Pagina 1 din 1
raziel
Junior member 26 mesaje
|
pauza suplimente
scris pe 12 nov 2006 18:02 de raziel
am inteles ca la suplimente trebuie sa faci si o pauza
intrebarea mea este cum se face aceasta pauza ?
de ex iau 3 luni, fac una pauza si tot asa sau fac o pauza mai mare pe an de ex 4 luni ??!!
ms
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
Re: pauza suplimente
scris pe 12 nov 2006 18:40 de crististrong
am inteles ca la suplimente trebuie sa faci si o pauza
intrebarea mea este cum se face aceasta pauza ?
de ex iau 3 luni, fac una pauza si tot asa sau fac o pauza mai mare pe an de ex 4 luni ??!!
ms
astea sunt mituri.gandeste-te ca sunt mii de sportivi(culturisti si nu numai) care iau suplimente zi de zi de cate 15-20 de ani! intradevar exista unele suplimente care se iau cu pauza(tribulus,etc) dar 99% dintre suplimente sunt facute pt consum zilnic
|
sus |
|
raziel
Junior member 26 mesaje
|
Re: pauza suplimente
scris pe 13 nov 2006 14:53 de raziel
deci nu se fac de loc pause ca asa am inteles de la mai multi ?!?!?
|
sus |
|
A
Veteran member 227 mesaje
|
Re: Re: pauza suplimente
scris pe 13 nov 2006 15:28 de A
deci nu se fac de loc pause ca asa am inteles de la mai multi ?!?!? Nu se fac deloc pauze decat la unele suplimente cum ar fi:tribulus,creatina.La vitamine,concentrate proteice etc. nu se fac pauze.
|
sus |
|
raziel
Junior member 26 mesaje
|
Re: Re: Re: pauza suplimente
scris pe 13 nov 2006 16:11 de raziel
Nu se fac deloc pauze decat la unele suplimente cum ar fi:tribulus,creatina.La vitamine,concentrate proteice etc. nu se fac pauze.
ok thx
|
sus |
|
aurel
Senior member 101 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: pauza suplimente
scris pe 13 nov 2006 16:40 de aurel
ok thx
nui obligatoriu sa faci pauze dar ca sa ai efecte mai bune faci pauza odata la cam 4 luni vreo 10 zile pt a se mai dezobisnui organismul, dupa pauza vitaminele au efecte mai bune
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: pauza suplimente
scris pe 13 nov 2006 18:41 de csmkr18
personal cred ca o pauza de suplimente o data la cateva luni e bine venita..
|
sus |
|
DorianY
Veteran member 240 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pauza suplimente
scris pe 13 nov 2006 19:08 de DorianY
de ce se oboseste ficatul?
NO PAIN NO GAIN
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pauza suplimente
scris pe 13 nov 2006 19:11 de crespo
de ce se oboseste ficatul?
nu neaparat,dar se obisnuieste corpul cu ele si nu mai ai aceleasi rezultate.
I'M A KING
|
sus |
|
shawn_ray
Junior member 32 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pauza suplimente
scris pe 13 nov 2006 19:47 de shawn_ray
nu neaparat,dar se obisnuieste corpul cu ele si nu mai ai aceleasi rezultate.
Am citit intr-un articol mai demult ca cel mai bine ar fi ca dupa 3-4 sapt sa faci pauza de vreo 5-7 zile cu suplimentele proteice,dar in aceea sapt sa scazi si intensitatea antrenamentului,iar de exemplu, creatina o poti lua in continuu dupa "regula" ei.Dar oricum cam majoritatea facem pauze fara sa vrem din cauza bugetului.
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pauza suplimen
scris pe 13 nov 2006 20:36 de crespo
Am citit intr-un articol mai demult ca cel mai bine ar fi ca dupa 3-4 sapt sa faci pauza de vreo 5-7 zile cu suplimentele proteice,dar in aceea sapt sa scazi si intensitatea antrenamentului,iar de exemplu, creatina o poti lua in continuu dupa "regula" ei.Dar oricum cam majoritatea facem pauze fara sa vrem din cauza bugetului.
Ale draq studiile astea,cum sa iei creatina non-stop?Si care e "regula" pt ea?Creatina se ia si ea in cicluri pt. ca metabolitul creatinei,creatinina e un stres pt ficat si rinichi.
I'M A KING
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pauza suplimen
scris pe 13 nov 2006 21:50 de Gilu
Am citit intr-un articol mai demult ca cel mai bine ar fi ca dupa 3-4 sapt sa faci pauza de vreo 5-7 zile cu suplimentele proteice,dar in aceea sapt sa scazi si intensitatea antrenamentului,iar de exemplu, creatina o poti lua in continuu dupa "regula" ei.Dar oricum cam majoritatea facem pauze fara sa vrem din cauza bugetului. Nu cred ca ai citit tu asa ceva in reviste.Pana la urma suplimentele sunt tot mancare, tot calorii......practic tu zici ca ar trebuii odata pe luna, timp de 5-7 zile sa mai scadem nr de kcal si nr de prot.....si asta pt ce?Care e logica?
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
shawn_ray
Junior member 32 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pauza supl
scris pe 14 nov 2006 16:25 de shawn_ray
Nu cred ca ai citit tu asa ceva in reviste.Pana la urma suplimentele sunt tot mancare, tot calorii......practic tu zici ca ar trebuii odata pe luna, timp de 5-7 zile sa mai scadem nr de kcal si nr de prot.....si asta pt ce?Care e logica?
1.Crespo poate nu m-am exprimat corect la regula ma refeream la cum se administreaza cretina si sa nu opresti consumul in cele 5-7 zile de pauza pt supl proteice.Scuze,nu m-am exprimat eu bine,deci nu ma refeream sa iei in continuu.
2.Gilu,articolul l-am citit de pe net si scria ceva de genul ca daca iei intr-o cantitate mare de proteine din supl,dupa un timp organismul sa "abuzeze" de aceea cantitate si sa le distruga, de aceea se recomanda o pauza nu prea mare pt ca organismul sa le "pretuiasca".Sincer numai stiu exact despre tot,doar cam atat imi amintesc.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pauza
scris pe 14 nov 2006 22:53 de Gilu
pt ca organismul sa le "pretuiasca" Pai asta e alta treaba.Ca sa le pretuiasca in sensul sa nu le foloseasca pt energie, ci pt constructia musculara.Pt asta nu tre sa faci altceva decat sa mananci la fiecare masa aprox 30g prot si 40-50g carb sau gras(keto).In felul asta corpul va folosii carbohidratii ca sursa de energie si nu proteina.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|