Pagina 1 din 1
Escudo
Junior member 48 mesaje
|
naNO Vapor vs. Super Pump250 vs No Xplode
scris pe 29 nov 2008 02:16 de Escudo
Vreau sa stiu parerea voastra despre aceste suplimente,daca le-ati incercat cumva.Eu vreau sa imi cumpar naNO Vapor sa-l asortez cu GFX-8 si cu Milk & Egg.Mai adaug si o cutie de Megavit.Oare o fii combinatia perfecta?
|
sus |
|
dolphspeed99
Veteran member 411 mesaje
|
Re: naNO Vapor vs. Super Pump250 vs No Xplode
scris pe 29 nov 2008 20:57 de dolphspeed99
Vreau sa stiu parerea voastra despre aceste suplimente,daca le-ati incercat cumva.Eu vreau sa imi cumpar naNO Vapor sa-l asortez cu GFX-8 si cu Milk & Egg.Mai adaug si o cutie de Megavit.Oare o fii combinatia perfecta?
Combinatia asta e departe de a fi perfecta! Iei un energizant f bun si scump si exact ce iti trebuie ca sa cresti (adica proteinele) le iei de la un producator mult mia slab! Incearca sa ramai in aceeasi liga! Adica ia un masstech (asta daca vrei sa ramai neaparat pe muscletech) si, daca vrei neaparat un milk&egg, cea mai buna varianta mi se pare de la universal.
Ca parere:
Nano vapor: extrem de puternic, multe persoane au experimentat iritatii ale pielii.
GFX8 - raport pret calitate acceptabil, insa slab ca produs daca il comparam cu alte gainere consacrate (N-large, true mass, mass tech, muscle juice etc).
Milk&egg (Universal Nutrition) - raport pret/calitate excelent. Cam lipseste acest tip de proteina pe piata, as aca ai de ales intre PN si universal. Sau, poti lua o proteina din zer, ou si lapte (Syntha 6, Protein Sensation, LMC Protein Component).
PS: suplimentele nu se asorteaza, ci se combina
Ce nu te omoara te face mai puternic!
|
sus |
|
Escudo
Junior member 48 mesaje
|
:)
scris pe 30 nov 2008 16:03 de Escudo
Deci scrie-mi tu o "asortare" fff buna de suplimente
|
sus |
|
dolphspeed99
|
Re: :)
scris pe 1 dec 2008 20:02 de dolphspeed99
Pai ai putea lua nano vapor sau no-xplode, combinat cu masstech, muscle juice sau n-large2 si seara, inainte de culcare, merge un milk&egg de la universal. In paralel poti lua un complex de vitamine si minerale (animal pak de la universal e f bun) si niste glutamina (glutapure - ultimate nutrition, glutamine powder - prolab etc).
|
sus |
|
Escudo
Junior member 48 mesaje
|
:)
scris pe 1 dec 2008 23:41 de Escudo
Deci,imi cumpar naNO Vapor,Muscle Tech si..As vrea ceva de pe site de la Pronutrition ca aceste doua vreau sa le comand de la ei.Deci sa nu iau o comanda de pe un site si alta de pe alt site.Eu oricum nu vin in Romania,mi le aduce cineva,deci sa nu se mai complice respectiva. Deci niste vitamine de pe site de la ei?
|
sus |
|
dolphspeed99
|
Re: :)
scris pe 4 dec 2008 19:01 de dolphspeed99
Deci,imi cumpar naNO Vapor,Muscle Tech si..As vrea ceva de pe site de la Pronutrition ca aceste doua vreau sa le comand de la ei.Deci sa nu iau o comanda de pe un site si alta de pe alt site.Eu oricum nu vin in Romania,mi le aduce cineva,deci sa nu se mai complice respectiva. Deci niste vitamine de pe site de la ei?
Pai vezi si tu cum e dynamite pack.
Dar ti se pare mai bine sa iei 1 supliment bun si 2 suplimente naspa de pe acelasi site decat sa iei 3 suplimente bune de pe 2 site-uri ???
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|