Pagina 1 din 1
Mihai93
Junior member 12 mesaje
|
Palpitatii la inima?
scris pe 14 apr 2011 14:15 de Mihai93
Buna sunt incepator am 18 ani fac sala de 8 luni cu mici pauze am 73 de kg si am inceput sa iau Super Pump 250 de la gaspari nutrition contine oxid nitric imi da o forta incredibila e super tare doar ca nu stiu daca este normal sau nu sa imi bata inima mai repede decat trebuie la sala cand fac efort imi bate destul de tare dar si dupa 3-4 ore dupa sala inima persista sa bata mai puternic decat ar trebui si va intreb asa este normal sau nu?
Astept un raspuns va multumesc si imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie!
|
sus |
|
gino27
Veteran member 175 mesaje
|
Re: Palpitatii la inima?
scris pe 14 apr 2011 14:23 de gino27
Buna sunt incepator am 18 ani fac sala de 8 luni cu mici pauze am 73 de kg si am inceput sa iau Super Pump 250 de la gaspari nutrition contine oxid nitric imi da o forta incredibila e super tare doar ca nu stiu daca este normal sau nu sa imi bata inima mai repede decat trebuie la sala cand fac efort imi bate destul de tare dar si dupa 3-4 ore dupa sala inima persista sa bata mai puternic decat ar trebui si va intreb asa este normal sau nu?
Astept un raspuns va multumesc si imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie! si mie mi se intampla asta cand iau ceva pe baza de n.o.concluzia:ia altceva care nu e pe baza de n.o(parerea mea) pana te mai obisnuiesti cu sala.
go hard or go home!!!
|
sus |
|
drakee
Veteran member 172 mesaje
|
scris pe 14 apr 2011 14:43 de drakee
e normal,asa mi se intampla si mie :d
|
sus |
|
Mihai93
Junior member 12 mesaje
|
scris pe 15 apr 2011 01:30 de Mihai93
Pe mine m-au speriat altii din sala care au mai luat alte suplimente gen super pump tot pe baza de N.O au luat NO-EXPLODE de la BSN si au zis ca ei nu au patit asa si ca nu e bine etc....
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 15 apr 2011 14:43 de nicu_ivan
Pe mine m-au speriat altii din sala care au mai luat alte suplimente gen super pump tot pe baza de N.O au luat NO-EXPLODE de la BSN si au zis ca ei nu au patit asa si ca nu e bine etc....
De aia nu-mi plac mie suplimentele pe baza de N.O. Poate sa-mi zica oricine ca e normal sa imi creasca pulsul dupa ce iau chestii pe baza de N.O.... eu tot nu cred ca e bine. Dupa parerea mea daca iti sta pulsul ridicat 4-5 ore... nu are cum sa fie bine.
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
Honda
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 18 apr 2011 07:40 de Honda
Sall, multi nu merg la un consult de specialitate , toti au impresia care fac sala ca este si pt ei sportul ,da nu este asa . Si eu fac sala de cativa ani si la mine multi iau dupa ureche suplimente , si ce este mai trist uni habar nu au ce este glutamina si ce efecte are asupra org. Si inca ceva ,cati de aici de pe acest site stie cat este pulsul in timpul efortului fizic ?
|
sus |
|
robert1239
Veteran member 174 mesaje
|
scris pe 18 apr 2011 11:58 de robert1239
Sall, multi nu merg la un consult de specialitate , toti au impresia care fac sala ca este si pt ei sportul ,da nu este asa . Si eu fac sala de cativa ani si la mine multi iau dupa ureche suplimente , si ce este mai trist uni habar nu au ce este glutamina si ce efecte are asupra org. Si inca ceva ,cati de aici de pe acest site stie cat este pulsul in timpul efortului fizic ? la ce efecte te referi?
Practicant de bodybuilding, nu fatbuilding!
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 18 apr 2011 16:52 de Macho
Sall, multi nu merg la un consult de specialitate , toti au impresia care fac sala ca este si pt ei sportul ,da nu este asa . Si eu fac sala de cativa ani si la mine multi iau dupa ureche suplimente , si ce este mai trist uni habar nu au ce este glutamina si ce efecte are asupra org. Si inca ceva ,cati de aici de pe acest site stie cat este pulsul in timpul efortului fizic ?
sunt si pe acest site cativa care ''stie" cat ar trebui sa fie un puls normal in timpul unui antrenament
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 18 apr 2011 16:53 de Macho
sunt si pe acest site cativa care ''stie" cat ar trebui sa fie un puls normal in timpul unui antrenament
|
sus |
|
robert1239
Veteran member 174 mesaje
|
scris pe 18 apr 2011 21:33 de robert1239
sunt si pe acest site cativa care ''stie" cat ar trebui sa fie un puls normal in timpul unui antrenament Acum observai si eu ))))))))))))))))))))))))))))))
Practicant de bodybuilding, nu fatbuilding!
|
sus |
|
Mihai93
Junior member 12 mesaje
|
scris pe 19 apr 2011 02:18 de Mihai93
Pfaiii ati putea sa imi spuneti daca este normal sa imi bata inima atat de tare de la acest supliment "SUPER PUMP 250"?
Atat vreau sa stiu nu ma intereseaza glutamina deocamdata
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 19 apr 2011 17:14 de Macho
Pfaiii ati putea sa imi spuneti daca este normal sa imi bata inima atat de tare de la acest supliment "SUPER PUMP 250"?
mai bine te-ar interesa glutamina decat super pumpul ,iti e mult mai de folos....daca ai probleme dupa pump nu-l mai folosi nu e normal sa ai asa palpitatii,poate ai probleme si cu tensiunea si nu-ti face bine
|
sus |
|
Vdiesel
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 23 apr 2011 22:16 de Vdiesel
In momentul in care ai un efect negativ in urma consumului unui supliment,etc,stopeaza consumul..organismul practic iti spune asta..unora le priesc anumite suplimente,altora ,nu!Acelasi lucru am am patit si eu,am incercat sa reduc la jumate doza,dar tot nu a mers,deci am renuntat ..palpitatii,agitatie etc
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|