Pagina 1 din 1
alexandra09
Newbie 2 mesaje
|
Arginina
scris pe 26 nov 2013 15:01 de alexandra09
Buna , as vrea sa incep sa iau arginina ( 3g inainte de antrenament si 2g imediat dupa).
Stiu ca inainte trebuie sa le iau cu o ora pe stomacul gol.
As vrea stiu cat timp trebuie sa astep dupa antrenament dupa ce am luat arginina , ca sa pot manca?
Si in zilele in care nu merg la sala ... cand pot sa o iau?
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
Re: Arginina
scris pe 26 nov 2013 15:08 de shift
Buna , as vrea sa incep sa iau arginina ( 3g inainte de antrenament si 2g imediat dupa).
As vrea stiu cat timp trebuie sa astep dupa antrenament dupa ce am luat arginina , ca sa pot manca?
De ce iei dupa? In zilele de pauza ia dimineata.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
walkbytao
Senior member 108 mesaje
|
scris pe 26 nov 2013 18:34 de walkbytao
Sfatul meu : ia doar inainte de antrenament cu 30 de min , e folosit ca pre-workout ... nu ai de ce sa iei dupa sau in zilele de pauza!
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 26 nov 2013 19:00 de Cristi7
Sfatul meu : ia doar inainte de antrenament cu 30 de min , e folosit ca pre-workout ... nu ai de ce sa iei dupa sau in zilele de pauza!
Nu e chiar asa,daca ai stii cu adevarat ce este aia arginina si nu ai vorbi din auzite ti-ai da seama ca nu e'' doar un preworkout'' ,arginina ajuta in cateva procese importante,deci e bine daca o ai sa o iei si in zilele de pauza poti sa iei toata doza inainte
|
sus |
|
walkbytao
Senior member 108 mesaje
|
scris pe 26 nov 2013 19:05 de walkbytao
Nu e chiar asa,daca ai stii cu adevarat ce este aia arginina si nu ai vorbi din auzite ti-ai da seama ca nu e'' doar un preworkout'' ,arginina ajuta in cateva procese importante,deci e bine daca o ai sa o iei si in zilele de pauza poti sa iei toata doza inainte
Nu vorbesc din auzite mai documenteaza-te ! Arginina este Pre - workout se ia inainte de antrenament nu are treaba cu zilele de pauza !
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 26 nov 2013 19:20 de shift
Nu vorbesc din auzite mai documenteaza-te ! Arginina este Pre - workout se ia inainte de antrenament nu are treaba cu zilele de pauza !
In primul rand, Cristi are dreptate. In al doilea rand, faptul ca arginina este folosita drept pre-workout nu inseamna ca singurele sale beneficii sunt furnizate pentru imbunatatirea antrenamentului. Daca e sa o luam altfel, conform studiilor, de fapt arginina nici macar nu are efecte covarsitoare asupra capacitatilor de la sala, nu s-a dovedit ca ar produce niste efecte semnificative.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 26 nov 2013 19:45 de Gilu
Mai bine ia celelalte 2g inainte de culcare.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 26 nov 2013 19:47 de basu
Care este motivul pt care doresti sa iei acest produs ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
andreibz
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 27 nov 2013 18:54 de andreibz
arginina este un aminoacid care indeplineste diferite functii in organism,iar persoanele care il administreaza pentru sala, il administreaza pentru ca inafara de diferitele functii care le indeplineste este si un vasodilatator,iti ofera acea senzatie de pompare in sala,totusi cu dozajul trebuie sa ai grija pentru ca fiind si un vasodilatator posibil sa iti scada tensiunea, sfatul meu este sa incepi cu doze mai mici, 5 grame din prima posibil sa fi cam ametit, si luata inainte de antrenament,nai de ce sa iei dupa, sau poti sa iei 3 grame inainte de antrenament si 2 inainte de culcare daca tii neaparat sa iei 5 grame.sper ca a fost de ajutor ce ti-am zis,bafta
|
sus |
|
basu
|
scris pe 27 nov 2013 18:57 de basu
arginina este un aminoacid care indeplineste diferite functii in organism,iar persoanele care il administreaza pentru sala, il administreaza pentru ca inafara de diferitele functii care le indeplineste este si un vasodilatator,iti ofera acea senzatie de pompare in sala,totusi cu dozajul trebuie sa ai grija pentru ca fiind si un vasodilatator posibil sa iti scada tensiunea, sfatul meu este sa incepi cu doze mai mici, 5 grame din prima posibil sa fi cam ametit, si luata inainte de antrenament,nai de ce sa iei dupa, sau poti sa iei 3 grame inainte de antrenament si 2 inainte de culcare daca tii neaparat sa iei 5 grame.sper ca a fost de ajutor ce ti-am zis,bafta
Sper sa fie multumit cu informatia ta. Oricum despre acest amino s-a discutat pe forum. Este informatie suficienta. Dar trebuie sa o cauti sau sa stai conectat la ce se discuta aici.
|
sus |
|
andreibz
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 27 nov 2013 19:15 de andreibz
Sper sa fie multumit cu informatia ta. Oricum despre acest amino s-a discutat pe forum. Este informatie suficienta. Dar trebuie sa o cauti sau sa stai conectat la ce se discuta aici.
este destula informatie dar nu sti ca omului trebuie sa ii zici de 10 ori sa priceapa, si dupa ce ii spui ce este si ce face,tot ca el face
|
sus |
|
basu
|
scris pe 27 nov 2013 19:30 de basu
este destula informatie dar nu sti ca omului trebuie sa ii zici de 10 ori sa priceapa, si dupa ce ii spui ce este si ce face,tot ca el face
Asta este felul in care trebuie sa traim.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|