Pagina 1 din 1
maslinosul30
Junior member 15 mesaje
|
combinatie suplimente
scris pe 16 ian 2012 20:28 de maslinosul30
salutare.
as vrea sa va intreb si eu pe cei care va pricepeti foarte bine la suplimentele nutritive si la combinarea lor,daca este ok sa combin in aceeasi zi jack 3d cu ThermoDrine Liquid Concentrate de la biotech.
va intreb asta deoarece pe prescriptia jack 3d specifica sa nu fie combinat cu alte stimulente,medicamente,alcool.
ThermoDrine contine taurina,cofeina,colina,insoitol etc.
va intreb asta ca nu as vrea sa ajung pe la spital,sau sa patesc altceva!!!
cine ar putea sa imi raspunda si mie va rog frumos.
de asemenea jack 3d cred ca nu are nimic in combinatia si cu animal pak nu?
|
sus |
|
drakee
Veteran member 172 mesaje
|
Re: combinatie suplimente
scris pe 17 ian 2012 13:39 de drakee
baga si tu odata din aman2 si dute la sala si vezi singur frate
|
sus |
|
maslinosul30
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 17 ian 2012 15:01 de maslinosul30
am auzit multe lucruri de jack 3d, ca ar fi fff periculos daca nu e luat cum trebuie
|
sus |
|
maslinosul30
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 17 ian 2012 15:02 de maslinosul30
poate exista persoane care au folosit combinatii asemanatoare,si poate ne impartasesc si noua
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 17 ian 2012 17:55 de basu
poate exista persoane care au folosit combinatii asemanatoare,si poate ne impartasesc si noua
Bine. Vad ca esti nerabdator sa afli un raspuns. Dar acum te intreb si eu ceva. De unde stii tu ca la tine vor avea acelasi efect ca si la altii ? Daca exista reactii particulare ce te faci ? Esti dispus sa asculti o eventuala recomandare data asa ... pe forum ? Crezi ca exista aici cineva care sa isi asume respunsabilitatea fata de tine ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 17 ian 2012 17:59 de yo_shmen94
Bine. Vad ca esti nerabdator sa afli un raspuns. Dar acum te intreb si eu ceva. De unde stii tu ca la tine vor avea acelasi efect ca si la altii ? Daca exista reactii particulare ce te faci ? Esti dispus sa asculti o eventuala recomandare data asa ... pe forum ? Crezi ca exista aici cineva care sa isi asume respunsabilitatea fata de tine ?
bine zis...
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
maslinosul30
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 17 ian 2012 18:29 de maslinosul30
ok,stiu asta,dar nu exista particularitati medicale la mine,sensibilitate la inima etc.
ideea este in mod general daca jack 3d se poate lua si cu alte produse ce au in compozitie cafeina sau taurina!!!!
asta este intrebarea...DACA IN GENERAL jack 3d care este considerat cel mai puternic oxid nitric poate fi combinat in aceeasi zi cu alte produse ce au in componenta cafeina si taurina???
cine poate raspunde ???
|
sus |
|
raidaru
Senior member 100 mesaje
|
scris pe 17 ian 2012 20:44 de raidaru
ok,stiu asta,dar nu exista particularitati medicale la mine,sensibilitate la inima etc.
ideea este in mod general daca jack 3d se poate lua si cu alte produse ce au in compozitie cafeina sau taurina!!!!
asta este intrebarea...DACA IN GENERAL jack 3d care este considerat cel mai puternic oxid nitric poate fi combinat in aceeasi zi cu alte produse ce au in componenta cafeina si taurina???
cine poate raspunde ???
deci tu pui niste intrebari la care nu poate sa-ti raspunda nici ghicitorii in stele. Fiecare avem particularitati medicale, o substanta poate avea reactii diferite la 2 oameni perfect sanatosi! Incepi sa iei din ambele doze mai mici, pana ajungi la dozele normale, in caz de intoleranta pe parcurs reduci doza , sau renunti la unu din ele, vezi tu, raspunsul il vei afla singur. Bafta
U mirin' brah? ))) http://www.youtube.com/watch?v=8Jo53EKhbGc&feature=youtu.be
|
sus |
|
basu
|
scris pe 18 ian 2012 07:59 de basu
cine poate raspunde ???
Chiar nu vad de ce ai face asa ceva ... Doresti cumva sa mori ?
|
sus |
|
maslinosul30
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 18 ian 2012 15:32 de maslinosul30
deci de 1-2 ani merg pe aceasta combinatie de suplimente in perioada de definire adica un arzator de grasimi nu foarte puternic+mai mereu folosesc oxidul nitric sau supliment preantrenament+cardio etc etc.
alte persoane in perioada de definire ca si in perioada de crestere folosesc injectia(desi nu recunosc niciunul) si se dau experti in nutritie si antrenamente dar sunt doar experti ca asistente medicale.
pana acum am folosit sock-ul de la universal sau xplode la bsn,a fost ok a mers totul brici.
luna asta,mi-a zis cineva sa incerc si jack 3d fiind un oxid mai puternic,lk-am cumparat si de abia dupa am citit cu atentie prescriptiile unde spune ca e periculos in combinatie cu alte stimulatoare etc fiind un oxid mai puternic.
eu in aceasta perioada iau si acel arzator...si acesta fiind un forum vast cu multi cunoascatori si baieti care se antreneaza si stiu care e treaba am zis ca poate e vreunul care a folosit si aceasta combinatie si poate imi zice si mie doua vorbe cum a mers la el.
daca doream raspunsuri sarcastice si cu trimiteri la originea omului-maimuta,puneam aceste intrebari pe un forum de masini,sau de cumparat rochii,ca observ ca primesc niste raspunsuri aberante,parca nu de la niste oameni care se antreneaza si fac sala,ci de la unii care se rujeaza si poarta rochii,nu generalizez,ma refer la cei cu raspunsuri din acelea "considerate de ei inteligente"
|
sus |
|
maslinosul30
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 18 ian 2012 15:39 de maslinosul30
deci REPET ma intereseaza doar pareri de la persoane care au folosit aceasta combinatie sau stiu de ea,restul sa se abtina de la raspunsuri intelingente-sarcastice sau cu umor negru inteles doar de ei.
aceste intrebari ale mele au rolul sa aflu niste informatii nu sa descoper amuzamentul precar al anumitor comici nedescoperiti.
iar pentru discutii filozofice intru pe un site de specialitate nu pe culturism.ro
maine poimaine,poate intra coleman pe acest site cu un anume nick sa intrebe daca cineva a folosit x produs combinat cu y produs si sigur o sa se gaseasca 1-2 inteligenti sa ii dea niste raspunsuri sarcastice si pline de ei si de importanta si fara o legatura cu subiectul
|
sus |
|
radu1
Veteran member 265 mesaje
|
scris pe 18 ian 2012 15:51 de radu1
Mai reciteste odata toate posturile poate iti vine mintea la cap si o sa ramai cu ceva util din ele..
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
maslinosul30
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 18 ian 2012 16:01 de maslinosul30
deci REPET ma intereseaza doar pareri de la persoane care au folosit aceasta combinatie sau stiu de ea,restul sa se abtina de la raspunsuri intelingente-sarcastice sau cu umor negru inteles doar de ei.
aceste intrebari ale mele au rolul sa aflu niste informatii nu sa descoper amuzamentul precar al anumitor comici nedescoperiti.
iar pentru discutii filozofice intru pe un site de specialitate nu pe culturism.ro
maine poimaine,poate intra coleman pe acest site cu un anume nick sa intrebe daca cineva a folosit x produs combinat cu y produs si sigur o sa se gaseasca 1-2 inteligenti sa ii dea niste raspunsuri sarcastice si pline de ei si de importanta si fara o legatura cu subiectul
|
sus |
|
basu
|
scris pe 18 ian 2012 16:45 de basu
Din pacate pt tine va trebui sa accepti toate comentariile care ti se adreseaza. Daca nu ingradim pe nimeni sa le citeasca nu putem ingradii pe nimeni sa le si comenteze. Daca ti se pare ca cei care raspund sunt sarcastici sau altfel exista si alte surse de informare.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|