Imi poate spune cineva ce viteza de asimilare au proteinele din carne de vita? Lenta, Medie sau Rapida?
Eu as zice ca lenta, dar nu am gasit pe nicaieri ceva care sa-mi sustina afirmatia.
ne-am obisnuit sa consideram ca proteina din zer este o proteina cu absortie rapida. dar in alimentatia noastra obisnuita greu sa apelezi la ea. din aceasta cauza o luam din suplimente pt ca in lapte asa cum stim se gaseste in proportie prea mica.
asa ca raman mai degraba dpua tipuri mari si tari. cele cu o absortie considerata de noi medie si cele cu absortie lenta.
multi culturisti considera ca , carnea rosie contine proteine cu absortie mai lenta si multi o folosesc inainte de antrenament pt ca dupa ce el se termina sa foloseasca carne alba sau albus. si eu tot cam asa fac. dar cred ca aceste lucruri se bazeaza pe experienta acestor sportivi care pana la urma atarna destul de greu.
un lucru se poate spune : proteinele alea se absorb ceva mai lent deci este corect ce spui.