Pagina 1 din 1
frunzee
Newbie 3 mesaje
|
gain fast 3100
scris pe 15 apr 2008 19:14 de frunzee
buna ... mi`am luat azi gain fast 3100 insa sunt cam nedumerit cu modul de administrare, pe ambalaj scrie :
ADMINISTRARE:
se amesteca 5 masuri (229 g) cu 0,500 l apa sau lapte. Amestecati intr-un blender cu gheata pentru a obtine un shake delicios. Pentru rezultate maxime consumati 1-3 doze recomandate de Gain Fast la mese. Se utilizeaza in combinatie cu un program de antrenamet si un program nutritional.
Nu e cam mult ?
5 masuri 229g sa zicem ca iau 2 doze pe zi = 458g deci 1300g cutia imi ajunge 3 zile ?
p.s. fac sala de o sapt.
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: gain fast 3100
scris pe 15 apr 2008 22:56 de andy90
buna ... mi`am luat azi gain fast 3100 insa sunt cam nedumerit cu modul de administrare, pe ambalaj scrie :
ADMINISTRARE:
se amesteca 5 masuri (229 g) cu 0,500 l apa sau lapte. Amestecati intr-un blender cu gheata pentru a obtine un shake delicios. Pentru rezultate maxime consumati 1-3 doze recomandate de Gain Fast la mese. Se utilizeaza in combinatie cu un program de antrenamet si un program nutritional.
Nu e cam mult ?
5 masuri 229g sa zicem ca iau 2 doze pe zi = 458g deci 1300g cutia imi ajunge 3 zile ?
p.s. fac sala de o sapt.
ia 3 portii pe zi(o portie=2cupe) cu lapte de preferinta sa ai mai multe calorii..o portie neaparat dupa antrenament..in shaker poti sa amesteci de ex 2cupe gainfast cu lapte cu albusuri de oua..cu o banana ceva..faci la blender..sa ai calorii cat mai multe
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
always two hundred pounds."
http://bodyspace.bodybuilding.com/andy90/
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Re: gain fast 3100
scris pe 17 apr 2008 13:36 de murphy2
ADMINISTRARE:
Nu e cam mult ?
p.s. fac sala de o sapt.
daca ar fi sa iei asa cum scrie pe cutie...intradevar atat ti-ar ajunge, e o politica intreaga treaba asta cu modul de administrare, unii zic ca scrie sa iei cantitati exagerate doar pentru a termina mai repede cutia is a reveni la distribuitor, altii ca nu sunt exagerate, etc.
Are multi/e carbo, zaharurui, minerale si cam putina proteina, insa pt. incepator este foarte bun. Ia o doza dimineata (asta mai ales daca nu mananci de dimineata, prost obicei nemancatul de dim.) si una dupa antrenament la cca.20 minute. Ambele doze iti sunt necesare ca aerul, dimineata corpul e golit de rezerve de crestere si dupa antrenament il ajuti enorm cu acestea.
Daca nu rezisti ca pret in ritmul acesta, orienteaza-te dupa alte produse asemanatoare si mai ieftine.
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|