SPECIFICATII NUTRITIONALE
Serving Size 4 Capsules Servings Per Container 30
Amount Per Serving...............%DV
Vitamin C . . . . . . . . . . . . .10mg . . . . 17%
Riboflavin . . . . . . . . . . . .1,7mg . . . .100%
Valine (as L-valine) . . . .. . . 934mg . . .*
Leucine (as L-leucine) . . . . . .934mg . . .*
Isoleucine (as L-isoleucine) . . 135mg . . .*
[blue]Vitamin B6 (as pyridoxine HCl) . 26mg .1300%[/blue]
Valine, leucine, Isoleucine le gasim si in suplimente, poate intr-o proportie si mai mare si in alimentatia zilnica. Vitamina B6 se poate cumpara din farmacie si costa 3-4 lei cutia, vitamina C la fel.....DECI are rost sau nu sa dam banii pe un supliment a carui compozitie in mare parte o putem face singuri fara a mai plati firma si alte cheltuieli de reclama incluse in produs .
da interesant.cum spuneai toate alea (leucina , isoleucina etc..aminoacizi esentiali adica) le gasim si in suplimente..in suplimente sunt chiar intr-o cantitate si mai mare, cum zici si tu.exemplu:leucina-2363 mg in concentratul proteic/934 mg in cutia de amino..din pctul asta de vedere aminoacizii nu renteaza.
totusi mai e o chestie.dupa cum sigur stii avantajul real pe care il ofera aminoacizii e ca ajung direct acolo unde trebuie, intr-un timp mai scurt si fara un proces indelungat.pe cand in cazul prafurilor procesul e mai complex, dureaza mai mult,se mai pierde cate ceva pe "drum".cred ca aici e diferenta in favoarea aminoacizilor..acum ramane sa aprecieze fiecare ce crede ca e mai bun.parerea mea e dupa cum am zis ca mai bine mergem pe "prafuri" in cantitate mai mare