Pagina 1 din 1
yyy
Junior member 13 mesaje
|
Superpump 250 si SizeON
scris pe 12 mai 2011 15:19 de yyy
Ce parare aveti de combinatia superpump 250 si sizeon?
|
sus |
|
gino27
Veteran member 175 mesaje
|
Re: Superpump 250 si SizeON
scris pe 14 mai 2011 09:44 de gino27
Ce parare aveti de combinatia superpump 250 si sizeon? nu mi se pare o parere buna,poate ar trebui sa iei numai unul din ele si de banii ce-ti raman,ia-ti o proteina din zer.asta e parerea mea!
go hard or go home!!!
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 14 mai 2011 23:45 de ricardo
Ce parare aveti de combinatia superpump 250 si sizeon?
...este o combinatie foarte buna daca stai bine cu bugetul si daca alimentatia si restul suplimentatiei sunt foarte bine puse la punct, adica sa nu-ti pui baza pe aceasta combinatie ci ea sa reprezinte cireasa de pe tort...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
yyy
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 15 mai 2011 10:56 de yyy
...este o combinatie foarte buna daca stai bine cu bugetul si daca alimentatia si restul suplimentatiei sunt foarte bine puse la punct, adica sa nu-ti pui baza pe aceasta combinatie ci ea sa reprezinte cireasa de pe tort...
te referi sa manac foarte bine, sau sa mai iau si alt supliment?
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 15 mai 2011 13:41 de ricardo
te referi sa manac foarte bine, sau sa mai iau si alt supliment?
...alimentatia reprezinta baza acestui sport iar suplimentele vin sa o completeze...shake-ul carbo-proteic care se ia dimineata pe stomacul gol si imediat dupa antrenament este important deoarece se asimileaza mult mai repede decat hrana solida, iar un complex de vit si minerale este la fel de necesar...deci, din bugetul tau trebuie sa iti asiguri o alimentatie corecta, adica 3-4 mese + 1-2 gustari( care pot fi si shake-uri) , sa nu treaca mai mult de 3-4 ore intre ele iar a manca bine se refera atat dpdv cantitativ cat si calitativ (fara prajeli, fast-food etc)... deci investeste in alimentatie, un complex bun de vit si minerale, o pudra carbo-proteica pt shake-uri, o proteina cu absorbtie lenta (seara sau in alt moment alt zilei in care nu poti avea acces la hrana solida) iar daca iti raman bani poti sa folosesti si combinatia super pump 250+ size on.......
Editat de ricardo pe 15 mai 2011 13:46
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
yyy
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 16 mai 2011 18:08 de yyy
...alimentatia reprezinta baza acestui sport iar suplimentele vin sa o completeze...shake-ul carbo-proteic care se ia dimineata pe stomacul gol si imediat dupa antrenament este important deoarece se asimileaza mult mai repede decat hrana solida, iar un complex de vit si minerale este la fel de necesar...deci, din bugetul tau trebuie sa iti asiguri o alimentatie corecta, adica 3-4 mese + 1-2 gustari( care pot fi si shake-uri) , sa nu treaca mai mult de 3-4 ore intre ele iar a manca bine se refera atat dpdv cantitativ cat si calitativ (fara prajeli, fast-food etc)... deci investeste in alimentatie, un complex bun de vit si minerale, o pudra carbo-proteica pt shake-uri, o proteina cu absorbtie lenta (seara sau in alt moment alt zilei in care nu poti avea acces la hrana solida) iar daca iti raman bani poti sa folosesti si combinatia super pump 250+ size on.......
am un complex de vitamine Vitamax care il iau dimineata, iau superpump250 si sizeon inainte de andrenament si dup 100% gold whey de la optimum, ar trebui sa iau 100% gold dimineata pe stomacul gol si inca odata dup antrenament? De mancat nu manac la fast food sau asa doar mancare gatita, carne, oua si beau mult lapte.:-D
|
sus |
|
gino27
Veteran member 175 mesaje
|
scris pe 16 mai 2011 20:57 de gino27
am un complex de vitamine Vitamax care il iau dimineata, iau superpump250 si sizeon inainte de andrenament si dup 100% gold whey de la optimum, ar trebui sa iau 100% gold dimineata pe stomacul gol si inca odata dup antrenament? De mancat nu manac la fast food sau asa doar mancare gatita, carne, oua si beau mult lapte.:-D eu totusi nu inteleg de ce si superpump si sizeon inainte de antrenament.dupa antrenament ar trebui ca in shaker sa ai si niste carbo.
go hard or go home!!!
|
sus |
|
yyy
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 16 mai 2011 21:38 de yyy
eu totusi nu inteleg de ce si superpump si sizeon inainte de antrenament.dupa antrenament ar trebui ca in shaker sa ai si niste carbo.
dupa antrenament am 100 gold whey optimum
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 16 mai 2011 23:44 de ricardo
dupa antrenament am 100 gold whey optimum
...daca tot ai bani de atatea mai ia-ti si niste dextroza e doar 10lei/kg, si pui macar 30g alaturi de whey si le iei dimineata si dupa antrenament , ia-ti un optimen ca si complex de vit...iar in legatura cu administrarea combinatiei tale, superpump 250 se ia cu 30-45 min inainte de antrenament iar size on nu se ia tot atunci ci se bea in timpul antrenamentului...bafta...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|