Pagina 1 din 1
tzep
Junior member 36 mesaje
|
milk&egg
scris pe 15 oct 2008 12:15 de tzep
va salut,am citit pe un forum spusele unora cum ca milk&egg de la STRENGHT NUTRITION ar fi teapa,si ca nu s-ar compara cu m&e de la pro nutrition.eu nu auzisem de asa ceva si am aflat abea dupa ce am cumparat de la STRENGHT NUTRITION ce sa fac le mai iau,voi ati auzit de asa ceva?
tzep
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: milk&egg
scris pe 15 oct 2008 12:28 de Gilu
va salut,am citit pe un forum spusele unora cum ca milk&egg de la STRENGHT NUTRITION ar fi teapa,si ca nu s-ar compara cu m&e de la pro nutrition.eu nu auzisem de asa ceva si am aflat abea dupa ce am cumparat de la STRENGHT NUTRITION ce sa fac le mai iau,voi ati auzit de asa ceva? Sunt f putini ce cunosc cu adevarat.De aceea nu ai auzit decat aici...si mai exact de la mine, eu am fost acela care am zis ca e teapa.
Am explicat de ce.
E dextroza....e ok dupa antrenament...dar o dextroza cam scumpa.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
tzep
Junior member 36 mesaje
|
Re: Re: milk&egg
scris pe 15 oct 2008 12:36 de tzep
Sunt f putini ce cunosc cu adevarat.De aceea nu ai auzit decat aici...si mai exact de la mine, eu am fost acela care am zis ca e teapa.
Am explicat de ce.
E dextroza....e ok dupa antrenament...dar o dextroza cam scumpa.
nu,nu nu am cautat la sectiunea suplimente aici pentru ca nu m-a interesat pana acum,am dat pe google produsul si firma imediat dupa ce l-am cumparat si primul lucur aparut a fost ala cu teapa.nu am vrut sa fac referire la cineva sua sa deranjez cu intrebarea mea.
tzep
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: milk&egg
scris pe 15 oct 2008 12:39 de Gilu
nu,nu nu am cautat la sectiunea suplimente aici pentru ca nu m-a interesat pana acum,am dat pe google produsul si firma imediat dupa ce l-am cumparat si primul lucur aparut a fost ala cu teapa.nu am vrut sa fac referire la cineva sua sa deranjez cu intrebarea mea. Stiu.Eu am fost ala.Pe google neexistant nici o alta informatie legata de aceasta firma...pt ca NU EXISTA.Si eu am cautat pe google dar nu am gasit nimic.Pe cutie nu scrie decat made in EU...nici un nr de tel, nici o adresa, nimic.Asta inainte sa vad ca are o densitate ca si carb.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: milk&egg
scris pe 15 oct 2008 12:47 de Gilu
Mda...se pare ca la momentul respectiv am postat si pe getfit.ro.....acum 2 ani.Probabil acolo ai vazut.
Intrati aici=>
|
sus |
|
tzep
Junior member 36 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: milk&egg
scris pe 15 oct 2008 12:53 de tzep
Mda...se pare ca la momentul respectiv am postat si pe getfit.ro.....acum 2 ani.Probabil acolo ai vazut.
Da scz nu stiam oricum nu am spus in nume de rau.acum daca tot m-ai lamurit pana aici spune-mi si mie te rog merita sa le mai iau?am inteles ca au o absorptie lenta deci nu sunt bune imediat dupa antrenament.gresesc?sau sfatuieste-ma cum as putea sa le iau.
tzep
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: milk&egg
scris pe 15 oct 2008 13:16 de Gilu
Da scz nu stiam oricum nu am spus in nume de rau.acum daca tot m-ai lamurit pana aici spune-mi si mie te rog merita sa le mai iau?am inteles ca au o absorptie lenta deci nu sunt bune imediat dupa antrenament.gresesc?sau sfatuieste-ma cum as putea sa le iau. Man...deci nu e ce scrie pe eticheta...e dextroza...sau in cel mai bun caz sunt inversate cantitatile de prot si carb...deci are 70% prot si 25% carb.....ceea ce ma face sa gandesc ca nu e altceva decat un MegaGainer normal inauntru.....
Il poti lua dupa antrenament linistit.Dar raman la parerea mea..si anume ca e teapa.
Intrati aici=>
|
sus |
|
tzep
Junior member 36 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: milk&egg
scris pe 15 oct 2008 13:33 de tzep
Man...deci nu e ce scrie pe eticheta...e dextroza...sau in cel mai bun caz sunt inversate cantitatile de prot si carb...deci are 70% prot si 25% carb.....ceea ce ma face sa gandesc ca nu e altceva decat un MegaGainer normal inauntru.....
Il poti lua dupa antrenament linistit.Dar raman la parerea mea..si anume ca e teapa.
hmm,am intrat complet in dubii dak sa il mai iau sau nu.o sa incerc o masura inainte si una dupa antrenament(stiam k e bun de luat seara dar daca spui ca nu e chiar ceea ce scrie..)asta se intampla daca nu m-am informat inainte..multumesc gilu pentru informatiile si timpul acordat.
tzep
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: milk&egg
scris pe 15 oct 2008 14:35 de Macho
hmm,am intrat complet in dubii dak sa il mai iau sau nu.o sa incerc o masura inainte si una dupa antrenament(stiam k e bun de luat seara dar daca spui ca nu e chiar ceea ce scrie..)asta se intampla daca nu m-am informat inainte..multumesc gilu pentru informatiile si timpul acordat.
ia-l intre mese e ok asa dupa antrenament ar trebui sa iei ceva din zer ar fii ideal...
oricum nu ai ce sa faci altceva cu el ca nu ti-l cumpara nimeni...poti sa faci cum a zis gilu mai demult sa cantaresti cupele cu pudra in sensu in care un weight gainer trebuie sa fie mai greu decat acelasi gramaj la un concentrat proteic...
|
sus |
|
dolphspeed99
Veteran member 411 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: milk&egg
scris pe 15 oct 2008 23:22 de dolphspeed99
Man...deci nu e ce scrie pe eticheta...e dextroza...sau in cel mai bun caz sunt inversate cantitatile de prot si carb...deci are 70% prot si 25% carb.....ceea ce ma face sa gandesc ca nu e altceva decat un MegaGainer normal inauntru.....
[blue]"Unul dintre clasici! Este un produs, cu un conţinut foarte ridicat de proteine (70%), care a suplimentat programele de nutriţie a generaţii întregi de culturişti. Lactabumina este o proteină naturală obţinută din lapte având un conţinut ridicat de acid lactic şi opt aminoacizi. A fost etichetată ca "proteina perfectă". Albuşul de ou este o proteină completă şi o sursă excelentă de aminoacizi, esenţiali şi cu catenă ramificată, cu conţinut de sulfide. Nutriţioniştii se referă deseori la albuşul de ou ca "standardul de aur", proteina în raport cu care ar trebui comparate toate proteinele. Proteinele obţinute din albuş de ou nu conţin lactoză, grăsimi sau colesterol. Albuşul de ou mai conţine niacină, riboflavină, magneziu, potasiu şi alte substanţe nutritive necesare sportivilor. Milk&Egg Protein este un produs obţinut din lapte şi albuş de ou având valoarea PCDAA egală cu 115. Conţinutul ridicat de proteine permite sportivilor să-şi păstreze echilibrul pozitiv de azot din organism pentru timp îndelungat. Pentru a vă atinge obiectivul de a vă dezvolta masa musculară fără acumulare de grăsime asociaţi produsul cu o dietă sănătoasă şi cât mai multe antrenamente. Ingrediente: glucoză, lapte praf cu conţinut redus de grăsimi, praf de ouă, tricalciu fosfat, arome, îndulcitori artificiali (aspartam, acesulfam-K, sursă de fenilalanină).
Arome disponibile ciocolată,vanilie
Mod de prezentare
1.000 g 49 lei
3.000 g 135 lei
Înapoi la pagina cu produse BioTech"[/blue]
Asta a fost un copy-paste de pe site-ul biotech romania. Este vorba de descrierea acestui milk&egg. Ai apreciat bine Gilu, ei spun ca are 70% proteine si 16% carbo. Restul de 14% naiba stie ce-o fi.
Dar daca scrie Made in EU si nu are datele de contact ale producatorului si importatorului e clar ca e teapa mare. Cu atat mai mult cu cat ai identificat produsul ca fiind cu totul si cu totul altceva decat scrie pe eticheta!
Atentie: contine aspartam!!!
Ce nu te omoara te face mai puternic!
|
sus |
|
tzep
Junior member 36 mesaje
|
scris pe 16 oct 2008 10:43 de tzep
[blue]"Unul dintre clasici! Este un produs, cu un conţinut foarte ridicat de proteine (70%), care a suplimentat programele de nutriţie a generaţii întregi de culturişti. Lactabumina este o proteină naturală obţinută din lapte având un conţinut ridicat de acid lactic şi opt aminoacizi. A fost etichetată ca "proteina perfectă". Albuşul de ou este o proteină completă şi o sursă excelentă de aminoacizi, esenţiali şi cu catenă ramificată, cu conţinut de sulfide. Nutriţioniştii se referă deseori la albuşul de ou ca "standardul de aur", proteina în raport cu care ar trebui comparate toate proteinele. Proteinele obţinute din albuş de ou nu conţin lactoză, grăsimi sau colesterol. Albuşul de ou mai conţine niacină, riboflavină, magneziu, potasiu şi alte substanţe nutritive necesare sportivilor. Milk&Egg Protein este un produs obţinut din lapte şi albuş de ou având valoarea PCDAA egală cu 115. Conţinutul ridicat de proteine permite sportivilor să-şi păstreze echilibrul pozitiv de azot din organism pentru timp îndelungat. Pentru a vă atinge obiectivul de a vă dezvolta masa musculară fără acumulare de grăsime asociaţi produsul cu o dietă sănătoasă şi cât mai multe antrenamente. Ingrediente: glucoză, lapte praf cu conţinut redus de grăsimi, praf de ouă, tricalciu fosfat, arome, îndulcitori artificiali (aspartam, acesulfam-K, sursă de fenilalanină).
Arome disponibile ciocolată,vanilie
Mod de prezentare
1.000 g 49 lei
3.000 g 135 lei
Înapoi la pagina cu produse BioTech"[/blue]
Asta a fost un copy-paste de pe site-ul biotech romania. Este vorba de descrierea acestui milk&egg. Ai apreciat bine Gilu, ei spun ca are 70% proteine si 16% carbo. Restul de 14% naiba stie ce-o fi.
Dar daca scrie Made in EU si nu are datele de contact ale producatorului si importatorului e clar ca e teapa mare. Cu atat mai mult cu cat ai identificat produsul ca fiind cu totul si cu totul altceva decat scrie pe eticheta!
Atentie: contine aspartam!!!
nu majoritatea contin aspartam?
tzep
|
sus |
|
dolphspeed99
Veteran member 411 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: milk&egg
scris pe 16 oct 2008 21:48 de dolphspeed99
nu majoritatea contin aspartam?
Produsele bune nu contin aspartam.
Ce nu te omoara te face mai puternic!
|
sus |
|
Steel84
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 3 feb 2009 19:34 de Steel84
Omg...citesc si raman uimit la ce poate duce lipsa de informare.
1) Produsul e importat de Biotech,firma serioasa si de renume care nici nu se comapra cu Redis ai nostri,sau Pronutrition,HardBody,etc.
2) Din moment ce il gasesti in marile magazine de suplimente nutritive,cum va puteti imagina ca il baga astia in magazine dak nu ar sti de la cine il iau si ce iau mai exact.
3) Dak e tzeapa,cum de e in magazine de atata timp?Va spun eu de ce:fiindca se cumpara.De ce se cumpara?Fiindca functioneaza.
4) Dak aveti chef de tzepe,macar cumparati produse romanesti.
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 3 feb 2009 20:33 de Macho
1) Produsul e importat de Biotech,firma serioasa si de renume care nici nu se comapra cu Redis ai nostri,sau Pronutrition,HardBody,etc.
2) Din moment ce il gasesti in marile magazine de suplimente nutritive,cum va puteti imagina ca il baga astia in magazine dak nu ar sti de la cine il iau si ce iau mai exact.
3) Dak e tzeapa,cum de e in magazine de atata timp?Va spun eu de ce:fiindca se cumpara.De ce se cumpara?Fiindca functioneaza.
4) Dak aveti chef de tzepe,macar cumparati produse romanesti.
lumea il cumpara pentru ca are pretul sub restul celor din categoria sa adica ,,milk & egg",
functioneaza?si normal ca functioneaza din moment ce are carbo in el si normal ca iei in greutate daca il iei seara inainte de culcare...depinde ce inseamna functioneaza...incepatorii iau suplimente si se urca pe cantar peste 1-2 luni si observa ca au pus cateva kg si pentru ei asta inseamna ca suplimentul e bun...
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 3 feb 2009 20:40 de Gilu
4) Dak aveti chef de tzepe,macar cumparati produse romanesti. Bullshit.Oricine cunoaste putin despre suplimente poate sa vada ca e dextroza si nu milk&egg.
LA CE FIRMA DE SUPLIMENTE AI MAI VAZUT SA NU FIE TRECUT PRODUCATORUL?
Scrie doar Made in EU.unde in EU?Cine il face?Nici o adresa, nici un nr de telefon.
Poate ma convingi sa dau un telefon la un prieten de la OPC.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Macho
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: milk&egg
scris pe 3 feb 2009 21:09 de Macho
Bullshit.Oricine cunoaste putin despre suplimente poate sa vada ca e dextroza si nu milk&egg.
LA CE FIRMA DE SUPLIMENTE AI MAI VAZUT SA NU FIE TRECUT PRODUCATORUL?
Scrie doar Made in EU.unde in EU?Cine il face?Nici o adresa, nici un nr de telefon.
Poate ma convingi sa dau un telefon la un prieten de la OPC.
cea mai buna explicatie e aia care ai dat-o cu cantaritul unei cupe de gainer si una de concentrat...
|
sus |
|
Steel84
Newbie 2 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: milk&egg
scris pe 4 feb 2009 14:12 de Steel84
Pfff...Am o raman cu o senzatie amara cand patesc chestii din astea.Am luat Milk&Egg de la Strentgh Nutrition,dupa care m-am informat despre analizele facute la continutul produsului...Si am ajuns la concluzia ca am luat tzeapa!Are 13% proteine.Ceea ce ma intreb eu,e de ce naiba nu ajung idioti ca astia dupa gratii??Practic am luat un fel de JumboMass,dar in loc de 30 30 si ceva am dat 53 pe el.Acuma...ma gandesc sa il iau in cantitatile unui weihtgainer.Nusht..Aveti aici tzeapa: http://forum.getfit.ro/showthread.php?t=7103
Uitati-va si ma minunati...
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: milk&e
scris pe 4 feb 2009 16:23 de Gilu
Pfff...Am o raman cu o senzatie amara cand patesc chestii din astea.Am luat Milk&Egg de la Strentgh Nutrition,dupa care m-am informat despre analizele facute la continutul produsului...Si am ajuns la concluzia ca am luat tzeapa!Are 13% proteine.Ceea ce ma intreb eu,e de ce naiba nu ajung idioti ca astia dupa gratii??Practic am luat un fel de JumboMass,dar in loc de 30 30 si ceva am dat 53 pe el.Acuma...ma gandesc sa il iau in cantitatile unui weihtgainer.Nusht..Aveti aici tzeapa: http://forum.getfit.ro/showthread.php?t=7103
Uitati-va si ma minunati... Ce usor ai trecut de partea noastra.Esti sigur ca e teapa???
Intrati aici=>
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: milk&e
scris pe 4 feb 2009 16:31 de murphy2
Uitati-va si ma minunati...
daca iti dadea de gandit diferenta uriasa de pret, comparativ cu alte produse similare de pe piata....poate nu luai teapa....tocmai asta a si fost "secretul" lor, sa arunce un produs incredibil (pentru unii) de ieftin...ai dreptate...ar trebui sa ajunga dupa gratii DAR (intotdeauna exista un dar)...traim in Romania
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|