Pagina 1 din 1
Monkey
Guest
|
Help me
scris pe 25 apr 2006 09:40 de Monkey
Sal...merg de 8 luni la sala si eu zic ca am facut ceva progrese ..de la 58 kg la aproape 70kg.Am 23 ani si 183cm ....am luat fel si fel de suplimente+creatina...dar vreau sa raman fidel unui singur supliment(preferabil ProNutition ca sunt mai ieftine)...caut un supliment pt masa musculara...am luat si Milk&Egg si Gigant pro mass....ce e mai bine pt mine ca sunt slab si definit....carbo mult sau proteina ?
Va multumesc anticipat ....sper sa raspundeti pt ca simt ca m-am plafonat....si parca nu mai cresc...sal all
|
sus |
|
comisaru
Senior member 51 mesaje
|
Re: Help me
scris pe 25 apr 2006 10:01 de comisaru
nu poti sa mergi numai pe proteina sau pe carbo,ca sa cresti trebuie sa le iei pe amandoua.eu iti recomand sa iei gfx 8 de la pronutrition.
Urat de multi,iubit de putini,dar respectat de toti!!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Help me
scris pe 25 apr 2006 11:37 de Gilu
Sal...merg de 8 luni la sala si eu zic ca am facut ceva progrese ..de la 58 kg la aproape 70kg.Am 23 ani si 183cm ....am luat fel si fel de suplimente+creatina...dar vreau sa raman fidel unui singur supliment(preferabil ProNutition ca sunt mai ieftine)...caut un supliment pt masa musculara...am luat si Milk&Egg si Gigant pro mass....ce e mai bine pt mine ca sunt slab si definit....carbo mult sau proteina ?
Va multumesc anticipat ....sper sa raspundeti pt ca simt ca m-am plafonat....si parca nu mai cresc...sal all Carbohidratii economisesc proteina,in sensul ca acestia(carbohidratii) vor fi utilizati pt energie de catre corp daca sunt consumati in cantitate dubla si umpic fata de proteina.Proteina iti va construii muschii si este.Deci iti trebuie pe langa un concentrat cu carbo si prot, o alimentatie bogata in carb si moderat in proteina:sa zicem 200g prot si 600-700g carb,+50-60g grasime,din care 60% omega3+6(ulei de peste,ulei de in,ulei de masline,nuci,alune,etc...)
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|