Pagina 1 din 1
DorianY
Veteran member 240 mesaje
|
JUMBO MASS
scris pe 27 aug 2006 18:22 de DorianY
Ce parere aveti despre JUMBO MASS de la HARD BODY, e bun de ceva? e doar 180.000 la 1 kg, e bun de ceva pentru un ectomorf? Da rezultate a luat cineva?
NO PAIN NO GAIN
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: JUMBO MASS
scris pe 27 aug 2006 18:34 de Gilu
Ce parere aveti despre JUMBO MASS de la HARD BODY, e bun de ceva? e doar 180.000 la 1 kg, e bun de ceva pentru un ectomorf? Da rezultate a luat cineva? Daca vrei sa iti distrugi stomacul poti sa iei.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
DorianY
|
Re: Re: JUMBO MASS
scris pe 31 aug 2006 15:07 de DorianY
deci nu exista ieftin si bun. Dar e ceva bun la firma aia?
NO PAIN NO GAIN
|
sus |
|
DorianY
|
Re: Re: Re: JUMBO MASS
scris pe 31 aug 2006 15:08 de DorianY
recomanda-mi tu atunci ceva bun pentru un ectomorf, nu conteaza banii: ma refer la de toate, proteine, carbo, amino, vitamine din fiecare ce stii ca ar fi bun ptr. mine. Iti multumesc anticipat.
NO PAIN NO GAIN
|
sus |
|
laurtey
Veteran member 215 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: JUMBO MASS
scris pe 31 aug 2006 15:14 de laurtey
recomanda-mi tu atunci ceva bun pentru un ectomorf, nu conteaza banii: ma refer la de toate, proteine, carbo, amino, vitamine din fiecare ce stii ca ar fi bun ptr. mine. Iti multumesc anticipat. JUMBO MASS ye precum un produs de la redis respectiv Mass Forte creatin>>>>> deci nu ye bun pt un ecto., ye foarte slab!!!Ca sa ai rezultate bune iti recomand:dimineata o portie de Ideal Protein+3gr glutamina, inainte d antrenament o portie de Gain Fast+3gr glutamina si 2.5gr creatina+5gr dextroza, dupa antrenament 2 portii de Ideal Protein+3gr glutamina si 2.5gr creatina+5gr dextroza, si seara inainte de culcare lafel k dimineata+ un comprimat de calciu cu D3.Dar bineinteles ca trebuie sa ai o alimentatie bogata in proteine, si foarete variata(vreo 6 mese/zi cel putin).
fi destept!!!
|
sus |
|
laurtey
|
scris pe 31 aug 2006 15:28 de laurtey
recomanda-mi tu atunci ceva bun pentru un ectomorf, nu conteaza banii: ma refer la de toate, proteine, carbo, amino, vitamine din fiecare ce stii ca ar fi bun ptr. mine. Iti multumesc anticipat. Nici un produs din lume nu poate fi comceput in asa fel incat sa-l poti lua dimineata, inainte si dupa antrenament, respectiv seara, de aceia trebuie sa faci o combinatie de suplimente, in primul rand pentru ca daca o sa yey imediat dupa antrenament un produs precum N-Large care stim cu totii ca yeste unul din cele mai bune suplimente, nu va avea acelas efect(pozitiv) precum un concentrat proteic respectiv Milk & Egg, care reprezinta aprox 40% din pretul celuilalt produs!!
fi destept!!!
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
scris pe 31 aug 2006 16:04 de Komura
recomanda-mi tu atunci ceva bun pentru un ectomorf, nu conteaza banii: ma refer la de toate, proteine, carbo, amino, vitamine din fiecare ce stii ca ar fi bun ptr. mine. Iti multumesc anticipat.
Cum adica nu conteaza banii? Poti sa-ti cumperi suplimente si de 10.000.000 lei intr-o luna. Zi o suma macar.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
DorianY
|
Re: Re: Re: Re: Re: JUMBO MASS
scris pe 31 aug 2006 18:18 de DorianY
3 milioane. si pentru laurtey, da mersi mult dar ideal protein e o trompeta de produs sa iei tu de ala. si ce e cu tine Jumbo mass nu e de la redis nici nu se compara la gust cu produsele de la redis (bine acuma compozitia, nu stiu cat e de buna, da la gust merge). JUMBO MASS E DE LA HARD BODY
NO PAIN NO GAIN
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: JUMBO MASS
scris pe 31 aug 2006 18:45 de Komura
Sunt o multime de solutii, eu iti zic unu care mi se pare bun.
- Pure Whey Protein de 4.5 kg de la Activ.
- Proteinmix(2kg) sau Milk&Egg(4kg)
- Carboplus(Natural Plus)
- Glutamina(Natural Plus)
- Creatina(BioTech)
- Animal Pack sau Spa Pack(Universal)
Numai ca ar trebui sa mai pui ceva bani. Dar nu uita ca, cumperand o mai mare cantitate de proteina iesi mai ieftin si te tine mai mult.
Daca vrei sa te limitezi la bani astia. Atunci Pro Whey(4kg), Milk&Egg(4kg) amandoua de la Pronutrition si Carboplus.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
scris pe 31 aug 2006 20:18 de Dave
daca o sa yey imediat dupa antrenament un produs precum N-Large care stim cu totii ca yeste unul din cele mai bune suplimente, nu va avea acelas efect(pozitiv) precum un concentrat proteic respectiv Milk & Egg
Milk & Egg nu e cu absorbtie lenta ? cum sa-l iei dupa antrenament ? M&E se ia seara inainte de culcare...
|
sus |
|
laurtey
|
scris pe 31 aug 2006 21:13 de laurtey
si ce e cu tine Jumbo mass nu e de la redis nici nu se compara la gust cu produsele de la redis (bine acuma compozitia, nu stiu cat e de buna, da la gust merge). JUMBO MASS E DE LA HARD BODY Am zis yo k Jumbo Mass ye de la Redis??????? faceam o comparatie intre Jumbo Mass si Mass Forte Creatin>>>"ye PRECUM un produs de la redis" nu am spus in nici un caz -YE CA TOATE PRODUSELE DE LA REDIS!!!!!!(ca vad k asta ai inteles u)
fi destept!!!
|
sus |
|
laurtey
|
scris pe 31 aug 2006 21:15 de laurtey
Milk & Egg nu e cu absorbtie lenta ? cum sa-l iei dupa antrenament ? M&E se ia seara inainte de culcare... DA ai dreptate, dupaia mi-am dat seama k ye cu absorbtie lenta.....
fi destept!!!
|
sus |
|
DorianY
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JUMBO MASS
scris pe 1 sep 2006 17:29 de DorianY
nu ma JUMBO MASS e mult mai bun la gust ca orice produs de la Redis, ia si ai sa vezi
NO PAIN NO GAIN
|
sus |
|
laurtey
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JUMBO MASS
scris pe 1 sep 2006 18:08 de laurtey
nu ma JUMBO MASS e mult mai bun la gust ca orice produs de la Redis, ia si ai sa vezi Asa alegi u produsele, dupa gust
fi destept!!!
|
sus |
|
jockasta
Veteran member 392 mesaje
|
scris pe 1 sep 2006 18:52 de jockasta
Daca nu conteaza banii alege de la Universal in sus. Neaparat de la Universal in sus. Intra pe siteurile lor si cauta in cataloage au descriere la fiecare produs. Daca nu ai mai luat nimic niciodata pana acum sa nu iti cumperi nimic la cantitate mare gen 1.5, 3.5, 5 kg. S-ar putea sa ai intoleranta la ceva si sa nu iti mearga. Cumpara-ti la gramaj gen 700 grame maxim un kil. Daca ai vazut pe la firmele misto ceva produs poti sa ma intrebi si iti zicem daca l-am folosit sau nu si cum e. Din start exclus Redis,HardBody, ProNutrition, Activ si alte faini cu zahar romanesti. Spor!
no fear
|
sus |
|
birdy
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 8 sep 2006 15:57 de birdy
Daca nu conteaza banii alege de la Universal in sus. Neaparat de la Universal in sus. Intra pe siteurile lor si cauta in cataloage au descriere la fiecare produs. Daca nu ai mai luat nimic niciodata pana acum sa nu iti cumperi nimic la cantitate mare gen 1.5, 3.5, 5 kg. S-ar putea sa ai intoleranta la ceva si sa nu iti mearga. Cumpara-ti la gramaj gen 700 grame maxim un kil. Daca ai vazut pe la firmele misto ceva produs poti sa ma intrebi si iti zicem daca l-am folosit sau nu si cum e. Din start exclus Redis,HardBody, ProNutrition, Activ si alte faini cu zahar romanesti. Spor!
Eu nu as baga pro nutrition in aceeasi oala cu celelalte firme romanesti. Am folosit ani de zile produse de la pro nutrition si mi s-au parut f bune.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|