Am si eu o intrebare, de la toate suplimentele se face burta ? Am folosit pana acum GFX-8, Total Mass 4200 si Whei Line Creatine Pro Mass, singuru care mi-a palcut la gust a fost Total Mass, ProMassu a fost oribil m-am chinuit sa termin o cutie, gfx-8 putin mai bun ca pro massu la gust, totusi am observat ca mai mult se pune burta decat muschi...nu vreau sa cresc in categorie "ajutat" de burta, vreau sa cresc in brate in piept...etc.
Inca o procarie este ca niciodata nu m-am tinut de sala mai mult de 2 luni, fac o luna, pauza 2....stiu dezordonat rau...o sa imi fac un program ca sa pot face si sala de forta, voi ce suplimente credeti ca ar trebuii sa folosesc, avand in vedere ca fac si kick de performanta, de folosit folosesc SpaPaku ca vitamine si minerale, pe langa astea mai trebuie sa iau ceva ? Ca de exemplu zinc, calciu, etc ? Imi poate face si mie care se pricepe o lista cu ceea ce ar trebuii sa iau, pls ?
Mai bine ia numai proteine, ar mai merge si un energizant, ca sa te ajute in zilele care nu prea ai chef.