Pagina 1 din 1
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
Dilema
scris pe 26 iun 2006 22:14 de MaNiFeSto
Total Mass:
Descriere : Produs pentru masa musculara cu efect nabolizant,100% natural, destinat cresterii masei musculare fara acumulare de grasime. Produsul are o compozitie proteica echilibrata: proteine de zer rapid asimilabile, care furnizeaza aminoacizii cu catena ramificata (BCAA) necesari metabolismului muscular; cazeinati,care furnizeaza aminoacizi suport pentru sinteza proteinelor musculare, si un izolat proteic vegetal cu un continut exceptional de ridicat (33% !!) de glutamina-aminoacidul culturistilor.
Efectul anabolic estesustinut si de aportul semnificativ de colostru (5% !!), creatina ( 5 g per serving), bor, seleniu, vitamina C, vitamine din complexul B. Contine de asemenea carbohidrati simpli si complecsi care asigura refacerea rezervei de glicogen si suportul energetic pentru antrenament. Se prezinta sub forma de pulbere cu aroma de ciocolata si fructe de padure.
Se recomanda utilizarea de 3 ori pe zi a 1-2 masuri dizolvate in 250 ml lapte degresat sau apa, cu 1 ora inainte de antrenament, dupa antrenament si o portie seara la culcare.
dupa cate stiu nu e bine sa iei seara ca proteina din zer este rapid asimilata,nu? am auzit ca seara tre sa iau ceva cu absortie lenta.dar nu prea imi permit sa iau si altceva...ce tre sa fac?altceva nu iau gen milk & egg ca n am bani.si e bine cum iau? cu o ora inainte de antrenament,imedediat dupa antrenament si cu 1 ora inainte de culcare--> pt cine se pricepe
If you want to grow eat like a son of a bitch and train like a mother fucker!
|
sus |
|
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
Re: Dilema
scris pe 26 iun 2006 22:59 de MaNiFeSto
?!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Dilema
scris pe 26 iun 2006 23:42 de Gilu
Total Mass:
Descriere : Produs pentru masa musculara cu efect nabolizant,100% natural, destinat cresterii masei musculare fara acumulare de grasime. Produsul are o compozitie proteica echilibrata: proteine de zer rapid asimilabile, care furnizeaza aminoacizii cu catena ramificata (BCAA) necesari metabolismului muscular; cazeinati,care furnizeaza aminoacizi suport pentru sinteza proteinelor musculare, si un izolat proteic vegetal cu un continut exceptional de ridicat (33% !!) de glutamina-aminoacidul culturistilor.
Efectul anabolic estesustinut si de aportul semnificativ de colostru (5% !!), creatina ( 5 g per serving), bor, seleniu, vitamina C, vitamine din complexul B. Contine de asemenea carbohidrati simpli si complecsi care asigura refacerea rezervei de glicogen si suportul energetic pentru antrenament. Se prezinta sub forma de pulbere cu aroma de ciocolata si fructe de padure.
Se recomanda utilizarea de 3 ori pe zi a 1-2 masuri dizolvate in 250 ml lapte degresat sau apa, cu 1 ora inainte de antrenament, dupa antrenament si o portie seara la culcare.
dupa cate stiu nu e bine sa iei seara ca proteina din zer este rapid asimilata,nu? am auzit ca seara tre sa iau ceva cu absortie lenta.dar nu prea imi permit sa iau si altceva...ce tre sa fac?altceva nu iau gen milk & egg ca n am bani.si e bine cum iau? cu o ora inainte de antrenament,imedediat dupa antrenament si cu 1 ora inainte de culcare--> pt cine se pricepe
Carbohidratii complecsi din total mass oricum vor incetinii absorbtia proteinei de zer.....daca il mai faci si cu lapte shake-ul atunci e si mai lenta absorbtia...deci nu iti ramane dect sa faci shake-ul dineinte de culcare cu lapte....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
Re: Re: Dilema
scris pe 27 iun 2006 00:12 de MaNiFeSto
Carbohidratii complecsi din total mass oricum vor incetinii absorbtia proteinei de zer.....daca il mai faci si cu lapte shake-ul atunci e si mai lenta absorbtia...deci nu iti ramane dect sa faci shake-ul dineinte de culcare cu lapte....
ms.oricum mereu iau cu lapte ca cu apa are gust varza
|
sus |
|
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
Re: Re: Re: Dilema
scris pe 27 iun 2006 00:15 de MaNiFeSto
inca ceva.e bine ca il iau cu 1 ora intainte de antrenament?si mananc cu 2 ore inainte de antr...sau ar fi mai bine sa iau dimineatza si sa nu mai iau inainte de antr? am auzit ca daca iau inainte de antr. imi da energie ca are creatina cica
|
sus |
|
Taurus
Newbie 3 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Dilema
scris pe 27 iun 2006 01:20 de Taurus
Total mass fiind un weightgainer cu concentratie mare de carbohidrati nu se ia seara ci numai dimineata si dupa antrenament.
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Dilema
scris pe 27 iun 2006 11:30 de Gilu
Total mass fiind un weightgainer cu concentratie mare de carbohidrati nu se ia seara ci numai dimineata si dupa antrenament. Da...stim asta,dar noi incercam sa improvizam din mom ce nu isi permite doar un supliment...
Eu zic sa incerci sa il iei o perioada inainte de sala si o perioada dimineata,sa vezi cum te simti mai bine.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Dilema
scris pe 27 iun 2006 11:46 de MaNiFeSto
Total mass fiind un weightgainer cu concentratie mare de carbohidrati nu se ia seara ci numai dimineata si dupa antrenament.
sunt ectomorf,si tre sa ma ingras.deci e bine ca-l iau seara inainte de culcare?
|
sus |
|
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dilema
scris pe 27 iun 2006 22:37 de MaNiFeSto
sunt ectomorf,si tre sa ma ingras.deci e bine ca-l iau seara inainte de culcare?
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dilema
scris pe 27 iun 2006 22:39 de Gilu
Da
Intrati aici=>
|
sus |
|
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dilema
scris pe 27 iun 2006 22:54 de MaNiFeSto
Da
dimineatza cum se ia? exact cand te scoli pe stomacu gol? sau cum?
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dilema
scris pe 27 iun 2006 23:00 de Gilu
dimineatza cum se ia? exact cand te scoli pe stomacu gol? sau cum? Vezi cum il suporti....eu le iau pe stomacul gol,dar daca iti provoaca dureri,etc...il poti lua dupa mancare.
Intrati aici=>
|
sus |
|
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dilema
scris pe 28 iun 2006 01:40 de MaNiFeSto
Vezi cum il suporti....eu le iau pe stomacul gol,dar daca iti provoaca dureri,etc...il poti lua dupa mancare.
k.mersi pt. raspunsuri
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|