Pagina 1 din 1
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
L-carnitina
scris pe 26 aug 2006 13:25 de bogdanbgd
voi cum o administrai ?
pe un site zice "Between two and four grams of L-carnitine should be taken one hour before exercise, for two weeks."
pentru 2 saptamani ?
am auzit la sala ca multi in continuu de 2 luni baga ....
deci ?
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: L-carnitina
scris pe 26 aug 2006 21:59 de bogdanbgd
voi cum o administrai ?
pe un site zice "Between two and four grams of L-carnitine should be taken one hour before exercise, for two weeks."
pentru 2 saptamani ?
deci ?
pentru unu' ca mine 1.83 78-79 kg ce ziceti, merita sa bag L-carnitine ... strat de grasime redus, pe abdomen putin mai pronuntat da' nu foarte ...
M-ar ajuta ?
ce ziceti ?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: L-carnitina
scris pe 26 aug 2006 22:00 de Gilu
pentru unu' ca mine 1.83 78-79 kg ce ziceti, merita sa bag L-carnitine ... strat de grasime redus, pe abdomen putin mai pronuntat da' nu foarte ...
M-ar ajuta ?
ce ziceti ?
Eu cand iau 3-4g carnitina inainte de antrenament pun 10kg in plus pe bara.....In ceea ce priveste stratul de grasime fie ca e mic fie ca e mare,doar carnitina nu face nimic.....daca intelegi ce vreau sa zic.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: Re: L-carnitina
scris pe 27 aug 2006 01:26 de bogdanbgd
Eu cand iau 3-4g carnitina inainte de antrenament pun 10kg in plus pe bara.....In ceea ce priveste stratul de grasime fie ca e mic fie ca e mare,doar carnitina nu face nimic.....daca intelegi ce vreau sa zic.
da, am inteles ce vrei sa zici ...
nu stiam ca ... L-carinitina iti da forta ....
o sa imi cumpar ...
pot sa bag si inainte de antre' cardio ... 1 data pe saptamana ba ma duc la fotbal, ba la innot, ba tenis etc ... ?
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
scris pe 27 aug 2006 09:52 de Dave
de la ce firma Gilu ?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: L-carnitina
scris pe 27 aug 2006 11:36 de Gilu
de la ce firma Gilu ? BurnFX si Carnitina de Universal.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
scris pe 27 aug 2006 13:05 de Komura
voi cum o administrai ?
pentru 2 saptamani ?
deci ?
Eu cand luam, am luat asa:
1 gram dimineata
1 gram inainte de antrenament
1 gram dupa antrenament
1 gram inainte de culcare
Si am cumparat carnitina de la Nutrimax.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: L-carnitina
scris pe 27 aug 2006 13:14 de bogdanbgd
Eu cand luam, am luat asa:
1 gram dimineata
1 gram inainte de antrenament
1 gram dupa antrenament
1 gram inainte de culcare
Si am cumparat carnitina de la Nutrimax.
"for two weeks" sau intr-una cum am mai auzit pe la sal a ?
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
scris pe 27 aug 2006 16:12 de Komura
"for two weeks" sau intr-una cum am mai auzit pe la sal a ?
Am luat incontinu 2 luni jumate. Cat am facut regimul.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: L-carnitina
scris pe 27 aug 2006 21:26 de bogdanbgd
Am luat incontinu 2 luni jumate. Cat am facut regimul.
ok, si atunci care e faza ca pe http://www.bodybuilding.com/store/lcarn.html
zice ca pt. "two weeks" ?
nu vreau sa iti zic eu ca nu ai luat bine sau ceva de genu', ... doar zic ce face lumea de prin auzite si ce indica la administrate pe site.
dupa parerea mea bodybuilding.com e un site fara sa exagerez de nota 10 ... look,info,suplimente,exercitii,comunicare cu vizitatorii, asta doar asa ca o mica paranteza
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: L-carnitina
scris pe 27 aug 2006 23:35 de Komura
ok, si atunci care e faza ca pe http://www.bodybuilding.com/store/lcarn.html
zice ca pt. "two weeks" ?
nu vreau sa iti zic eu ca nu ai luat bine sau ceva de genu', ... doar zic ce face lumea de prin auzite si ce indica la administrate pe site.
dupa parerea mea bodybuilding.com e un site fara sa exagerez de nota 10 ... look,info,suplimente,exercitii,comunicare cu vizitatorii, asta doar asa ca o mica paranteza
Si dupa parerea mea este un site bun.
Zice ca "two weeks" cand iei inainte de antrenament 2-4 grame(adica sa iei o pauza dupa 2 saptamani). Si dupa asta ca este un supliment destul de sigur. Banuiesc ca se ia asa, cand vrei sa ai o forta mai mare la antrenamente. Deoarece nu spune pentru ce obiective trebuie luat asa.
Cand esti la regim, nu prea iei o cantitate asa de mare deodata(ca nu se asimileaza totul si asa grasimea este transportat in mitocondrii numai o data pe zi; dar cadn iei in 4 reprize cate 1 gram pe zi, atunci se asimileaza mai bine si transporta acizi grasi de 4 ori pe zi, dar este adevarat ca nu chiar cantitatea acea ca si cadn ai lua peste 1 gram).
Tu ce crezi ca sportivii care se pregatesc pentru un concurs, iau 2 saptamani carnitina si dupa asta fac o pauza si iarasi iau? Cum stiu eu iau incontinu.
Numai cel care a scris articolul stie ce a vrut sa spuna acolo.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
mariusvldr
Senior member 129 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-carnitina
scris pe 31 aug 2006 09:08 de mariusvldr
Iau si eu L -Carnitina de la Redis L-Carnitin Instant un plic contine1.000g L-carnitina pura cum trebuie sa iau eu mi-am luat pentru slabit dar inteleg ca nu merge singura. Cum ar trebui sa o iau in combinatie cu un Fat Burner ?
Just say'it
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-carnitina
scris pe 31 aug 2006 10:25 de Komura
Iau si eu L -Carnitina de la Redis L-Carnitin Instant un plic contine1.000g L-carnitina pura cum trebuie sa iau eu mi-am luat pentru slabit dar inteleg ca nu merge singura. Cum ar trebui sa o iau in combinatie cu un Fat Burner ?
Poti lua numai carnitina. Daca iti mai iei si altceva, o sa slabesti mai repede un pic.
Si da un exemplu de fat burner pe care ai vrea sa o folosesti.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
mariusvldr
Senior member 129 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-carnitina
scris pe 31 aug 2006 14:34 de mariusvldr
M-am gandit la Burner FX in combinatie cu L-carnitina. Problema e ca la sala unde merg singurul Cardio care pot sa-l fac este Stepper-ul bicicletele cica sunt pentru fete iar banda nu exista. Bag antrenamente intense cu greutati mai mici sa pot face 9-11 repetari si la sfarsit 15-20 minute pe stepper. L-carnitina o iau inainte de antrenament si seara. E ok stepper-ul o sa dea rezultate, L-carnitina e bine luata asa? Sau daca aveti alte sugestii in legatura cu ce Fat Burner sa iau va rog sa-mi spuneti. Mersi
Just say'it
|
sus |
|
alexz_rich
Senior member 131 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-carnitina
scris pe 31 aug 2006 14:45 de alexz_rich
In primu rand degeaba iei carnitina daca mananci ca spartu .
1 Este alimentatia
2 este antremanetul ( cardio)
abia PE 3 vin carnitina , burn si la la la
Komura nu crezi ca este cam ptin 4 grame pt a dat rezultate ? luai pastile ?
|
sus |
|
mariusvldr
Senior member 129 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-carnitin
scris pe 31 aug 2006 15:58 de mariusvldr
Dar tie cine ti-a zis ca mananc ca spartu tin si regim asa ca inainte sa vb ca un apucat mai bine ai intreba daca tin si regim. asa ca te rog vb mai frumos ca nu esti tu singurul mare si tare de pe acest forum.
Just say'it
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-carnitin
scris pe 31 aug 2006 16:16 de Komura
Komura nu crezi ca este cam ptin 4 grame pt a dat rezultate ? luai pastile ?
Am mai spus ca am luat carnitina de la Nutrimaxx(n-ai fost atent cand ai citit thread-ul asta).
Am luat 4 grame pe zi + Crom 400mg + Unidyne + Alfa Burn + ceai verde.
Si am avut rezultate.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-carn
scris pe 16 sep 2006 23:29 de bogdanbgd
Am mai spus ca am luat carnitina de la Nutrimaxx(n-ai fost atent cand ai citit thread-ul asta).
Am luat 4 grame pe zi + Crom 400mg + Unidyne + Alfa Burn + ceai verde.
Si am avut rezultate.
eu vreau sa imi "adancesc" abdomenul + ca de la gainer parca am pus putin pe burta , putin doar.
E de ajuns daca ma bag doar pe carnitina, ma refer ca doar ca si supliment ca stiu ca tre' sa tii cont si de ce mananci ... ?
apropo ... pt. un abs cat mai "adanc" ce ar trebui sa evit sa mananc spre seara ?
intre cea de la pronutrition si cea de la nutrimaxx, ce mi-ati recomanda ?
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-
scris pe 16 sep 2006 23:33 de bogdanbgd
am uitat sa zic ... ecto' in mare parte
1.83 80 kg
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 30 sep 2006 13:45 de bogdanbgd
ce ziceti de " L-Carnitine & Chromium " ProNutrition ... ati incercat ... daca da, a dat rezultate ?
daca zice ca 60 de capsule 190.000
atunci cam cat ar treui sa am iau pt o cura completa ?
merci
|
sus |
|
LevroneDan
Veteran member 209 mesaje
|
scris pe 30 sep 2006 17:41 de LevroneDan
ce ziceti de " L-Carnitine & Chromium " ProNutrition ... ati incercat ... daca da, a dat rezultate ?
daca zice ca 60 de capsule 190.000
atunci cam cat ar treui sa am iau pt o cura completa ?
merci
baga-te pe Redis 3-4 grame de carnitina daca vrei rezultate si mai ia si ceva rom crom
Dj
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
scris pe 1 oct 2006 14:15 de bogdanbgd
baga-te pe Redis 3-4 grame de carnitina daca vrei rezultate si mai ia si ceva rom crom
Redis ??? o' fi carnitina de la Redis singurul produs cat de cat bun ?
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
Re:l-carnitin
scris pe 30 iul 2008 20:15 de georgik
care carnitina credeti ca este mai eficienta?
redis,ultimate nutrition,pro nutrition,universal..etc?
pliculetz sau comprimat? pot fi combinate? inainte comprimat si dupa antrenament pliculetz iar inainte de culcare comprimat? fara a depasi 4 grame
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
dolphspeed99
Veteran member 411 mesaje
|
Re: Re:l-carnitin
scris pe 2 aug 2008 20:40 de dolphspeed99
care carnitina credeti ca este mai eficienta?
redis,ultimate nutrition,pro nutrition,universal..etc?
pliculetz sau comprimat? pot fi combinate? inainte comprimat si dupa antrenament pliculetz iar inainte de culcare comprimat? fara a depasi 4 grame
Pentru varianta lichida, iti recomand Liquid L-Carnitine de la Prolab: http://www.suplimente-nutritive.com/produse/4-Arzatoare-grasimi/136-Liquid%20L-Carnitine.html
Pentru varianta pastile uite-aici de la Ultimate Nutrition: http://www.suplimente.ultimatenutrition.com.ro/produs-suplimente-nutritive/L-Carnitine-1000-mg-40.html
Indiferent ce iei, iti recomand sa stai pe producatori americani. Au o cultura aparte in domeniul nutritiei sportive si la ei este si cea mai mare concurenta in acest domeniu. Aceste 2 lucruri nu duc decat la o calitate sporita a produselor
Ce nu te omoara te face mai puternic!
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
Re: Re: Re:l-carnitin
scris pe 3 aug 2008 22:21 de georgik
Pentru varianta lichida, iti recomand Liquid L-Carnitine de la Prolab: http://www.suplimente-nutritive.com/produse/4-Arzatoare-grasimi/136-Liquid%20L-Carnitine.html
Pentru varianta pastile uite-aici de la Ultimate Nutrition: http://www.suplimente.ultimatenutrition.com.ro/produs-suplimente-nutritive/L-Carnitine-1000-mg-40.html
Indiferent ce iei, iti recomand sa stai pe producatori americani. Au o cultura aparte in domeniul nutritiei sportive si la ei este si cea mai mare concurenta in acest domeniu. Aceste 2 lucruri nu duc decat la o calitate sporita a produselor
m-am gandit totusi sa merg pe nutrimax importata de redis...
si am mai primit un sfat sa iau impreuna cu Unidyne si Omega Complex,astept si parerea voastra asupra acestei combinatii
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
waaky
Newbie 1 mesaje
|
Re: Re:l-carnitin
scris pe 20 ian 2012 00:33 de waaky
m-am gandit totusi sa merg pe nutrimax importata de redis...
si am mai primit un sfat sa iau impreuna cu Unidyne si Omega Complex,astept si parerea voastra asupra acestei combinatii
Salutare
Care ar fi diferenta intre carnitina pudra de la redis gama nutrimax si cea de la redis plic instant, ma refer la diferentele de calitate daca sunt, si apoi pudra aceea nu trebuie dizolvata tot intr-un lichid ?
merci anticipat
|
sus |
|
Iulian23
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 11 oct 2013 15:40 de Iulian23
BurnFX si Carnitina de Universal.
Stiu ca e un post de 7 ani dar sunt curios, luai si burnfx si carnitina de la universal?nu este prea mult?adica pot fi luate amandoua deodata fara probleme? nu are efect daca iau doar burnfx ?
Editat de Iulian23 pe 11 oct 2013 16:00
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|