Pagina 1 din 1
cyril21
Newbie 5 mesaje
|
Creatina
scris pe 13 feb 2011 20:30 de cyril21
As dori si eu niste sfaturi despre urmatoarele 2 produse, si pe care sa il iau. Ambele sunt de la pronutrition:
Creatine 600g (500g + 100g GRATIS)
sau
Creatina Monohidratata 250 g.
Primul produs este in cantitate mai mare insa nu scrie exact daca acea creatina este pura, iar doza mi se pare destul de mare.
Cel de-al doilea produs este mai detaliat, fiind indicat sa iau 5g de praf facut cu apa.
Va multumesc.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: Creatina
scris pe 13 feb 2011 21:06 de ricardo
As dori si eu niste sfaturi despre urmatoarele 2 produse, si pe care sa il iau. Ambele sunt de la pronutrition:
Creatine 600g (500g + 100g GRATIS)
sau
Creatina Monohidratata 250 g.
Primul produs este in cantitate mai mare insa nu scrie exact daca acea creatina este pura, iar doza mi se pare destul de mare.
Cel de-al doilea produs este mai detaliat, fiind indicat sa iau 5g de praf facut cu apa.
Va multumesc.
...este acelasi lucru, depinde de cantitatea ce o vrei pe care il alegi...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
cyril21
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 13 feb 2011 22:11 de cyril21
...este acelasi lucru, depinde de cantitatea ce o vrei pe care il alegi...
da, insa una spune o doza, cealalta o doza considerabil mai mare... si nu e o mica diferenta, caci prima zice sa iau in perioada de acumulare aprox. 23 de grame (am 70 kg), iar apoi nu spune exact cat sa iau (de 3 ori mai putin conform calculelor din ce zic ei acolo), asta ar insemna vreo 7 grame. nu am mai luat creatina, de aceea as dori un punct de vedere exact.
Iar diferenta cantitate/pret e considerabila. Poate avea fi o diferenta asa mare si la calitate?
pune-te in locul meu te rog, pe care ai lua-o?
Multumesc Ricardo!
Editat de cyril21 pe 13 feb 2011 22:19
|
sus |
|
tzuschy
Junior member 26 mesaje
|
scris pe 14 feb 2011 17:29 de tzuschy
da, insa una spune o doza, cealalta o doza considerabil mai mare... si nu e o mica diferenta, caci prima zice sa iau in perioada de acumulare aprox. 23 de grame (am 70 kg), iar apoi nu spune exact cat sa iau (de 3 ori mai putin conform calculelor din ce zic ei acolo), asta ar insemna vreo 7 grame. nu am mai luat creatina, de aceea as dori un punct de vedere exact.
Iar diferenta cantitate/pret e considerabila. Poate avea fi o diferenta asa mare si la calitate?
pune-te in locul meu te rog, pe care ai lua-o?
Multumesc Ricardo!
Eu in momentul de fata iau Creatina de la pronutrition acea la 500+100,eu pun cam 20 de grame,si o tin "a la long" iau dimineata si dupa andrenament,si merge foarte bine,Oricum o pun in shake cu proteina glutamina duxtroxa si se amesteca acolo,eu sunt multumit de ea,
P.S am 75 de kg,si cu 20 merge ok
|
sus |
|
cyril21
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 15 feb 2011 09:37 de cyril21
Eu in momentul de fata iau Creatina de la pronutrition acea la 500+100,eu pun cam 20 de grame,si o tin "a la long" iau dimineata si dupa andrenament,si merge foarte bine,Oricum o pun in shake cu proteina glutamina duxtroxa si se amesteca acolo,eu sunt multumit de ea,
P.S am 75 de kg,si cu 20 merge ok
scrie cumva pe ea daca este creatina pura? sau procentajul creatina-apa si/sau ce-o mai fi avand ea?
|
sus |
|
tzuschy
Junior member 26 mesaje
|
scris pe 16 feb 2011 13:50 de tzuschy
scrie cumva pe ea daca este creatina pura? sau procentajul creatina-apa si/sau ce-o mai fi avand ea?
Ar trebui sa sti.Creatina monohidrata cotine 88% creatina si 12% apa
IN cutia pe care o am scrie 100% creatina monohidrata,fa si u calculele cata creatina pura ai in 10g de monohidrata
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 17 feb 2011 14:38 de georgik
Ar trebui sa sti.Creatina monohidrata cotine 88% creatina si 12% apa
IN cutia pe care o am scrie 100% creatina monohidrata,fa si u calculele cata creatina pura ai in 10g de monohidrata
greu calcul, recomanzi cu regula de 3 simpla?
Editat de georgik pe 17 feb 2011 14:39
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
cyril21
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 21 feb 2011 18:11 de cyril21
greu calcul, recomanzi cu regula de 3 simpla?
da, nu stiam cum e compozitia creatinei monohidrate.
sunt sigur ca ati putea expica si fara ironii tipic romanesti... voi ce folositi ca masura pentru 5g daca produsul nu a venit cu o cupa?
multumesc.
|
sus |
|
gino27
Veteran member 175 mesaje
|
scris pe 21 feb 2011 20:10 de gino27
sunt sigur ca ati putea expica si fara ironii tipic romanesti... voi ce folositi ca masura pentru 5g daca produsul nu a venit cu o cupa?
multumesc. o lingurita mica!
go hard or go home!!!
|
sus |
|
tzuschy
Junior member 26 mesaje
|
scris pe 23 feb 2011 15:45 de tzuschy
o lingurita mica!
Intradevar,daca pui 5,5g sau 4,6 tot acelas lucru este...tot in tine intra
|
sus |
|
tzuschy
Junior member 26 mesaje
|
scris pe 23 feb 2011 15:45 de tzuschy
o lingurita mica!
Intradevar,daca pui 5,5g sau 4,6 tot acelas lucru este...tot in tine intra
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 23 feb 2011 17:33 de georgik
multumesc.
mai citeste inca o data postul si incearca sa iti dai seama cu cine vorbeam
ps:ironia tipic romaneasca vine cateodata(desi acum nu este cazul) cu prostia tipic romaneasca
Editat de georgik pe 23 feb 2011 17:34
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|