Pagina 1 din 1
jackfm
Newbie 3 mesaje
|
Cateva intrebari...
scris pe 9 oct 2007 15:22 de jackfm
Salut,
Am tot citit prin forumul acestui website si mi-a placut mult..
Fac si eu sala de 1 an acum, am 19 ani, 177cm si 75 kg.
Vreau sa ajung asa pe la vreo 90-95kg.
Am si eu niste intrebari..
Am gasit un produs care se numeste Increase Stack II.
Contine Argina,OKG,ZMA,TRIBULUS,TERRESTRIS,SUMA,ALFA ALFA S ASTRAGALUS MEMBRANACEUS.
A auzit cineva de astea? L-am si cumparat sa vad cum e, zice sa iau 3 pastile(care vin 3 gr)..
Am o sapt si ceva de cand il iau dar nu simt nimic.
Am mai cumparat si creatina kre-alkalyn, a probat-o cineva?
Am tot auzit ca e destul de buna.. e adevarat?
Si ultima intrebare... stiti care e diferenta dintre proteine WHEY si proteine high calorie(ca megamass 2000)
Am incercat WHEY protein, nu mai stiu exact ce marca(erau 80% protein) dar nu mi s-a parut ca am crescut cine stie ce... acum am cumparat mega mass 2000 sa incerc si cu alte produse, cine stie..
Legat de alimentatie, mananc destul de mult in fiecare zi carne cel putin odata pe zi, si fac cam 5 mese pe zi.
Multumsc.
Without pain there's no game.
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Cateva intrebari...
scris pe 9 oct 2007 15:47 de gere
Salut,
Am tot citit prin forumul acestui website si mi-a placut mult..
Fac si eu sala de 1 an acum, am 19 ani, 177cm si 75 kg.
Vreau sa ajung asa pe la vreo 90-95kg.
Am si eu niste intrebari..
Am gasit un produs care se numeste Increase Stack II.
Contine Argina,OKG,ZMA,TRIBULUS,TERRESTRIS,SUMA,ALFA ALFA S ASTRAGALUS MEMBRANACEUS.
A auzit cineva de astea? L-am si cumparat sa vad cum e, zice sa iau 3 pastile(care vin 3 gr)..
Am o sapt si ceva de cand il iau dar nu simt nimic.
Am mai cumparat si creatina kre-alkalyn, a probat-o cineva?
Am tot auzit ca e destul de buna.. e adevarat?
Si ultima intrebare... stiti care e diferenta dintre proteine WHEY si proteine high calorie(ca megamass 2000)
Am incercat WHEY protein, nu mai stiu exact ce marca(erau 80% protein) dar nu mi s-a parut ca am crescut cine stie ce... acum am cumparat mega mass 2000 sa incerc si cu alte produse, cine stie..
Legat de alimentatie, mananc destul de mult in fiecare zi carne cel putin odata pe zi, si fac cam 5 mese pe zi.
Multumsc.
nu da vina pe un supliment daca nu ai rezultate,sunt multi alti factori care trebuie pusi inaintea suplimentelor(alimentatie,odihna...)
cat despre diferenta dintre produsele pe care le-ai mentionat e usor de observat daca citesti eticheta produselor.documenteazate sa stii fiecare componenta in parte cu ce te ajuta pentru a alege pe viitor produsul care ti se potriveste,deci...DOCUMENTEAZATE!
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Re: Cateva intrebari...
scris pe 9 oct 2007 17:25 de gere
nu da vina pe un supliment daca nu ai rezultate,sunt multi alti factori care trebuie pusi inaintea suplimentelor(alimentatie,odihna...)
cat despre diferenta dintre produsele pe care le-ai mentionat e usor de observat daca citesti eticheta produselor.documenteazate sa stii fiecare componenta in parte cu ce te ajuta pentru a alege pe viitor produsul care ti se potriveste,deci...DOCUMENTEAZA-TE!
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Re: Re: Cateva intrebari...
scris pe 9 oct 2007 18:36 de Macho
cat despre diferenta dintre produsele pe care le-ai mentionat e usor de observat daca citesti eticheta produselor.documenteazate sa stii fiecare componenta in parte cu ce te ajuta pentru a alege pe viitor produsul care ti se potriveste,deci...DOCUMENTEAZA-TE!
asta e problema ca multi cred ca aceste suplimente te umfla peste noapte ...pe primu loc e alimentatia ce ti-o faci din mancare..dupa aia vin suplimentele ...de aia ii zice supliment...ca suplimenteaza ceva....daca nu are o alimentatie bogata si sanatoasa nu are ce sa suplimenteze...si normal ca rezultatele nu vin...pe langa astea mai trebuie si un antrenament corect si odihna si nu in ultimul rand trebuie RABDARE...
|
sus |
|
jackfm
Newbie 3 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Cateva intrebari...
scris pe 9 oct 2007 18:57 de jackfm
asta e problema ca multi cred ca aceste suplimente te umfla peste noapte ...pe primu loc e alimentatia ce ti-o faci din mancare..dupa aia vin suplimentele ...de aia ii zice supliment...ca suplimenteaza ceva....daca nu are o alimentatie bogata si sanatoasa nu are ce sa suplimenteze...si normal ca rezultatele nu vin...pe langa astea mai trebuie si un antrenament corect si odihna si nu in ultimul rand trebuie RABDARE...
Normal, pai nu am zis niciodata ca ma asteptam sa ma fac nus cat "peste noapte" luand proteine, ziceam ca poate cu un tip ma simt mai bine si cu altul poate mai putin bine...
oricum, am auzit ca WHEY protein sunt altfel de proteine decat high calorie (super mega mass 2000)..
Stiti care e diferenta? am cautat pe net dar nu prea am gasit mare lucru..
(Ps: Stiu ca sunt SUPLIMENTE si alimentatie vine prima
ms.
Without pain there's no game.
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Cateva intrebari...
scris pe 9 oct 2007 22:23 de Spynes
Normal, pai nu am zis niciodata ca ma asteptam sa ma fac nus cat "peste noapte" luand proteine, ziceam ca poate cu un tip ma simt mai bine si cu altul poate mai putin bine...
oricum, am auzit ca WHEY protein sunt altfel de proteine decat high calorie (super mega mass 2000)..
Stiti care e diferenta? am cautat pe net dar nu prea am gasit mare lucru..
(Ps: Stiu ca sunt SUPLIMENTE si alimentatie vine prima
ms. un whey are putini carbo si are proteina cu absorbtie RAPIDA pe cand in "mega massurile" de care spui tu intalnesti (depinde de produs) mai multe tipuri de proteina..
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Lukiano
Veteran member 443 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Cateva intrebari...
scris pe 10 oct 2007 22:09 de Lukiano
Cred ca nu stii diferenta dintre whey si mixul de proteine din wheightgainere. Nu orice suplimente nutritive sunt proteine!
Orice intrebari ai nu ezita sa le pui oricarui membru expert de pe forum, dar daca iti lipsesc informatiile de baza s-ar putea sa nu vrea sa iti raspunda.
Ai grija cu alimentatia, mananci multe proteine dar poate nu mananci destui carbo(daca esti pe mega mass 2000 si din cate cred eu esti mezomorf inseamna ca mananci destui carbo)
Trebuie sa ai grija la odihna, poate nu dormi destule ore pe noapte.
Poate ai un metabolism crescut si arzi foarte multe calorii foarte repede.
In legatura cu kre-alkalyn, e buna creatina ca asigura un pH bazic. Creatina simpla monohidrata cand ajunge in organism da de un mediu acid foarte putin favorabil absorbtiei creatine si asa se pierde o mare parte.
Eu zic sa continui cu mega mass-ul si sa adaugi in loc de creatina, un whey sau un milk&egg.
E mai important sa adaugi o proteina de calitate decat carbo multi din suplimente, ai putea sa treci pe un weightgainer mai ieftin cu mai multi carbo si sa adaugi obligatoriu whey sau milk&egg.
Sper ca ti-am putut fi de folos si nu mi-o lua in nume de rau ce am zis la inceput.
Bafta.
Consultanta si sfaturi culturism, fitness, nutritie, suplimente, slabire.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|