Pagina 1 din 1
xxl_boy33
Newbie 7 mesaje
|
Animal Pak+100% Whey Protein optimum nutrition?
scris pe 16 aug 2009 18:19 de xxl_boy33
Ce parere aveti este buna combinatia?Sunt nou in cadrul culturismului sunt tipul ectomorf si as vrea niste pareri daca este buna aceasta combinatie pentru cresterea masei musculare tnx
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Re: Animal Pak+100% Whey Protein optimum nutri
scris pe 17 aug 2009 18:09 de Macho
mmmm, nu e buna, tb sa ai invers procentaju de proteine cu carbo 3 de carbo la una de proteine, ceva la genu sa zicem , 35-40 g proteina la 120-130 g carbo, fiind ecto si dak vrei masa asta tb sa iei, in concluzie iti tb ceva la genu gfx-8 sau ceva aemanaor de la alte firme, depinde de bugetu tau, animal pak e ok, pe langa asta poti sa mai iei creatina si glutamina si seara un milk& egg.
bafta
da de ce sa ia gfx -8 sau alte gainere?de ce sa dea aiurea banii pe zahar?zaharul e ieftin daca vrei sa mananci zahar sau dextroza iesi mai ieftin din supermarket....
problema se pune altfel indiferent ca ia 300 de gr de gainer pe zi daca alimentatia lasa de dorit,indiferent ca esti ectomorf sau nu baga banii in proteina de calitate,un complex de minerale vitam,enzime gen animal pak e foarte bun,dar primordial e sa ai mancare de calitate carne cat de multa(pulpe,piept pui,peste,carne vita,mai merge si o ceafa de porc dar nu chiar zi de zi)...iar in cazul lui ca e ecto carbo cati de multi din cartofi,orez,cereale,paste mai merge si un baton de ciocolata sau o masa la fast food...dar nu trebuie cazut in cealalta extrema...gata sunt ectomorf si ma umflu de zahar,ciocolata,bomboane etc
|
sus |
|
xxl_boy33
Newbie 7 mesaje
|
Re: Re: Re: Animal Pak+100% Whey Protein optimum n
scris pe 18 aug 2009 01:28 de xxl_boy33
Si cam cu ce as putea sa il iau animal pack-ul ex de proteine Serious Mass,After max,MASSIVE WHEY GAINER Ceva mai bunicel ON sau universal daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi cu ce as putea sa iau animal pack-ul tnx
|
sus |
|
cuando
Veteran member 286 mesaje
|
Re: Re: Re: Animal Pak+100% Whey Protein optimum n
scris pe 19 aug 2009 18:05 de cuando
da de ce sa ia gfx -8 sau alte gainere?de ce sa dea aiurea banii pe zahar?zaharul e ieftin daca vrei sa mananci zahar sau dextroza iesi mai ieftin din supermarket....
problema se pune altfel indiferent ca ia 300 de gr de gainer pe zi daca alimentatia lasa de dorit,indiferent ca esti ectomorf sau nu baga banii in proteina de calitate,un complex de minerale vitam,enzime gen animal pak e foarte bun,dar primordial e sa ai mancare de calitate carne cat de multa(pulpe,piept pui,peste,carne vita,mai merge si o ceafa de porc dar nu chiar zi de zi)...iar in cazul lui ca e ecto carbo cati de multi din cartofi,orez,cereale,paste mai merge si un baton de ciocolata sau o masa la fast food...dar nu trebuie cazut in cealalta extrema...gata sunt ectomorf si ma umflu de zahar,ciocolata,bomboane etc
omu a intrebat de suplimente, eu i-am raspuns la obiect, ce mananca, ce antrenament are, cat doarme asta doar el stie, in plus , stim aman2 la fel de bine ca timpu de digestie la un compus carbo+proteina dintr-un supliment este net superior fata de unu din mancare, ma refer la suplimentu de dupa antrenament, cat despre faptu sa ia numai proteine si sa se axeze pe carbo din mancare ma indoiesc ca ar fi cmbinatia ideala din pct de vedere ca omu mai uita sa mance` si proteinele lui scumpe se duk de fapt pe energie consumata in lok sa fie folosite la consolidarea musculaturi....dar evident asta este doar parerea mea!
nu fiti purcei si raspundeti klumea :P
|
sus |
|
cuando
|
Re: Re: Re: Re: Re: Animal Pak+100% Whey Protein o
scris pe 19 aug 2009 18:08 de cuando
???Careva???
proteine buna , dak ai bani de ele poti incerca syntya-6 de la bsn, e adevarat e un amestec de proteine cu absorbtie lenta si rapida, dar vrei numai cu rapida poti merge pe un gold meal- optimum, wpi-pronutrition
|
sus |
|
xxl_boy33
Newbie 7 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Animal Pak+100% Whey Prote
scris pe 20 aug 2009 00:35 de xxl_boy33
cuando m-am uitat de ce ai zis tu wpi-pronutrition si am gasit imi da bonus si xplode e bun contine de toate sau mai trebuie sa mai adaug io ceva...? vitamine ceva gen animal pak??? sau creatina,glutamina cam ce ar mai necesita daca imi poti spune te rog MultumescWPI-PRONUTRITION+XLPODE+....?
|
sus |
|
cuando
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Animal Pak+100% Whey P
scris pe 20 aug 2009 13:17 de cuando
cuando m-am uitat de ce ai zis tu wpi-pronutrition si am gasit imi da bonus si xplode e bun contine de toate sau mai trebuie sa mai adaug io ceva...? vitamine ceva gen animal pak??? sau creatina,glutamina cam ce ar mai necesita daca imi poti spune te rog MultumescWPI-PRONUTRITION+XLPODE+....?
xplode este un accelerator de oxid nitric care contina destula arginina....UN avertisment, daca ai pb cu recidivele la herpes ai mare grija cu cantitatile de arginina luate!!!! evident ca vei lua aimal pack, cat despre glutamine si creatina fiecare sunt bune in felul lui, documenteaza pe net despre ce e vb, eu iti recomand sa iti din aman2, decizia insa ramane a ta.
f important, daca dupa antrenamtn vei lua doar proteine, corpul le va folosi la refacea stocurilor de energie, si nu la constructia masei musculare, practic vei avea parte de acea " energie de lux" obtinuta din proteina cu concentratie mare, ai neaparat nevoie de carbotidrati si mai ales petru ca esti ecto.
bafta
|
sus |
|
xxl_boy33
Newbie 7 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Animal Pak+100% Wh
scris pe 20 aug 2009 15:43 de xxl_boy33
ai neaparat nevoie de carbotidrati si mai ales petru ca esti ecto.
bafta
dar in rest ii bun animal pack+wpi+xplode si cuando scz ca te mai intreb dar ai zis de glutamina creatina si carbo le pot gasi separat si de unde(firma,numele....)
Creatina-...aici la creatina ar merge fosfocreatina...???
Glutamina-...
Carbohidrati-...
Ms pentru sfaturi cuando si macho
Ast rasp..pls
|
sus |
|
cuando
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Animal Pak+100
scris pe 20 aug 2009 19:12 de cuando
dar in rest ii bun animal pack+wpi+xplode si cuando scz ca te mai intreb dar ai zis de glutamina creatina si carbo le pot gasi separat si de unde(firma,numele....)
Creatina-...aici la creatina ar merge fosfocreatina...???
Glutamina-...
Carbohidrati-...
Ms pentru sfaturi cuando si macho
Ast rasp..pls
ok, sa le luam pe rand, e buna combinatia de pack cu wpi si explode, glutamina, poti sa iti de unde vrei, depinde de bugetu tau, eu de ex iau de la prolab la fel si creatina care este monohidrat, fosfocreatina este mai scumpa decat cea monohidrat, eu zic ca nu se merita bani, cel mai bine iei un amestec, gen storm de la universal sau cell-mass de la bsn, la fel depinde de bugetu tau, carbohidrati, aici este cam delicat pentru ca nu prea se gasesc, cum a spus si macho astia tb sa ai iei din mancare, cand eu ti-am ecomandat un mrp gen gfx-8 sau ceva asemanator m-am gandit la un amestec de creatina, glutamina, proteina si carbo intr-un singur supliment, restu le bagi din mancare. iti fac un prog de suplimente si u ti din el ce vrei.
gfx-8 , are o pb contine mult zahar, dar fiind ecto nu ar tb sa ai pb momentan cu depunerile de grasime deaorece ai arderile rapide in organism ( eu nu am avut pb de ex) deci o portie la trezire si una dupa antrenament
animak pak un pachet pe zi, sau cnf prospectului
creatina aici depinde de care iei, dar tine cont de specificatiile producatorului
glutamina, o portie dupa antrenament si una inaint de culcare
milk&egg o portie inainte de culcare
dupa cum vezi ti-am scos din calcul wpi si explodu, daca vrei sa le iei inlocuieste gfx-8 cu wpi si xplodu il vei lua inainte de antrenament.
bafta
|
sus |
|
xxl_boy33
Newbie 7 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Animal Pak
scris pe 21 aug 2009 16:28 de xxl_boy33
ok, sa le luam pe rand, e buna combinatia de pack cu wpi si explode, glutamina, poti sa iti de unde vrei, depinde de bugetu tau, eu de ex iau de la prolab la fel si creatina care este monohidrat, fosfocreatina este mai scumpa decat cea monohidrat, eu zic ca nu se merita bani, cel mai bine iei un amestec, gen storm de la universal sau cell-mass de la bsn, la fel depinde de bugetu tau, carbohidrati, aici este cam delicat pentru ca nu prea se gasesc, cum a spus si macho astia tb sa ai iei din mancare, cand eu ti-am ecomandat un mrp gen gfx-8 sau ceva asemanator m-am gandit la un amestec de creatina, glutamina, proteina si carbo intr-un singur supliment, restu le bagi din mancare. iti fac un prog de suplimente si u ti din el ce vrei.
gfx-8 , are o pb contine mult zahar, dar fiind ecto nu ar tb sa ai pb momentan cu depunerile de grasime deaorece ai arderile rapide in organism ( eu nu am avut pb de ex) deci o portie la trezire si una dupa antrenament
animak pak un pachet pe zi, sau cnf prospectului
creatina aici depinde de care iei, dar tine cont de specificatiile producatorului
glutamina, o portie dupa antrenament si una inaint de culcare
milk&egg o portie inainte de culcare
dupa cum vezi ti-am scos din calcul wpi si explodu, daca vrei sa le iei inlocuieste gfx-8 cu wpi si xplodu il vei lua inainte de antrenament.
bafta
cuando ai primit mailul daca ai timp sa il citestite rog.Ms
|
sus |
|
xxl_boy33
Newbie 7 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Animal
scris pe 22 aug 2009 16:30 de xxl_boy33
cuando ai primit mailul daca ai timp sa il citestite rog.Ms ?????Cuando.>????
|
sus |
|
cuando
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: An
scris pe 29 aug 2009 16:03 de cuando
?????Cuando.>????
nu am primit
|
sus |
|
alexleu
Junior member 22 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 9 mar 2010 09:20 de alexleu
daca la combinatia de animal pack+ 100% whey protein mai adaugam si creatina cell tech de la muscle tech? este bine...sau as dori sa aflu si eu o combinatie mai perfecta in care suplimentele se potrivesc...multumesc
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|