Pagina 1 din 1
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Creatina Monohidrat
scris pe 20 mar 2006 22:00 de JohnnyBordur
ce ziceti de Creatina Monohidrat de la Nutrimaxx ? merita sa iau ? Dupa faza de incarcare de 20 de g pe zi mi-ar merge mai bine daca as baga i nfaza de mentinere 10 g pe zi ? asimileaza corpu atata ? sau e mai bine 5 ? 5 grame pe zi inseamna 2,5 inainte de antrenament si 2,5 dupa sau cum repartizez ?
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
pilsmaster
Veteran member 422 mesaje
|
Re: Creatina Monohidrat
scris pe 20 mar 2006 22:46 de pilsmaster
ce ziceti de Creatina Monohidrat de la Nutrimaxx ? merita sa iau ? Dupa faza de incarcare de 20 de g pe zi mi-ar merge mai bine daca as baga i nfaza de mentinere 10 g pe zi ? asimileaza corpu atata ? sau e mai bine 5 ? 5 grame pe zi inseamna 2,5 inainte de antrenament si 2,5 dupa sau cum repartizez ?
Eu am luat la inceput si mi-a mers bine.Ba chiar am crescut vizibil in 2 luni de la ea.Daca nu ma crezi iti dau si poze sa vezi ce s-a intamplat in 2 luni.Am luat faza de incarcare 20g si la mentinere 5g.
Train SMART!
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: Creatina Monohidrat
scris pe 20 mar 2006 22:53 de bogdanbgd
Eu am luat la inceput si mi-a mers bine.Ba chiar am crescut vizibil in 2 luni de la ea.Daca nu ma crezi iti dau si poze sa vezi ce s-a intamplat in 2 luni.Am luat faza de incarcare 20g si la mentinere 5g.
fa incarcare ... si dupa nu depasi 5g/zi.
faca cu sa nu depasesc 5g pe zi mi-a zis Dr.Mihai ... si mi-a spus ca daca ma intereseaza "de ce nu mai mult de 5g/zi" ... sa caut prin post-uri anterioare ca a explicat ...
stie el ce zice ...
ramai la 5g/zi
eu inca nu iau creatina ... peste 2 saptamani o sa iau si eu "creativ"-ul desi e in dulap .. raman pe gainer deocamdata
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: Re: Creatina Monohidrat
scris pe 20 mar 2006 23:00 de bogdanbgd
si nu uita ... sa nu iei creatina cu cola,pepsi pt. ca are efect diuretic, pierzi apa, sodiu, vitamine, calciu, pt ca sunt inlocuiti de fosfati,se va elimina prin efectul diuretic al coffeinei... "TM" Dr.Mihai
+ sa nu iei cu lapte , inc azul atsa nu am citit si nu mi-a zis nimeni de ce , dar am auzit ca si laptele "deranjeaza" efectul pe care tre' sa il faca cretina ...
de cola,pepsi is SIGUR, oricum.
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Creatina Monohidrat
scris pe 21 mar 2006 15:25 de JohnnyBordur
si nu uita ... sa nu iei creatina cu cola,pepsi pt. ca are efect diuretic, pierzi apa, sodiu, vitamine, calciu, pt ca sunt inlocuiti de fosfati,se va elimina prin efectul diuretic al coffeinei... "TM" Dr.Mihai
+ sa nu iei cu lapte , inc azul atsa nu am citit si nu mi-a zis nimeni de ce , dar am auzit ca si laptele "deranjeaza" efectul pe care tre' sa il faca cretina ...
de cola,pepsi is SIGUR, oricum. Cam dupa ce timp se poate bea lapte dupa ce am luat creatina,pilsmaster tu cum ti-ai repartizat dozele zilnice ? atat in perioada de incarcare cat si in mentinere ? De asemenea e buna creatina monohidrat de la Nutrimaxx?
|
sus |
|
pilsmaster
|
Re: Re: Re: Re: Re: Creatina Monohidrat
scris pe 21 mar 2006 15:57 de pilsmaster
Cam dupa ce timp se poate bea lapte dupa ce am luat creatina,pilsmaster tu cum ti-ai repartizat dozele zilnice ? atat in perioada de incarcare cat si in mentinere ? De asemenea e buna creatina monohidrat de la Nutrimaxx?
In primul rand trebuie luata cu gainer sau cu un concentrat ca e amara rau.Eu luam cu o ora inainte de antrenament.
Train SMART!
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Creatina Monohidrat
scris pe 21 mar 2006 16:50 de JohnnyBordur
In primul rand trebuie luata cu gainer sau cu un concentrat ca e amara rau.Eu luam cu o ora inainte de antrenament. o sa o iau cu ceva zahar ... dar mai omule spune-mi cum o imparteai ? dimineata inainte si dupa antrenament si seara cate 5 g ? (faza de incarcare) Inainte si dupa antrenament (mentinere) ? sau cum !? 2,5 g?
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Creatina Monohidrat
scris pe 21 mar 2006 17:35 de bogdanbgd
o sa o iau cu ceva zahar ... dar mai omule spune-mi cum o imparteai ? dimineata inainte si dupa antrenament si seara cate 5 g ? (faza de incarcare) Inainte si dupa antrenament (mentinere) ? sau cum !? 2,5 g?
de intervalul in care nu e bine sa bei cola/lapte nu stiu care e , dar l-am intrebat pe dr.mihai si astept sa imi raspunda.
creatina abia peste 2-3 saptmanai o sa iau si o sa fac asa .
faza de incarcare: 5g dimi,5g inainte cu 1 ora, 5g dupa, 5g seara.
iar in mentinere o sa iau cu 30 de min ianinte de antre' si atat.
mai bine de 5g/zi nu e prea ok ...
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Creatina Monohidra
scris pe 21 mar 2006 18:59 de JohnnyBordur
de intervalul in care nu e bine sa bei cola/lapte nu stiu care e , dar l-am intrebat pe dr.mihai si astept sa imi raspunda.
creatina abia peste 2-3 saptmanai o sa iau si o sa fac asa .
faza de incarcare: 5g dimi,5g inainte cu 1 ora, 5g dupa, 5g seara.
iar in mentinere o sa iau cu 30 de min ianinte de antre' si atat.
mai bine de 5g/zi nu e prea ok ... si in ce masurati dozele zilnica ? are masura sau folositi o lingurita normala sau de cafea ?
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Creatina Monoh
scris pe 21 mar 2006 21:30 de bogdanbgd
si in ce masurati dozele zilnica ? are masura sau folositi o lingurita normala sau de cafea ?
si eu m-am agndit la faza cu dozarea ... de aceea mi-am luat creativ de la pro' ... si bagi un simplu "scoop" (40g) in care e si doza de creatina + dextroza +fructoza ... insa nu stiu de udne ies cele 40g
5g crea' ar trebui
si restu de 35 de g sa fie dextro' si fructo' ? Nu stiu
si eu am probelem cu glutamina ... nu am primit nimic cu ce sa dozez ... da' o sa bag in agineru' de dupa antrenemnt si seara o lingurita rasa ...
|
sus |
|
pilsmaster
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Creatina M
scris pe 21 mar 2006 21:57 de pilsmaster
Deci aia e la Nutrimaxx are o lingurita de plastic.Si in faza de incarcare luam 20g odata ca imi era lene sa iau de 15 ori
Train SMART!
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Creatina M
scris pe 21 mar 2006 22:01 de JohnnyBordur
si eu m-am agndit la faza cu dozarea ... de aceea mi-am luat creativ de la pro' ... si bagi un simplu "scoop" (40g) in care e si doza de creatina + dextroza +fructoza ... insa nu stiu de udne ies cele 40g
5g crea' ar trebui
si restu de 35 de g sa fie dextro' si fructo' ? Nu stiu
si eu am probelem cu glutamina ... nu am primit nimic cu ce sa dozez ... da' o sa bag in agineru' de dupa antrenemnt si seara o lingurita rasa ... si tot nu mi`ai raspuns ...ce sa folosesc ca si masura ? o lingurita normala ? una de cafea ? de care ?
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Creati
scris pe 21 mar 2006 22:06 de JohnnyBordur
aha mersi pilsmaster ... in lingurita cate grame incap ? cele 20 de grame le luai deodata ? asimileaza atata corpu dintr-una ? eu ma gandeam ceva de genu ... 10 inainte cu o ora si 10 fix dupa antrenament ... da nu is sigur ca asimileaza corpu atata ...
|
sus |
|
RaduZZZ
Veteran member 379 mesaje
|
Re: Creati
scris pe 21 mar 2006 22:28 de RaduZZZ
ba omule pe majoritatea cutiilor de crea scrie k in faza de incarcare trebe sa iei 20 de grame zilnic impartite in 4 doze..deci iei cate 5 grame de patru ori pe zi.(pe unele cutii am mai vazut k se recomanda sa iei dozele astea inainte de masa)
what goes around comes around
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Creati
scris pe 22 mar 2006 12:19 de JohnnyBordur
ba omule pe majoritatea cutiilor de crea scrie k in faza de incarcare trebe sa iei 20 de grame zilnic impartite in 4 doze..deci iei cate 5 grame de patru ori pe zi.(pe unele cutii am mai vazut k se recomanda sa iei dozele astea inainte de masa) azi mi-a sosit si am inceput sa iau .. va zic in o perioada mai lunga de timp ce rezultate am avut ... pilsmaster vezi ca ai un mesaj de la mine ...
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: Re: Creati
scris pe 22 mar 2006 16:56 de bogdanbgd
azi mi-a sosit si am inceput sa iau .. va zic in o perioada mai lunga de timp ce rezultate am avut ... pilsmaster vezi ca ai un mesaj de la mine ...
johnny .. cu dozarea merci la farmacie si le spui ce iti trebe si o sa iti dea un fel de lingurita, depinde pt. cate grame ceri ...
cel mai bine s aceri pt 5 g ... asa poti a iti calculezi si creatine si gluta' si dextro si conc.proteic sau geiner ... depinde ce iei
deci, farmacia e solutia (maica-mea lucreaza la spital si mi-au zis ca au la farmacie din astea) ...
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Creati
scris pe 22 mar 2006 17:23 de JohnnyBordur
johnny .. cu dozarea merci la farmacie si le spui ce iti trebe si o sa iti dea un fel de lingurita, depinde pt. cate grame ceri ...
cel mai bine s aceri pt 5 g ... asa poti a iti calculezi si creatine si gluta' si dextro si conc.proteic sau geiner ... depinde ce iei
deci, farmacia e solutia (maica-mea lucreaza la spital si mi-au zis ca au la farmacie din astea) ...
am rezolvat si problema asta,o lingurita normala,de tort(nu de cafea) are 5 g daca ii pui si umpic de varf ... si rasa are vreo 2 ... Am masurat cu un cantar electric de precizie
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
scris pe 22 mar 2006 22:40 de Spynes
ce ziceti de Creatina Monohidrat de la Nutrimaxx ? merita sa iau ? Dupa faza de incarcare de 20 de g pe zi mi-ar merge mai bine daca as baga i nfaza de mentinere 10 g pe zi ? asimileaza corpu atata ? sau e mai bine 5 ? 5 grame pe zi inseamna 2,5 inainte de antrenament si 2,5 dupa sau cum repartizez ? la cat te duce creatina asta pe luna
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Creatina Monohidrat
scris pe 23 mar 2006 14:44 de JohnnyBordur
la cat te duce creatina asta pe luna Eu am facut un mic calcul ,nu mai stiu daca am luat faza de incarcare 7 sau 10 zile ... parca 10 zile ... si ramai cu faza de mentinere cu 300 de grame care cu 5 grame pe zi o sa te tina 60 de ziel deci ... umpic mai mult de 2 luni ... desigur astea-s calcule ... mai versi mai iei mai mutl sau mai putin cateodata etc. Oricum pe mine o cutie de Basic Creatin Pur de la activ m-a costaty 270 de mii cu tot cu livrare ... si eticheta originala e pe limba germana deci cred ca sutn fabricate in germania si importate ... oricum .. sa vedem ce efect au
|
sus |
|
Max7887
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 24 ian 2013 21:08 de Max7887
Poate cineva sa imi spuie,in timp ce consumi Creatina Monohidrat,si consum multa lactate,ce efecte sunt,negative sau pozitive?
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 24 ian 2013 21:13 de sZoTaK
Poate cineva sa imi spuie,in timp ce consumi Creatina Monohidrat,si consum multa lactate,ce efecte sunt,negative sau pozitive? neutru
Editat de sZoTaK pe 24 ian 2013 21:18
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Max7887
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 24 ian 2013 21:24 de Max7887
de la ce firma dupa pret si calitate e cea mai buna Creatina Monohidrat?
de la hansa-x-sport e bun?
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 24 ian 2013 21:24 de sZoTaK
eu am luat recent de la myprotein - 1 kg @ 80 lei.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 26 ian 2013 17:48 de ricardo
...cea mai buna creatina monohidrata pe care am folosit-o a fost cea de la Universal...pe locul 2 respectiv 3 , in topul meu , ar fi cele de la Dymatize si Optimum Nutrition ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|