Pagina 1 din 1
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
CREATINA
scris pe 3 dec 2005 23:47 de Spynes
SALUT Am cumparat niste creatina fx de 5g plicu de la pro nutricion (mi le-a dat ca bonul la mrp) si vroiam sa stiu cum le iau
Yo stiam k se ia inainte de antrenament (un plic) DAR nush dak se ia si in zilele de pauza!!!!!!!
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
bytzu
Veteran member 174 mesaje
|
Re: CREATINA
scris pe 4 dec 2005 00:41 de bytzu
SALUT Am cumparat niste creatina fx de 5g plicu de la pro nutricion (mi le-a dat ca bonul la mrp) si vroiam sa stiu cum le iau
Yo stiam k se ia inainte de antrenament (un plic) DAR nush dak se ia si in zilele de pauza!!!!!!! Creatina se ia astfel:
1) Faza de incarcare cam 20-30 g de creatina monohidratat pe zi in 4-5 serviri timp de 5-7 zile (in cazul tau cam 3 plicuri)
2) Faza de intretinere cam 3-10 g creatina monohidrat o data pe zi ( in cazul tau 1 plic)
Deci trebuie sa iei cam 2 plicuri pe zi timp de 5 zile dupa care iei cate un plic in fiecare zi indiferent dak faci sau nu antrenamentul.
Eu is de parere ca iesi ma bine cu creatina monohidrat asociata cu dextroza, dar dak tot le ai gratis nu face nimc.
Ce parere ti-a facu Mrp Extreme? de cat timp iei?
ceva rezultate?
krek o sa iau si eu. Succes! Rsp!
o viata ai, macar traieste-o la maxim(FARA tigari, alcool sau droguri, implicit steroizi)
"Eat like a son of bitch and train like a mother fucker! "
|
sus |
|
IRONBOY
Veteran member 297 mesaje
|
Re: Re: CREATINA
scris pe 4 dec 2005 02:36 de IRONBOY
Iale innainte de antrenament cu o juma de ora si dupa antrenament 2 cupe de MRP , asa vei avea rezultate mai mari . Incearca sa te tii de schema asta de suplimente trei luni !
Poti sa iei si dimineata MRP dar tot 2 masuri , daca te zgarcesti si iei mai putin nu faci nici o treaba !)
|
sus |
|
Spynes
|
Re: Re: Re: CREATINA
scris pe 4 dec 2005 13:54 de Spynes
Iale innainte de antrenament cu o juma de ora si dupa antrenament 2 cupe de MRP , asa vei avea rezultate mai mari . Incearca sa te tii de schema asta de suplimente trei luni !
Poti sa iei si dimineata MRP dar tot 2 masuri , daca te zgarcesti si iei mai putin nu faci nici o treaba !) mrp iau de 2 zile asa k nush sa zic dak sunt bune si yo iau de 2 ori pe zi cate 3 cupe(nu ma zgarcesc) oricum dupa ce termin cutia o sa iau gfx8(am auzit k e mai bun -e facut de UNIVERSAL)
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: CREATINA
scris pe 4 dec 2005 14:20 de Gilu
Poti sa iei si dimineata MRP dar tot 2 masuri , daca te zgarcesti si iei mai putin nu faci nici o treaba !) mrp iau de 2 zile asa k nush sa zic dak sunt bune si yo iau de 2 ori pe zi cate 3 cupe(nu ma zgarcesc) oricum dupa ce termin cutia o sa iau gfx8(am auzit k e mai bun -e facut de UNIVERSAL) Gfx8 e intradevar bun,in sensu ca pui repede pe tine(grasime si apa),dar imi pare rau sa te dezamagesc,pt ca e facut tot de Pro Nutrition,nu de Universal.Numai problema i ca exista un soc,cand incepi sa iei si cand nu mai iei.Ca de la naposim,cand iei cresti f repede,dar cand nu mai iei de tezumfli,asa patesti si de ga GFX8,pt ca contine o gramada de elemente care ajuta mult la cresterea musculara,si atunci cand nu mai iei,normal ca revi de unde ai inceput(eu asa am patit)
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
IRONBOY
|
Re: Re: Re: Re: Re: CREATINA
scris pe 4 dec 2005 15:05 de IRONBOY
Eu iti sugerez sa te ti de Mrp si cretaina aia 3 luni ca sa ai rezultate constnte in perioada asta , daca tu vrei sa tot schimbi suplimentele , nu o sa ai rezultetele pe care le vrei si de aia nu o sa cresti
|
sus |
|
Spynes
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREATINA
scris pe 4 dec 2005 19:19 de Spynes
Eu iti sugerez sa te ti de Mrp si cretaina aia 3 luni ca sa ai rezultate constnte in perioada asta , daca tu vrei sa tot schimbi suplimentele , nu o sa ai rezultetele pe care le vrei si de aia nu o sa cresti atunci spune-mi si mie Gilu tu ce iei (ceva sa pun si muschi nu numai grasime ca asa luam gainfast de la universal)asta dak nu iei ceva super scump
|
sus |
|
Spynes
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREATINA
scris pe 4 dec 2005 19:23 de Spynes
Eu iti sugerez sa te ti de Mrp si cretaina aia 3 luni ca sa ai rezultate constnte in perioada asta , daca tu vrei sa tot schimbi suplimentele , nu o sa ai rezultetele pe care le vrei si de aia nu o sa cresti atunci spune-mi si mie Gilu tu ce iei (ceva sa pun si muschi nu numai grasime ca asa luam gainfast de la universal)asta dak nu iei ceva super scump poate poti sa-mi spui si tu IRONBOY ce iei(sau ceva care stiti voi) ceva din care sa pun si muschi si grasime(nu mai mult de 1kg/luna) care sa aiba si carbo si proteine(in special) mai bun decat mrp si la un pret apropiat!!! Multumesc anticipat
|
sus |
|
IRONBOY
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREATINA
scris pe 4 dec 2005 22:17 de IRONBOY
Salut eu momentan nu iau gainere si nici concentrate proteice , pt ca nu mai am nevoie ,incerc sa slabesc si nu am nevoie de ele . In schimb iau Amino 2700 ,Natural Sterol ,ZMA , si multivitamine dar nu tot timpul .Cam asta e schema mea de suplimentatie pt momentu de fata . Tu ai putea incerca pt a lua in greutate sa iei ZeroCarbIsopurede la NatureBest,si unMegaMass tot de la ei. E o combinatie buna pt ca Isopure are proteine de cea mai buna calitate,creatina si glutamina , pe urma ai si MM care iti asigura parte de carbohidrati dupa si inainte de antrenament !
Mult succes !
|
sus |
|
Spynes
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREATINA
scris pe 5 dec 2005 00:00 de Spynes
Salut eu momentan nu iau gainere si nici concentrate proteice , pt ca nu mai am nevoie ,incerc sa slabesc si nu am nevoie de ele . In schimb iau Amino 2700 ,Natural Sterol ,ZMA , si multivitamine dar nu tot timpul .Cam asta e schema mea de suplimentatie pt momentu de fata . Tu ai putea incerca pt a lua in greutate sa iei ZeroCarbIsopurede la NatureBest,si unMegaMass tot de la ei. E o combinatie buna pt ca Isopure are proteine de cea mai buna calitate,creatina si glutamina , pe urma ai si MM care iti asigura parte de carbohidrati dupa si inainte de antrenament !
Mult succes ! merci mult dar as vrea sa stiu cam la cat mar duce astea si cum le iau pe amandoua deodata(adik cat iau din fiecare pe zi) MERCI MULT
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREATINA
scris pe 5 dec 2005 00:39 de Gilu
Eu iti sugerez sa te ti de Mrp si cretaina aia 3 luni ca sa ai rezultate constnte in perioada asta , daca tu vrei sa tot schimbi suplimentele , nu o sa ai rezultetele pe care le vrei si de aia nu o sa cresti atunci spune-mi si mie Gilu tu ce iei (ceva sa pun si muschi nu numai grasime ca asa luam gainfast de la universal)asta dak nu iei ceva super scump Eu acuma folosesc Pro Whey si Milk&Egg, 4 cupe din fiecare.Mai iau dextroza inpreuna cu whey dupa antrenament.(80g dextroza)
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREATINA
scris pe 5 dec 2005 23:02 de Anonim
Eu iti sugerez sa te ti de Mrp si cretaina aia 3 luni ca sa ai rezultate constnte in perioada asta , daca tu vrei sa tot schimbi suplimentele , nu o sa ai rezultetele pe care le vrei si de aia nu o sa cresti atunci spune-mi si mie Gilu tu ce iei (ceva sa pun si muschi nu numai grasime ca asa luam gainfast de la universal)asta dak nu iei ceva super scump Eu acuma folosesc Pro Whey si Milk&Egg, 4 cupe din fiecare.Mai iau dextroza inpreuna cu whey dupa antrenament.(80g dextroza)
ma distrusule expertul curului care esti..macar taci din gura..la felul cum arati(din poza de la avatar)se vede k esti distrus..ce dai tu sfaturi crezi ca vrea sa ajunga cineva ca tine mai handicapatule..mancameai cacatu de limbist..dak esti as schilod acu cand bagri toate kkturile in tine dar atunci knd te lasi ai sa fii ofilit de tot sugator depuli la morti care estii..sugeiai p**** lu bunicamea si mancameai capu pulii
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREATINA
scris pe 6 dec 2005 00:16 de Gilu
ma distrusule expertul curului care esti..macar taci din gura..la felul cum arati(din poza de la avatar)se vede k esti distrus..ce dai tu sfaturi crezi ca vrea sa ajunga cineva ca tine mai handicapatule..mancameai cacatu de limbist..dak esti as schilod acu cand bagri toate kkturile in tine dar atunci knd te lasi ai sa fii ofilit de tot sugator depuli la morti care estii..sugeiai p**** lu bunicamea si mancameai capu pulii Hai zi unde ne intalnim ca sa iti sug p*** ?paduchiosule.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|