Pagina 1 2 din 2
Lukiano
Veteran member 443 mesaje
|
Glutamina
scris pe 17 oct 2007 13:38 de Lukiano
Pareri personale: ce folositi si ce vi care vi se pare cea mai buna glutamina raport pret/calitate.
Consultanta si sfaturi culturism, fitness, nutritie, suplimente, slabire.
|
sus |
|
muschiul
Senior member 85 mesaje
|
Re: Glutamina
scris pe 17 oct 2007 18:17 de muschiul
Pareri personale: ce folositi si ce vi care vi se pare cea mai buna glutamina raport pret/calitate.
Singura glutamina pe care am folosito pana acum a fost cea de la pro lab si m-i s-a parut f buna doar ca nu am termen de comparatie
|
sus |
|
Lukiano
Veteran member 443 mesaje
|
Re: Re: Glutamina
scris pe 18 oct 2007 15:47 de Lukiano
Singura glutamina pe care am folosito pana acum a fost cea de la pro lab si m-i s-a parut f buna doar ca nu am termen de comparatie
Un singur raspuns? Sunt sigur ca sunt multi care folosesc sau au folosit macar glutamina.
Consultanta si sfaturi culturism, fitness, nutritie, suplimente, slabire.
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Re: Re: Glutamina
scris pe 18 oct 2007 15:58 de gere
Un singur raspuns? Sunt sigur ca sunt multi care folosesc sau au folosit macar glutamina.
glutamina e glutamina si cam atat,nu exista mari diferente intre diferiti producatori.si unul care a folosit glutamina de la firma x dupa care de la firma y e foarte greu(parearea mea,imposibil) sa faca diferenta prin rezultate intre cele 2 produse.
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
scris pe 19 oct 2007 19:34 de Komura
Glutapure de la Ultimate Nutrition(1 kg). Si este diferenta intre glutamina cumparata de la diferite firme producatoare. De exemplu una cu peptide de glutamina este cu mult mai buna decat una simpla.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Re: Glutamina
scris pe 19 oct 2007 20:45 de gere
Si este diferenta intre glutamina cumparata de la diferite firme producatoare. De exemplu una cu peptide de glutamina este cu mult mai buna decat una simpla.
da,glutamina cu peptide,este mai bine absorbita de catre corp(mai recomandata decat l- glutamina),dar si asa comparatiile intre firme sunt greu de facut.Bineinteles ca acuma nu punem in comparatie Redis cu Optimum N,ci firmele apropitae "ca valoare",unde majoritatea merg pe aceasi tehnologie,unde alegi dupa pret si subiectivism.
|
sus |
|
SeeQ
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 27 ian 2011 23:23 de SeeQ
si eu sunt interesat de glutamina, ceva pareri de la veteranii care au folosito ?)) ai care anume o recomandaai pentru o crestere de masa mai eficienta ?
mersi anticipat !
Editat de SeeQ pe 27 ian 2011 23:24
|
sus |
|
DrAgOn98
Veteran member 241 mesaje
|
scris pe 2 sep 2011 21:04 de DrAgOn98
Salut!. as avea o intrebare. ar fi buna glutamina sa cresc mai repede in masa ?
am 13 ani, 1.70, 78kg, endomorf, 9 luni de sala
Editat de DrAgOn98 pe 2 sep 2011 21:05
-[][][]---[][][]- DrAgOn -[][][]---[][][]-
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: s
scris pe 2 sep 2011 21:14 de basu
s
sigur ca este recomandata. glutamina este un aminoacid care contine doua grupari amino, adica doi atomi de azot. majoritatea aminoacizilor contin un singur atom de azot, deci suplimentand cu glutamina, introducem in corp o cantitate dubla de azot decat in cazul altor aminoacizi. azotul este important pentru ca el este masura in care corpul tau creste in masa musculara. cu cat bagi si retii mai mult azot, cu atat inseamna ca ai acumulat mai multa masa musculara.
cineva spunea pe forum o data ca ar pune glutamina inaintea unui concentrat proteic. parca George. probabil ca are dreptate.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
DrAgOn98
Veteran member 241 mesaje
|
scris pe 2 sep 2011 21:44 de DrAgOn98
sigur ca este recomandata. glutamina este un aminoacid care contine doua grupari amino, adica doi atomi de azot. majoritatea aminoacizilor contin un singur atom de azot, deci suplimentand cu glutamina, introducem in corp o cantitate dubla de azot decat in cazul altor aminoacizi. azotul este important pentru ca el este masura in care corpul tau creste in masa musculara. cu cat bagi si retii mai mult azot, cu atat inseamna ca ai acumulat mai multa masa musculara.
cineva spunea pe forum o data ca ar pune glutamina inaintea unui concentrat proteic. parca George. probabil ca are dreptate.
este buna glutamina de la Nutrimaxx ? ma refer la calitate
-[][][]---[][][]- DrAgOn -[][][]---[][][]-
|
sus |
|
mariusaic
Veteran member 465 mesaje
|
scris pe 2 sep 2011 22:10 de mariusaic
este buna glutamina de la Nutrimaxx ? ma refer la calitate
La glutamina nu imi pot da mult cu parerea, dar batoanele care le iau eu sunt si energice, au si taurina, proteine + glutamina. Nu poti spune ca de la cateva batoane cresti dar tinand cont ca au si energie si au si cantitati de astfel de suplimente e okey.
de ce sa nu fie ok la 13 ani ?
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 2 sep 2011 22:25 de sZoTaK
mie mi-a facut un asa zis clasament eu in ON 100 % Whey am 5 grame de BCAA si 4 grame de glutamina..n-am bani destui sa mai iau si seaparat..dar daca isi permite..are cale libera
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
daniel02
Veteran member 330 mesaje
|
scris pe 3 sep 2011 10:43 de daniel02
Pe cutia mea de glutamina pune urmatoarele:efect anticatabolic, volumizator muscular , sistemul imunitar intareste si ajuta la recuperarea glicogenului, cu balata pozitiva de azot nu o stiam , insa acum inteleg de ce este atat de folosit , am mai citit pe undeva ca la keto cand faci incarcarea cu carbo ajuta glutamina combinate cu cateva aminoacizi sa se obtina o incarcare buna . Eu in prezent nu folosesc glutamina deoarece whey ul pe care il am are glutamina , eu voi folosi glutamina cand incep definirea ca sa pierd cat mai putina masa
Editat de daniel02 pe 3 sep 2011 10:44
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 3 sep 2011 11:12 de cernescu16
eu am dat 55 lei pe 400g glutamina,avand in vedere ca iau 5g/zi ma tine 80 de zile deci 55lei=80zile cam naspa)
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
daniel02
Veteran member 330 mesaje
|
scris pe 3 sep 2011 11:17 de daniel02
eu am dat 55 lei pe 400g glutamina,avand in vedere ca iau 5g/zi ma tine 80 de zile deci 55lei=80zile cam naspa) naspa ? aproape 3 luni ti se pare naspa? da proteina dupa antrenament pe care o iei nu este inbogatita cu glutamina ? acum majoritatea sunt
|
sus |
|
basu
|
scris pe 3 sep 2011 12:35 de basu
naspa ? aproape 3 luni ti se pare naspa? da proteina dupa antrenament pe care o iei nu este inbogatita cu glutamina ? acum majoritatea sunt
''-Cand ce cer sfaturi concrete, evitati sa va "dati cu parerea" daca nu sunteti in tema si nu stapaniti subiectul, nu postati de dragul conversatiei.Raspunsurile in acest caz trebuie sa fie corecte si la subiect.''
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 3 sep 2011 12:43 de georgik
eu am dat 55 lei pe 400g glutamina,avand in vedere ca iau 5g/zi ma tine 80 de zile deci 55lei=80zile cam naspa)
pai 5 g pe zi e o doza f mica.Iar daca ne-ar tine glutamina 80 de zile am fi boieri.
Se iau cam 15-20 de g pe zi de glutamina.Iar o glutamina buna te poate duce pana la un milion pe luna.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 6 sep 2011 13:37 de ricardo
pai 5 g pe zi e o doza f mica.Iar daca ne-ar tine glutamina 80 de zile am fi boieri.
Se iau cam 15-20 de g pe zi de glutamina.Iar o glutamina buna te poate duce pana la un milion pe luna.
...corect, doza la care se simte efectul este 15-20g/zi...pentru cine isi permite cate 5g/shake, in cazul in care ai 2 shake-uri pe zi , restul se poate lua cu suc natural...apropo de o glutamina f buna : glutamina tablete- OPtimum Nutrition...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 6 sep 2011 15:51 de sZoTaK
...corect, doza la care se simte efectul este 15-20g/zi...pentru cine isi permite cate 5g/shake, in cazul in care ai 2 shake-uri pe zi , restul se poate lua cu suc natural...apropo de o glutamina f buna : glutamina tablete- OPtimum Nutrition...
ON Glutamine Powder sau
ON Glutamine 1000 mg capsule?
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 7 sep 2011 14:29 de georgik
ON Glutamine Powder sau
ON Glutamine 1000 mg capsule?
Depinde.Intr-un shake dupa antrenament powder ar putea fi superioara.
Ambele sunt bune.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 7 sep 2011 14:43 de sZoTaK
Depinde.Intr-un shake dupa antrenament powder ar putea fi superioara.
Ambele sunt bune.
asa. nu vrea sa iau deocamdata..am creatina + whey...dar o sa le incerc pe toate pe rand...BCAA si glutamina
|
sus |
|
basu
|
scris pe 7 sep 2011 14:49 de basu
asa. nu vrea sa iau deocamdata..am creatina + whey...dar o sa le incerc pe toate pe rand...BCAA si glutamina
aia sunt amino. vezi ca si glutamina este la fel. numai ca este foarte abundenta. cea mai abundenta din corp.
|
sus |
|
roberto_v
Junior member 38 mesaje
|
Re
scris pe 24 feb 2013 10:54 de roberto_v
Eu tot sunt nedumerit . In general se recomanda 10 (15) gr pana la 20 gr pe zi dar pe multe cutii la modul de administrare sunt trecute doar 5gr . Pana la urma cat se ia ....sau trebuie testata cantitatea?
|
sus |
|
londoncalling
Veteran member 233 mesaje
|
Re: Re
scris pe 24 feb 2013 12:14 de londoncalling
Eu tot sunt nedumerit . In general se recomanda 10 (15) gr pana la 20 gr pe zi dar pe multe cutii la modul de administrare sunt trecute doar 5gr . Pana la urma cat se ia ....sau trebuie testata cantitatea?
5 grame cu shakeul de dimineata (daca ai unul)
5 inainte de antrenament
5 dupa
no risk , no fun!
|
sus |
|
roberto_v
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 24 feb 2013 13:12 de roberto_v
5 grame cu shakeul de dimineata (daca ai unul)
5 inainte de antrenament
5 dupa
Ma gandeam eu ca trebuiesc undeva la minim 10gr dar nu ii inteleg pe producatori de recomanda o cantitate mai mica ; ori unde este si mai scumpa ....in fine
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 24 feb 2013 13:40 de ricardo
Ma gandeam eu ca trebuiesc undeva la minim 10gr dar nu ii inteleg pe producatori de recomanda o cantitate mai mica ; ori unde este si mai scumpa ....in fine
...se recomanda 5g/servire...15-20g/zi , adica 3-4 serviri ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
vovk_a
Senior member 144 mesaje
|
scris pe 24 feb 2013 13:49 de vovk_a
daca iau spre exemplu gainer dupa antrenament pot sa iau si glutamina?
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 24 feb 2013 14:56 de marius0
daca iau spre exemplu gainer dupa antrenament pot sa iau si glutamina?
Da.
|
sus |
|
Rolilas
Veteran member 325 mesaje
|
scris pe 25 feb 2013 22:35 de Rolilas
Postul tau mi`a atras atentia si m`a pus pe ganduri.
Pe langa concentratul proteic + creatina recent mi`am procurat si niste BCAA. Nu`mi permit sa mai adaug si glutamina la compozitie, dar daca ar trebui sa aleg esti de parere ca glutamina m`ar ajuta mai mult decat BCAA in compozitia descrisa de mine, pentru recuperare ? BCAA se gasesesc si in concentratul proteic pe care il consum, glutamina mai putin.
Multumesc anticipat
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 25 feb 2013 22:39 de CosminPerjo
Postul tau mi`a atras atentia si m`a pus pe ganduri.
Pe langa concentratul proteic + creatina recent mi`am procurat si niste BCAA. Nu`mi permit sa mai adaug si glutamina la compozitie, dar daca ar trebui sa aleg esti de parere ca glutamina m`ar ajuta mai mult decat BCAA in compozitia descrisa de mine, pentru recuperare ? BCAA se gasesesc si in concentratul proteic pe care il consum, glutamina mai putin.
Multumesc anticipat
Daca ar fi sa aleg clar as merge pe BCAA.
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|