Pagina 1 din 1
MariusB
Newbie 3 mesaje
|
Crestere masa musculara
scris pe 24 sep 2007 00:24 de MariusB
Salut!
Cam ce suplimente nutritive ar trebui sa iau pentru cresterea masei musculare ?
Acum folosesc:
Mega Mass 3000 de la Universal, Natural Sterol de la Universal, Tribulus Plus de la Nutritech, Creatine pH-X de la Biotech USA si Mega Amina 3200 de la Biotech, ce parere aveti, e buna combinatia ?
|
sus |
|
cuando
Veteran member 286 mesaje
|
Re: Crestere masa musculara
scris pe 24 sep 2007 13:11 de cuando
Salut!
Cam ce suplimente nutritive ar trebui sa iau pentru cresterea masei musculare ?
Acum folosesc:
Mega Mass 3000 de la Universal, Natural Sterol de la Universal, Tribulus Plus de la Nutritech, Creatine pH-X de la Biotech USA si Mega Amina 3200 de la Biotech, ce parere aveti, e buna combinatia ?
dak ai citi forumu ai vedea ca s-au dat nenumarate sfaturi legate de acest subiect , dar ca sa nu zici ca sunt baiat rau o sa iti spun , vrei masa ...ok atunci baga carbo mai ulti de 3 ori decat proteine, altceva ..glutamina e buna pt asa ceva , si dak ti neaparat poti sa iei si creatina , incearca ceva cre-alkaline, cica nu face retentie de apa , ceace ar fi un plus , zic eu , ...combinatia ata , tribulus nus ce sa zic de el dar zic ca il iei degeaba , amino nu ai inca nevoie de ei , iar natural sterol ala ai simtzit vreo dif de la el , ..!?
nu fiti purcei si raspundeti klumea :P
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Re: Crestere masa musculara
scris pe 24 sep 2007 13:50 de Macho
dak ai citi forumu ai vedea ca s-au dat nenumarate sfaturi legate de acest subiect , dar ca sa nu zici ca sunt baiat rau o sa iti spun , vrei masa ...ok atunci baga carbo mai ulti de 3 ori decat proteine, altceva ..glutamina e buna pt asa ceva , si dak ti neaparat poti sa iei si creatina , incearca ceva cre-alkaline, cica nu face retentie de apa , ceace ar fi un plus , zic eu , ...combinatia ata , tribulus nus ce sa zic de el dar zic ca il iei degeaba , amino nu ai inca nevoie de ei , iar natural sterol ala ai simtzit vreo dif de la el , ..!?
cum sa nu aiba nevoie de amino?ce sfat e asta?amino sa bage dimineata si dupa antrenament....dupa aia poate sa bage proteina....s-a creat un mit ca aminoacizii se iau doar in perioada de fibrare...da nu e asa...trebuie sa profiti de ei si in perioada de masa...
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Crestere masa musculara
scris pe 24 sep 2007 15:00 de Gilu
cum sa nu aiba nevoie de amino?ce sfat e asta?amino sa bage dimineata si dupa antrenament....dupa aia poate sa bage proteina....s-a creat un mit ca aminoacizii se iau doar in perioada de fibrare...da nu e asa...trebuie sa profiti de ei si in perioada de masa... E o problema si cu amino astia luati singuri dupa antr....energia de lux....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
cuando
|
Re: Re: Re: Crestere masa musculara
scris pe 24 sep 2007 15:17 de cuando
cum sa nu aiba nevoie de amino?ce sfat e asta?amino sa bage dimineata si dupa antrenament....dupa aia poate sa bage proteina....s-a creat un mit ca aminoacizii se iau doar in perioada de fibrare...da nu e asa...trebuie sa profiti de ei si in perioada de masa...
nu vad rostu sa mia ia si amino dak ia proteine ,..si in plus vb lu gilu , nu tb sa fie bagati dupa antrenament ca devin energie de lux...el a zis ca ia mega mass care are proteine si cu absorbtie lenta din cate stiu eu si carbo , deci este mai mult decat suficient, amino aia sunt bani aruncati aiurea in momentu asta.
|
sus |
|
Macho
|
Re: Re: Re: Re: Crestere masa musculara
scris pe 24 sep 2007 15:46 de Macho
nu vad rostu sa mia ia si amino dak ia proteine ,..si in plus vb lu gilu , nu tb sa fie bagati dupa antrenament ca devin energie de lux...el a zis ca ia mega mass care are proteine si cu absorbtie lenta din cate stiu eu si carbo , deci este mai mult decat suficient, amino aia sunt bani aruncati aiurea in momentu asta.
pai daca ia proteina cu abs lenta e f rau...ca dimineata si dupa antrenament trebuie rapida...cu aia lenta nu are ce face numai seara...cat despre amino...ele sunt caramizile care alcatuiesc proteina...cand iei proteina corpul depune un efort ca sa descompuna proteina in aminoacizi si doar dupa aia sa le foloseasca...asa ca dimineata la trezire cand corpul nu a fost hranit de minim 7-8 ore nu se compara aminoacizii care se absorb imediat cu proteina cu abs rapida...aceeasi chestie si dupa antrenament...iei 3-4 pastile de amino dupa care poti sa iei proteina dupa un scurt timp...
|
sus |
|
Macho
|
Re: Re: Re: Re: Crestere masa musculara
scris pe 24 sep 2007 15:48 de Macho
si mai citeste ce a scris gilu ...ca el a scris ca e o problema cu amino luati singuri...asa ca ii o diferenta ...intre ai lua singuri sau combinat cu proteina...
|
sus |
|
cuando
|
Re: Re: Re: Re: Re: Crestere masa musculara
scris pe 24 sep 2007 16:22 de cuando
si mai citeste ce a scris gilu ...ca el a scris ca e o problema cu amino luati singuri...asa ca ii o diferenta ...intre ai lua singuri sau combinat cu proteina...
eu nu cred ca se referea luati cu proteina, proteina dak stai sa o gandesti se descompune in ce oare, aminoacizi ...eu cred ca mai degraba se gandea la ceva gen dextroxa..
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Crestere masa musculara
scris pe 24 sep 2007 16:45 de gere
..iei 3-4 pastile de amino dupa care poti sa iei proteina dupa un scurt timp...
altceva nimic?...carbohidrati?
|
sus |
|
cuando
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Crestere masa musculara
scris pe 24 sep 2007 16:46 de cuando
altceva nimic?...carbohidrati?
dextroza e un carbohidrat
|
sus |
|
cuando
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Crestere masa muscular
scris pe 24 sep 2007 16:49 de cuando
imi spui tu mie in ce se descompune proteina?uita-te mai sus la ce am scris de proteina si amino...ce dextroza? tu nu stii ce vb....
mai omule , tu chiar nu intelegi ce zic, am zis ca daca ia proteina nu ai mai tb si aminoacizi, asta 0 data , a 2 el vrea sa faca masa amino nu ai sunt de mare folos , e de ajuns acel mega mass si apoi eu m-am referit la mino in gen nu numai dupa antrenament...referire la dupa antrenament nu am facut decat sa subscriu la ce a spus gilu.!!!!
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Crestere masa muscular
scris pe 24 sep 2007 16:49 de gere
dextroza e un carbohidrat
stiu ce e dextroza il intrebam pe macho...
|
sus |
|
Macho
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Crestere masa musc
scris pe 24 sep 2007 18:07 de Macho
stiu ce e dextroza il intrebam pe macho...
eu nu am nici o treaba cu dextroza...era vb ca amino o zis ca nu au utilitate...la cresterea in masa...si eu am incercat sa-i explic ca proteina e alcatuita din amino...si corpul atunci cand primeste proteina tre sa faca un efort sa o descompuna in aminoacizi si doar dupa aia se asimileaza...de aceea am zis ca amino ii poate lua imdediat dupa antrenament pt ca o sa se asimileze repede...iar la interval de 5-10 min se poate administra proteina...eu atat i-am explicat...si binenteles ca astfel amino vor ajuta proteina sa fie mai eficienta...
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Crestere masa
scris pe 24 sep 2007 19:22 de gere
eu nu am nici o treaba cu dextroza...era vb ca amino o zis ca nu au utilitate...la cresterea in masa...si eu am incercat sa-i explic ca proteina e alcatuita din amino...si corpul atunci cand primeste proteina tre sa faca un efort sa o descompuna in aminoacizi si doar dupa aia se asimileaza...de aceea am zis ca amino ii poate lua imdediat dupa antrenament pt ca o sa se asimileze repede...iar la interval de 5-10 min se poate administra proteina...eu atat i-am explicat...si binenteles ca astfel amino vor ajuta proteina sa fie mai eficienta...
bun,deci iei amino acizi dupa care concentrat proteic,dar carbohidrati nimic?
|
sus |
|
Macho
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Crestere m
scris pe 24 sep 2007 19:44 de Macho
bun,deci iei amino acizi dupa care concentrat proteic,dar carbohidrati nimic?
pai normal ca tre sa iei si un gainer cu multi carbo...da eu m-am bagat in discutia referitoare la amino ca el zicea ca nu are rost sa iei amino daca iei proteina...
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Creste
scris pe 24 sep 2007 19:53 de gere
pai normal ca tre sa iei si un gainer cu multi carbo...da eu m-am bagat in discutia referitoare la amino ca el zicea ca nu are rost sa iei amino daca iei proteina...
a,ok,cat despre amino,parerea mea,da,sunt buni si daca ai ca scop sa pui pe tine masa
|
sus |
|
MariusB
Newbie 3 mesaje
|
Re: Re: Crestere masa musculara
scris pe 24 sep 2007 20:55 de MariusB
Nu, nu vad, nu simt nici o diferenta de cand iau Natural Sterol.
|
sus |
|
MariusB
Newbie 3 mesaje
|
Crestere masa musculara
scris pe 24 sep 2007 20:56 de MariusB
Mersi fratzilor pentru raspunsuri si pentru promtitudinea cu care au fost date acestea.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|