Suplimente pentru masa musculara se pot comanda de la foarte multe firme. Important e sa si functioneze si sa se acumuleze masa musculara.
Daca tu crezi ca masa musculara o acumulezi de la alea 2 cupe de supliment atunci te inseli. Masa musculara o acumulezi atunci cand iti satisfaci necesarul caloric zilnic si necesarul de macronutrienti. Nici macar nu conteaza cum iti atingi acest necesar(exemplu 70% mancare si 30% supliment). Excedentul(surplusul caloric) inseamna crestere in greutate corporala. Pana la urma suplimente=alimente nu prafuri magice.
Am luat ideal protein de la redis
......................................
Despre rezultate nu vorbesc...daca vrei rezultate mai adauga la aia 35 de lei inca 50 si ia-ti ceva mai de calitate...
Rezultate.......rezultatele nu le obtii de la 2 cupe de proteina, exact ce am scris mai sus. Rezultate obtii daca atingi un cumul de factori. Cine spune ca a vazut "rezultate" de la 2 cupe de proteina atunci fie a avut deficiente calorice/proteice inainte (si prin completare a ajuns la normal), fie exagereaza.
A, da, ca sunt suplimente din epoca de piatra vandute in 2017(din soia+concentrat de lapte) care nu contin ce scrie pe eticheta sau contin dar asimilarea este slaba asta e alta poveste, care in final se reduce tot la a obtine sau nu necesarul zilnic.
ONtopic: ultima data am luat de la Redis caseina si batoane, se dizolva extrem de greu. Dar ca si produs a meritat banii pentru scopul ei(abs. lenta, +90% proteina).