Pagina 1 din 1
fratzica1234
Junior member 21 mesaje
|
Rapid Mass
scris pe 30 dec 2011 14:55 de fratzica1234
Salut.mi-am dat comanta de rapid mass de la natural plus si o portie (45g) mi se pare cam mica, acolo scrie 2 portii pe zi, dar voi luat 3 portii.Am 17 ani juma si am facut sala vrun an juma, dar de prin vara nu am mai fost,si acu vreau sa revin.
Cum ar fi mai bine sa iau: o portie dimineata , una inainte de sala si una dupa sala.Sau merge mai bine sa iau dimineata, dupa sala si cu 1 ora inainte de culcare.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Rapid Mass
scris pe 30 dec 2011 16:23 de basu
Salut.mi-am dat comanta de rapid mass de la natural plus si o portie (45g) mi se pare cam mica, acolo scrie 2 portii pe zi, dar voi luat 3 portii.Am 17 ani juma si am facut sala vrun an juma, dar de prin vara nu am mai fost,si acu vreau sa revin.
Cum ar fi mai bine sa iau: o portie dimineata , una inainte de sala si una dupa sala.Sau merge mai bine sa iau dimineata, dupa sala si cu 1 ora inainte de culcare.
Daca nu ne spui ce masa si ce alimentatie ai tot degeaba... Ca daca nu ai alimentatie corespunzatoare si ai 100 de kg te chinui degeaba tinere. Avand in vedere ca produsul ala contine creatina poti lua asa cum scrie in prospectul ala pe care l-ai citit timp de 7 zile cate trei portii. Ca un fel de faza de incarcare. Asta nu este obligatoriu.
Un produs foarte prost ales. Daca te uiti pe forum o sa vezi ca sunt topicuri deschise in 2006 aici in care se vorbeste despre acest produs. Ceva mai nou nu ai gasit? Exista pe forumul asta o sectiune unde poti gasi suplimente foarte noi si cred eu, mai ok.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
fratzica1234
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 2 ian 2012 11:17 de fratzica1234
Daca nu ne spui ce masa si ce alimentatie ai tot degeaba... Ca daca nu ai alimentatie corespunzatoare si ai 100 de kg te chinui degeaba tinere. Avand in vedere ca produsul ala contine creatina poti lua asa cum scrie in prospectul ala pe care l-ai citit timp de 7 zile cate trei portii. Ca un fel de faza de incarcare. Asta nu este obligatoriu.
Un produs foarte prost ales. Daca te uiti pe forum o sa vezi ca sunt topicuri deschise in 2006 aici in care se vorbeste despre acest produs. Ceva mai nou nu ai gasit? Exista pe forumul asta o sectiune unde poti gasi suplimente foarte noi si cred eu, mai ok.
Pai atunci nu ma poti ajuta cu un sfat, un alt produs?Eu as dori sa pun masa musculara si zic eu mananc destul de bine.Dimineata bag oua,lapte, la amiaza inainte de sala mananc o ciorba +de obicei o friptura cu orez , mai mananc cand vin de la sala tot asa friptura+orez, si mai iau o gustare inainte de culcare.
Editat de fratzica1234 pe 2 ian 2012 11:19
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 ian 2012 18:47 de basu
Pai atunci nu ma poti ajuta cu un sfat, un alt produs?Eu as dori sa pun masa musculara si zic eu mananc destul de bine.Dimineata bag oua,lapte, la amiaza inainte de sala mananc o ciorba +de obicei o friptura cu orez , mai mananc cand vin de la sala tot asa friptura+orez, si mai iau o gustare inainte de culcare.
True Mass de la BSN
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 6 ian 2012 17:14 de sZoTaK
Pai atunci nu ma poti ajuta cu un sfat, un alt produs? orice proteina de la o firma cunoscuta e ok. Dymatize, ON, Universal,Gaspari, MuscleTech daca ai bani multi, sau eu iti pot recomanda chiar si PhD, o firma din Anglia
Editat de sZoTaK pe 6 ian 2012 17:14
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 6 ian 2012 19:55 de basu
orice proteina de la o firma cunoscuta e ok. Dymatize, ON, Universal,Gaspari, MuscleTech daca ai bani multi, sau eu iti pot recomanda chiar si PhD, o firma din Anglia
Supro ?
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 6 ian 2012 19:58 de sZoTaK
Supro ? Poftim?
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
maxim
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 6 ian 2012 19:58 de maxim
Eu am luat Total mass 4200 de la Nutritech si sunt foarte multumit.Rezultatele sunt foarte multumitoare.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 6 ian 2012 20:00 de basu
Poftim?
Supro este un produs cu proteine in el.
|