Pagina 1 din 1
alexcbr80
Senior member 54 mesaje
|
Carbohidratii...?
scris pe 7 mar 2006 18:05 de alexcbr80
Va rog lamuritima si pe mine cum drq se iau carbohidratii astia ca am auzit 1000si1 de variante...ba inainte de sala ba dupa ba dimineatea la trezire ba seara la culcare....pe eticheta scrie atat "Se recomanda servirea a 1-2 masuri 45-90g din produsul Carbo Plus dizolvate in apa" dupaia literele is sterse nu se vede nimik in contiuare.
Ce nu ma omorat azi maine ma face mai puternic
|
sus |
|
RaduZZZ
Veteran member 379 mesaje
|
Re: Carbohidratii...?
scris pe 7 mar 2006 19:10 de RaduZZZ
Va rog lamuritima si pe mine cum drq se iau carbohidratii astia ca am auzit 1000si1 de variante...ba inainte de sala ba dupa ba dimineatea la trezire ba seara la culcare....pe eticheta scrie atat "Se recomanda servirea a 1-2 masuri 45-90g din produsul Carbo Plus dizolvate in apa" dupaia literele is sterse nu se vede nimik in contiuare.
carbohidratii alegi tu cum ii ei..neaparat dupa antrenament pt k sati refaci resursele de energie.aici,dupa antrenament,poti sa iei o combinatie de carbohidrati simpli cu carbohidrati complexsi.adik o cupa de dextroza+o cupa de carboplus.dk mai adaugi o cupa de proteina din zer si ink o cupa de caseina,ai facut cea mai tare combinatie,dupa parerea mea..bine sa nu mai adaug un fapt de la sine inteles si anume k dk bagi si creatina te faci cat un animal.poate stii,dar in caz k nu,te anunt k sunt produse care au si carbo si proteine,dar parerea mea e k sunt bani aruncati pe fereastra.practic,jigodiile iti vand carbohidrati la etul proteinelor care este mult mai ridicat.de ex intrun weightgainer de la redis ai cam 25 la suta grame proteine si restul carbohidrati..atunci unde e castigu.dupa parerea mea cel mai avantajos e sa ti le cumperi separat si sa faci tu combinatia.oricum ai face,ai nevoie si de proteine,nuti ajung carbo k sa cresti.
pe cutia carboplus(de la natural plus dk nu ma insel) scrie sa iei inainte si dupa antrenament.inainte o cupa,k sa
ai energie,iar dupa antrenament 2 cupe pt refacere.
intradevar sunt 1000 de moduri in care poti sa iei carbohidratii.e bine si dimineata pt k iti dau energie,etc.cel mai bine e sa cauti ope net si sa vezi ce anume sunt carbohidratii si care e rolul lor in corp,iar atunci o sa intelegi mai bine si o sa poti sati dai seama cand sai iei k sa te avantajeze pe tine.
salve
what goes around comes around
|
sus |
|
alexcbr80
Senior member 54 mesaje
|
Re: Re: Carbohidratii...?
scris pe 8 mar 2006 14:26 de alexcbr80
Poate cineva sa imi dea un rasp. mai exact???)
Ce nu ma omorat azi maine ma face mai puternic
|
sus |
|
Spaz
Veteran member 354 mesaje
|
Re: Re: Re: Carbohidratii...?
scris pe 8 mar 2006 20:20 de Spaz
Poate cineva sa imi dea un rasp. mai exact???)
Frate, o sa fiu scurt si concret.
Unora le merege sa ia carbohidrati imediatr inainte de antrenament.Mie imi merge perfec asa.
Altora le merge sa ia imediat dupa antrenament.Este si asta foarte bine.
Eu iau inainte si dupa si imi merge al draqului de bine.Nu iti ramane decat sa incerci.
Aceasi reteta in culturism nu merge la fiecare ins.
Sper ca te-am lamurit.8)8)
90% din orice este nonsens.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Carbohidratii...?
scris pe 9 mar 2006 12:13 de Anonim
Ms. mult Spazpt. sfat o sa iau si inainte si dupa de acum....aaa am uitat sa zic ca sunt ectomorf...si iau si MegaMass3000
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|