Pagina 1 din 1
Maz
Newbie 5 mesaje
|
efecte secundare Weider Super Mega Mass 2000?
scris pe 7 feb 2013 21:04 de Maz
Buna,
As dori sa iau un gainer ca sa iau in greutate. Sunt ectomorf, am 1,76 si 59 de kg si iau foarte greu in greutate, nici nu pot manca foarte mult ca sa-mi asigur caloriile necesare si de aceea ma gandeam la un gainer.
Am vazut Weider Super Mega Mass 2000 si am citit ca scria de niste simptome care ar putea aparea:
"Reduceti dozajul sau opriti administrarea produsului daca apar simptome cum ar fi insomnii, tremur, ameteli, nervozitate, dureri de cap, palpitatii ale inimii. ".
Sunt curios daca a incercat careva , ce rezultate a dat si daca a avut parte de reactii secundare. Mentionez ca nu am luat pana acum niciodata proteine sau orice alt produs care sa ma ajute si am dubii acuma.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: efecte secundare Weider Super Mega Mass 2000?
scris pe 7 feb 2013 21:37 de basu
Buna,
As dori sa iau un gainer ca sa iau in greutate. Sunt ectomorf, am 1,76 si 59 de kg si iau foarte greu in greutate, nici nu pot manca foarte mult ca sa-mi asigur caloriile necesare si de aceea ma gandeam la un gainer.
Am vazut Weider Super Mega Mass 2000 si am citit ca scria de niste simptome care ar putea aparea:
"Reduceti dozajul sau opriti administrarea produsului daca apar simptome cum ar fi insomnii, tremur, ameteli, nervozitate, dureri de cap, palpitatii ale inimii. ".
Sunt curios daca a incercat careva , ce rezultate a dat si daca a avut parte de reactii secundare. Mentionez ca nu am luat pana acum niciodata proteine sau orice alt produs care sa ma ajute si am dubii acuma.
De ce nu poti manca prea mult. De ce trebuie neparat sa va traga cineva din gura aceste cuvinte cu clestele ? Daca doriti un raspuns puneti o intrebare asa cum trebuie pusa pt ca sunt anumite lucruri pe care nu le putem intui. Eu cel putin nu pot. Deci : de ce nu poti manca prea mult ? Nu iti permiti ? Ai probleme de sanatate ? Care este treaba ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Maz
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 7 feb 2013 21:57 de Maz
De ce nu poti manca prea mult. De ce trebuie neparat sa va traga cineva din gura aceste cuvinte cu clestele ? Daca doriti un raspuns puneti o intrebare asa cum trebuie pusa pt ca sunt anumite lucruri pe care nu le putem intui. Eu cel putin nu pot. Deci : de ce nu poti manca prea mult ? Nu iti permiti ? Ai probleme de sanatate ? Care este treaba ?
Pur si simplu nu pot sa mananc mai mult, din cate stiu sunt sanatos si de cand ma stiu nu mananc mult. Am reusit sa pun niste kilograme bune pe mine abia cand am avut niste probleme de sanatate si am urmat un tratament care continea si niste medicamente ce-mi faceau pofta de mancare, dar asta a fost mai demult si atunci m-am ingrasat cam in 3-4 luni in jur de 14 kg. Dar zaceam in casa toata ziua si mancam tot la 2-3 ore pentru ca aveam pofta de mancare. Dupa aceea am revenit la normal. Acum as vrea sa ma reapuc de sala si sa pun niste kilograme pe mine si de aceea sunt curios de produsul respectiv si daca a observat cineva efecte secundare. Stiu ca in general produsele astea afecteaza rinichii, ficatul si sunt curios daca pot incerca sau mai degraba sa merg la un nutritionist sa vad ce pot face in legatura cu problema mea.
|
sus |
|
Maz
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 22 feb 2013 13:52 de Maz
Nimeni nu poate sa-mi ofere un raspuns in ce priveste efecte secundare ale produsului, daca a intalnit careva, cum s-au manifestat?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 22 feb 2013 14:52 de Gilu
Nimeni nu poate sa-mi ofere un raspuns in ce priveste efecte secundare ale produsului, daca a intalnit careva, cum s-au manifestat? Nu ti-a raspuns nimeni pt ca nu exista efecte adverse....O intrebare cat se poate de "negandita".
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Maz
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 22 feb 2013 17:21 de Maz
Nu ti-a raspuns nimeni pt ca nu exista efecte adverse....O intrebare cat se poate de "negandita".
In primul rand tin sa-ti multumesc pentru raspuns...cel putin pentru o parte a lui - cea cu "nu exista efecte secundare" - care ma interesa pe mine.
Am observat o anumita tendinta pe acest forum in ce priveste raspunsurile celor care au vechime vizavi de intrebarile mai mult sau mai putin negandite ale unor oameni care vor si ei sa afle cate una alta in domeniu. Sa nu o luati in nume de rau dar oameni chiar isi pun probleme chiar daca pentru altii par niste lucruri plictisitoare sau lipsite de sens. Speram intr-o comunitate putin mai intelegatoare daca luam in considerare faptul ca nu suntem toti facuti din acelasi aluat, prin urmare e si normal sa nu fie toti la fel de "inspirati" cand adreseaza niste intrebari.
Multumesc inca odata si bafta multa in continuare.
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 22 feb 2013 18:45 de shift
In primul rand tin sa-ti multumesc pentru raspuns...cel putin pentru o parte a lui - cea cu "nu exista efecte secundare" - care ma interesa pe mine.
Am observat o anumita tendinta pe acest forum in ce priveste raspunsurile celor care au vechime vizavi de intrebarile mai mult sau mai putin negandite ale unor oameni care vor si ei sa afle cate una alta in domeniu. Sa nu o luati in nume de rau dar oameni chiar isi pun probleme chiar daca pentru altii par niste lucruri plictisitoare sau lipsite de sens. Speram intr-o comunitate putin mai intelegatoare daca luam in considerare faptul ca nu suntem toti facuti din acelasi aluat, prin urmare e si normal sa nu fie toti la fel de "inspirati" cand adreseaza niste intrebari.
Multumesc inca odata si bafta multa in continuare.
Nu te supara ca nu prea vezi intelegere. Problema celor care sunt mai vechi pe forum este ca vad o lipsa de informare crasa printre cei noi. Le-ar placea poate sa vada ca cei noi se intereseaza putin inainte de a posta pe forum.
Eu am cautat cate ceva despre suplimentul tau si nu am gasit ceva care sa il scoata din ecuatia unui culturist. Stii si tu ca reactiile adverse sunt 1 la 100.000, sunt trecute pe orice butelca de medicamente "just in case".
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
Maz
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 22 feb 2013 19:15 de Maz
Nu te supara ca nu prea vezi intelegere. Problema celor care sunt mai vechi pe forum este ca vad o lipsa de informare crasa printre cei noi. Le-ar placea poate sa vada ca cei noi se intereseaza putin inainte de a posta pe forum.
Eu am cautat cate ceva despre suplimentul tau si nu am gasit ceva care sa il scoata din ecuatia unui culturist. Stii si tu ca reactiile adverse sunt 1 la 100.000, sunt trecute pe orice butelca de medicamente "just in case".
Chiar nu m-am suparat, activez si ajut si eu pe un forum de cu totul alta natura si inteleg perfect ce spui dar incerc sa fiu rezonabil in momentul in care dau un raspuns. Orice e constructiv e binevenit pentru cine e dispus sa accepte dar a arunca cu cuvinte asa numai mi se pare putin deplasat. Ma rog nu e problema mea si nici nu insist.
De aceea am si precizat ca sa nu mi-o ia in nume de rau, e doar o parere personala bazata pe mai multe posturi citite pe acest forum. Eu cred ca se poate mai multa ingaduinta cand vine vorba de a da un raspuns atata tot.
Multumesc Shift pentru ajutor, si toate cele bune.
Editat de Maz pe 22 feb 2013 19:16
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 25 feb 2013 12:20 de Gilu
Nu te supara ca nu prea vezi intelegere. Problema celor care sunt mai vechi pe forum este ca vad o lipsa de informare crasa printre cei noi. Le-ar placea poate sa vada ca cei noi se intereseaza putin inainte de a posta pe forum..
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|