Pagina 1 din 1
cipi_boy17
Senior member 60 mesaje
|
Milk&Egg
scris pe 12 ian 2008 18:05 de cipi_boy17
Salut
Am 17 ani,1.70 de cm si 66 de kg.Am inceput de 2 zile sa iau milk & egg.As vrea sa va intreb daca in zilele in care nu merg la sala sa iau milk&egg sau nu?
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Milk&Egg
scris pe 12 ian 2008 18:38 de gere
Salut
Am 17 ani,1.70 de cm si 66 de kg.Am inceput de 2 zile sa iau milk & egg.As vrea sa va intreb daca in zilele in care nu merg la sala sa iau milk&egg sau nu?
depinde de alimentatie.Seara daca nu ai o masa poti lua milk&egg,sau oricand vrei sa inlocuiesti o masa.
|
sus |
|
Lukiano
Veteran member 443 mesaje
|
scris pe 12 ian 2008 18:38 de Lukiano
Salut
Da trebuie sa iei si in zilele in care nu mergi la sala. Trebuie sa mentii corpul in stare anabolica cat mai mult timp. Muschii nu iti cresc la sala ci in zilele de recuperare.
Mai iei si alte suplimente?
Consultanta si sfaturi culturism, fitness, nutritie, suplimente, slabire.
|
sus |
|
cipi_boy17
Senior member 60 mesaje
|
Re: Re: Milk&Egg
scris pe 12 ian 2008 18:47 de cipi_boy17
Nu,doar milk & egg.
Antrenorul de culturism mi-a spus sa iau inainte de antrenament si dupa antrenament.Voi ce ziceti?
|
sus |
|
Lukiano
|
Re: Re: Re: Milk&Egg
scris pe 12 ian 2008 19:19 de Lukiano
Nu,doar milk & egg.
Antrenorul de culturism mi-a spus sa iau inainte de antrenament si dupa antrenament.Voi ce ziceti? Ca habar nu are sau nu e la zi cu piata suplimentelor. Inainte de antrenament cu o ora iei o masa bogata in carbo complexi si proteina, dupa sala iei proteina din zer+dextroza, milk&egg se ia doar seara, dimineata tot proteina din zer. Oricum decat sa iei milk&egg dupa sala mai bine te duci si iei o masa bogata in proteine si carbo.
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 12 ian 2008 21:20 de gere
Nu,doar milk & egg.
Antrenorul de culturism mi-a spus sa iau inainte de antrenament si dupa antrenament.Voi ce ziceti?
ti-a spus sa iei milk and egg pre si post antrenament,in situatia in care tu il aveai cumparat sau ti-a recomandat in special milk and egg pentru acest lucru?
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
scris pe 12 ian 2008 22:07 de murphy2
Salut
in primul rand de retinut ca este o proteina cu absortie lenta !
dimineata , corpul are nevoie ca de aer sa isi refaca rezervele pentru ziua respectiva (nu degeaba se spune ca masa de dimineata e cea mai importanta in zi)
Seara , la fel trebuie pregatit corpul cu rezerve, scazute in grasimi si glucide pentru ca metabolismul "hiberneaza" si ce nu poate prelucra le depune ca "rezerve strategice" sub forma de grasimi.
In fiecare zi este important sa avem un nivel constant de nutrienti in organism, cu atat mai mult cu cat aacest sport o cere imperativ.
Dupa antrenament chiar si inainte ia si o proteina cu absortie rapida gen Iso Whey, etc...gasesti ca sunt destule.
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Re: Milk&Egg
scris pe 12 ian 2008 22:33 de gere
Seara , la fel trebuie pregatit corpul cu rezerve, scazute in grasimi si glucide pentru ca metabolismul "hiberneaza" si ce nu poate prelucra le depune ca "rezerve strategice" sub forma de grasimi.
de ce scazute in grasimi?grasimile "bune" sunt binevenite seara(scade digestia proteinelor....).
|
sus |
|
cipi_boy17
Senior member 60 mesaje
|
scris pe 13 ian 2008 13:03 de cipi_boy17
Daca iau antibiotic(amoxicilina) pot sa iau in continuare si mils&egg sau nu?
Astept pareri.
Ms.
|
sus |
|
Lukiano
|
Re: Re: Re: Re: Milk&Egg
scris pe 13 ian 2008 15:06 de Lukiano
Daca iau antibiotic(amoxicilina) pot sa iau in continuare si mils&egg sau nu?
Astept pareri.
Ms.
Da poti lua.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|