Pagina 1 2 din 2
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 2 nov 2007 19:27 de andy90
da ajuta la cresterea sintezei proteinelor,dar forta nu vine in urma volumizarii muschilor.si dupa incetarea alimentarii cu creatina nu se stie "cu cat muschi ramai",sanse sa fie foarte putin,mult mai putin decat ai mentionat tu.
cert este ca vei da cele 2-3kg de la apa, si vei ramane cu kilogramele la care creatina te'a ajutat prin sintetizarea proteinelor.
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
always two hundred pounds."
http://bodyspace.bodybuilding.com/andy90/
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 2 nov 2007 20:10 de gere
cert este ca vei da cele 2-3kg de la apa, si vei ramane cu kilogramele la care creatina te'a ajutat prin sintetizarea proteinelor.
cand spui ca pui 5 kg ,asta in cat timp?
|
sus |
|
Lukiano
Veteran member 443 mesaje
|
scris pe 2 nov 2007 21:23 de Lukiano
Normal ca zicea un termen aproximativ ca nu ai cum sa stii exact cat pui in cat timp
Consultanta si sfaturi culturism, fitness, nutritie, suplimente, slabire.
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 2 nov 2007 21:48 de gere
Normal ca zicea un termen aproximativ ca nu ai cum sa stii exact cat pui in cat timp
la fel nu ai cum sa stii cu ce ramai pe tine si cat e muschi.
si cand l-am intrebat de timp,nu i-am cerut sa imi spuna cu exactitate,ar fi absurd.poate se refera la 2luni..6 luni,e o diferenta...nu aproximatie.si faptul ca stie cu cat ramai,inseamna ca probabil a incercat in practica,deci poate da exemplu (termenul in care a luat creatina) din experienta sa.
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
scris pe 2 nov 2007 22:33 de andy90
asta depinde de alimentatie si odihna
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 2 nov 2007 23:00 de gere
asta depinde de alimentatie si odihna
deci te bazezi pe teorie cand spui ca vei ramane cu 2-2.5 kg.ai spus ca e cert ca vei da 2-3 kg jos,iti spun ca nu ai de unde sa stii,sau stii un studiu(articol) care sa confirme ce spui.
|
sus |
|
Lukiano
|
scris pe 2 nov 2007 23:15 de Lukiano
deci te bazezi pe teorie cand spui ca vei ramane cu 2-2.5 kg.ai spus ca e cert ca vei da 2-3 kg jos,iti spun ca nu ai de unde sa stii,sau stii un studiu(articol) care sa confirme ce spui.
Ba astea is chestii de la sine intelese sau fara un rezultat calculabil(deoarece depinde de prea multi factori), discutam numa ca sa postam aiurea?
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 3 nov 2007 08:19 de gere
Ba astea is chestii de la sine intelese sau fara un rezultat calculabil(deoarece depinde de prea multi factori), discutam numa ca sa postam aiurea?
domnul BA,daca tii se pare ca postez aiurea,atunci nu te baga in acesta discutie.daca vrei sa participi cu ceva creativ atunci scrie.
prin ce spui,ca is prea multi factori,tocmai vreau sa evidentiez ca nu ai cum sa stii cu cei ramai,sau daca creatina are un rol asupra sintezei proteinelor.a posta aiurea,insemana a da date dupa ureche.
acuma va citi unul,"fara cunostinte",si ce va spune:"voi lua si eu creatina,deoarce ajuta la sintetizarea proteinelor foarte mult,si voi ramane cu undeva la 50% din ce pun pe mine",ceea ce e fals.
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 3 nov 2007 08:36 de gere
domnul BA,daca tii se pare ca postez aiurea,atunci nu te baga in acesta discutie.daca vrei sa participi cu ceva creativ atunci scrie.
prin ce spui,ca is prea multi factori,tocmai vreau sa evidentiez ca nu ai cum sa stii cu cei ramai,sau ce rol are asupra sintezei proteinelor.
a posta aiurea,insemana a da date dupa ureche.
acuma va citi unul,"fara cunostinte",si ce va spune:"voi lua si eu creatina,deoarce ajuta la sintetizarea proteinelor foarte mult,si voi ramane cu undeva la 50% din ce pun pe mine",ceea ce e fals.
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
scris pe 3 nov 2007 08:48 de andy90
deci te bazezi pe teorie cand spui ca vei ramane cu 2-2.5 kg.ai spus ca e cert ca vei da 2-3 kg jos,iti spun ca nu ai de unde sa stii,sau stii un studiu(articol) care sa confirme ce spui. apa o dai jos sigur dupa ce nu mai iei creatina si daca nai mancat calumea in perioada asta normal k nai pus nici mushci pe tine deci no sa ramai cu nimic..
|
sus |
|
Lukiano
|
scris pe 3 nov 2007 09:47 de Lukiano
prin ce spui,ca is prea multi factori,tocmai vreau sa evidentiez ca nu ai cum sa stii cu cei ramai,sau daca creatina are un rol asupra sintezei proteinelor.a posta aiurea,insemana a da date dupa ureche.
Nu inteleg de ce te ataci, dar nu ma luam de tine, chestia e ca acest subiect s-a discutat in mai multe thread-uri pe acest forum si daca intra un incepator citind mai multe mesaje ar trebui sa iteleaga ce e bun si ce nu, sau in ce masura ramai cu masa musculara dupa ce opresti administrarea de creatina. Cand am zis de postat aiurea nu m-am referit ca ceea ce ai scris tu si restul ar fi gresit, ci doar ca se repeta aceeasi discutie.
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 3 nov 2007 09:54 de gere
Nu inteleg de ce te ataci, dar nu ma luam de tine, chestia e ca acest subiect s-a discutat in mai multe thread-uri pe acest forum si daca intra un incepator citind mai multe mesaje ar trebui sa iteleaga ce e bun si ce nu, sau in ce masura ramai cu masa musculara dupa ce opresti administrarea de creatina. Cand am zis de postat aiurea nu m-am referit ca ceea ce ai scris tu si restul ar fi gresit, ci doar ca se repeta aceeasi discutie.
ok,daca ai fii fost mai exact(ce ai e intepretabil),si nu ai fii dat replay la ce am scris eu,nu aveam nici o reactie de genul.
|
sus |
|
gino27
Veteran member 175 mesaje
|
Re: Re
scris pe 10 mai 2012 15:35 de gino27
a mai luat cineva recent storm?as vrea sa stiu daca da ceva rezultate totusi...
go hard or go home!!!
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|