Buna ziua.Am 18 ani fac sala de cativa ani cu pauze destul de lungi uneori am 180cm 83 kg si ceva grasime,mananc orice oricand.Mi-am cumparat SuperPump250 si kre alkalyn efx vreau sa imi spuneti daca este buna aceasta combinatie pentru masa slaba si pompare.Iau inainte de antrenament cu 40 min kre alkalyn 3 pastile si inainte cu 15 min de antrenament 1 plic superpump250 iar dupa antrenament iau 3 pastile de kre alkalyn.Niste pareri va rog
Cu pauze lungi si dese...cu mananc orice oricand...vrei sa faci ce? colaci?...suplimentele vin pe locul 4 dupa alimentatie, odiha si antrenament...degeaba iei super pump(probabil cel mai bun prework supliment) petru ca masa o pui de la alimentatie+ proteinele din suplimente...deci puneti programul alimentar pe primul plan si atunci o sa pui masa slaba pe care ti-o doresti iar super pumpul o sa-si faca meseria de energizant mai cu folos, eventual ti-ai putea cumpara si un supliment de vit+minerale si ceva pt un shake dupa antrenament(carbo+proteine) foarte importante si dupa aceea creatina