Pagina 1 2 3 din 3
Reptile
Senior member 101 mesaje
|
Animal Pak!
scris pe 30 mar 2004 00:29 de Reptile
Daca a luat cineva un produs din gama Animal,sa imi zica shi mie de rezultate shi daca are ceva efect negativ.
Editat de Gilu pe 26 ian 2013 00:43
Be Invincible!
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Animal Pack!
scris pe 30 mar 2004 23:43 de Anonim
Daca a luat cineva un produs din gama Animal,sa imi zica shi mie de rezultate shi daca are ceva efect negativ.
echipa de muay thai/kick boxing rusa,folosesc animal pack,a zis alexey ignashox ,sergei gur si vitaly agramenco intr-o conferinta de presa,la intrebarea unui ziarist
|
sus |
|
redline
Veteran member 156 mesaje
|
Re: Re: Animal Pack!
scris pe 31 mar 2004 11:50 de redline
Animal Pak este un complex de vitamine si minerale care datorita cantitatii de vitamine si minerale da o crestere la prima utilizare (prima cutie). Acest produs nu are contraindicatii. Restul produselor animal (ANIMAL STAK, ANIMAL METHOXY STAK, ANIMAL TEST) au prohormoni. un gen de steroizi "naturali" care costa foarte mult si cu putine efecte benefice (masa musculara, etc) dar cu destule efecte secundare (asemanatoare steroizilor anabolizanti).
Redline
|
sus |
|
Adrian
Junior member 13 mesaje
|
Re: Re: Re: Animal Pack!
scris pe 2 apr 2004 21:13 de Adrian
Animal Pak este un complex de vitamine si minerale care datorita cantitatii de vitamine si minerale da o crestere la prima utilizare (prima cutie). Acest produs nu are contraindicatii. Restul produselor animal (ANIMAL STAK, ANIMAL METHOXY STAK, ANIMAL TEST) au prohormoni. un gen de steroizi "naturali" care costa foarte mult si cu putine efecte benefice (masa musculara, etc) dar cu destule efecte secundare (asemanatoare steroizilor anabolizanti).
Tu vorbesti din auzite sau ai folosit Animal stack, mstack sau test?As vrea sa aud parerea unuia care a folosit produsele astea si ce efect au avut.
|
sus |
|
Reptile
Senior member 101 mesaje
|
scris pe 2 apr 2004 23:00 de Reptile
Animal Pak este un complex de vitamine si minerale care datorita cantitatii de vitamine si minerale da o crestere la prima utilizare (prima cutie). Acest produs nu are contraindicatii. Restul produselor animal (ANIMAL STAK, ANIMAL METHOXY STAK, ANIMAL TEST) au prohormoni. un gen de steroizi "naturali" care costa foarte mult si cu putine efecte benefice (masa musculara, etc) dar cu destule efecte secundare (asemanatoare steroizilor anabolizanti). Mersi mult redline dar eu vrea sa imi zica cineva care l-o folosit..am o multzime de reviste in care e prezentat...in afara de questiia cu prohormonii
Be Invincible!
|
sus |
|
redline
|
Re: Re: Re: Re: Animal Pack!
scris pe 6 apr 2004 15:47 de redline
Am folosit Animal Pak si am simtit o usoara crestere, dar pentru ca nu m-am masurat in aceea vreme nu va pot zice cat am crescut. Am auzit si am vazut multi care l-au folosit si au crescut. Despre celelalate va zic ca am auzit ca STAK-ul nu are nici un efect. Nu am folosit pe acesta. dar dac vreti bagati si vedeti pe pielea voastra
Redline
|
sus |
|
deldones
Guest
|
Animal Pack!
scris pe 19 apr 2004 18:32 de deldones
eu am bagat animal pak.dar nu o cutie intreaga.dupa primul pliculet iti pot spune ca o sa cresti la greutati..si..dak mai administrezi o sapt. iti mentii garantat performantele castigate.forta prinzi calumea de la prima,zic ca mai mult ca la creatina.asa a fost pe pielea mea..(defapt creatina nici nu-si face efectu la mine nici forta nici masa...probabil fiindca sunt ecto extrem).dat faptului ca dupa 15 pliculete doar forta am castigat am incetat sa mai iau si am vandut imediat produsul azi l-am dat..tot ce iti pot spune e ca poate nu s-a pus din cauza ef. sec de la o cura de stero.decanofort..care se stie ca te induce intr-o per. de pauza cand nu mai poti lua in greutate pe cale naturala,,,,dar si poate datorita faptului cas ecto extrem..daca n-ai bagat stero.si nici ecto nu esti..e ok.forta oricum iei,si masa de-asemeni.am prieten care a luat 6kg de la el.ceea ce e semnificativ...sa sti ca merita..pacat doar ca nu a dat rez. la mine
|
sus |
|
CORNEL
Junior member 23 mesaje
|
scris pe 9 mai 2004 00:24 de CORNEL
Eu folosesc acum Animal Pak combinat cu animal stak si cu animal m stak (1 cm in brat intr-o saptamana) mentionez ca iau si concentrate proteice de 4 ori pe zi plus amino cu mesele solide si creatina inainte de antrenament.Eu zic sa incerci ca se merita nu te lua dupa altii care vorbesc din auzite ue le-am incercat pe pielea mea si sunt excelente.
|
sus |
|
mihnea
Guest
|
scris pe 11 mai 2004 06:16 de mihnea
Animal pak este foarte super. Iti da energia necesara sa rupi fiarele in doua. Nu castigi in greutate aproape deloc. Am luat si Animal Stak 1 cutie, nu am simtit mare lucru. Vreau sa incerc Animal Test, despre care am auzit ca e bunicel. Animal Cuts este o varianta pt. a arde grasimile fara sa pierdeti din muschi.
|
sus |
|
redline
|
scris pe 13 mai 2004 13:34 de redline
CORNEL: imi explici si mie dece iei si M Stak si Stak normal ? m stak pe langa stak-ul simplu e methoxy isoflavone, deci o diferenta foarte mica defapt produsul este acelasi.
Redline
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 16 ian 2005 01:07 de Anonim
Animal Pak este un complex de vitamine si minerale care datorita cantitatii de vitamine si minerale da o crestere la prima utilizare (prima cutie). Acest produs nu are contraindicatii. Restul produselor animal (ANIMAL STAK, ANIMAL METHOXY STAK, ANIMAL TEST) au prohormoni. un gen de steroizi "naturali" care costa foarte mult si cu putine efecte benefice (masa musculara, etc) dar cu destule efecte secundare (asemanatoare steroizilor anabolizanti). Mersi mult redline dar eu vrea sa imi zica cineva care l-o folosit..am o multzime de reviste in care e prezentat...in afara de questiia cu prohormonii
|
sus |
|
Dodo el sonb
Guest
|
scris pe 16 ian 2005 21:56 de Dodo el sonb
prostii, produsele sun excelente, mai ales comboak,stack, m-stack,...try it first
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 18 ian 2005 14:52 de Anonim
prostii, produsele sun excelente, mai ales comboak,stack, m-stack,...try it first
prohormonii s-au interzis in state, asa ca vor fi si mai scumpe
si nu cred ca le-au interzis pentru ca erau foarte sanatoase....
|
sus |
|
Dodo el sonb
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Animal Pack!
scris pe 24 ian 2005 21:35 de Dodo el sonb
mda...nu sunt prohormoni, sunt flavone, pt cine nu stie...mai documentati-va
|
sus |
|
victor18
Newbie 1 mesaje
|
pubertate intarziata...Animal Stack??
scris pe 12 apr 2005 22:12 de victor18
Am o problema ff grava!
am peste 18 ani si sunt f putin dezvoltat,ca un baiat d 14-15 ani.am fost d 2 ori la endocrinolog,care mia spus sami vad de scoala ca sunt un baiat normal.Dar nu se poate la varsta mea sa arat asa d juvenil. Nu pot avea viata sexuala cu prietena mea deoarece am penisul prea mic. Oare ar fi indicat sa consum [red]Animal Stack[/red],care mareste nivelul d testosteron..ceea ce mi-ar putea grabi dezvoltarea sexuala?!!e singurul produs care il pot cumpara fara reteta. multumesc!!
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: pubertate intarziata...Animal Stack??
scris pe 13 apr 2005 20:50 de Anonim
Am o problema ff grava!
am peste 18 ani si sunt f putin dezvoltat,ca un baiat d 14-15 ani.am fost d 2 ori la endocrinolog,care mia spus sami vad de scoala ca sunt un baiat normal.Dar nu se poate la varsta mea sa arat asa d juvenil. Nu pot avea viata sexuala cu prietena mea deoarece am penisul prea mic. Oare ar fi indicat sa consum [red]Animal Stack[/red],care mareste nivelul d testosteron..ceea ce mi-ar putea grabi dezvoltarea sexuala?!!e singurul produs care il pot cumpara fara reteta. multumesc!!
da nu ii cum sa ti dezvolti asa penisul.Cresterea testeronului poate insemna doar o marirea cantitatii de sperma produsa de testicole..si poate si o erectie mai buna dar asta te poate afecta atunci cand nu mai iei
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 14 apr 2005 16:42 de Anonim
sa ma chemi si pe mine la pomana.
|
sus |
|
hugo_boss
Guest
|
salut
scris pe 23 apr 2005 14:12 de hugo_boss
am 16 ani 171 62 kg daca iau animal pak creatina shi pe lamga mai iau amino 2700are ceva ?? astept raspuns plss
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 25 aug 2005 00:01 de Anonim
lasa prostiile si fa antrenament k lumea.un antrenament cu greutati mari,nr mediu de exercitii si serii- 3-4/gr musculara- si nr mic de repetari-6-8 -iti va creste considerabil cantitatea de testosteron natural.introdu in dieta multa carne rosie-de bou in special )-si testicole de taur sau berbec-fara misto.oricum de la 18 ani nu prea se mai dezvolta organele sexuale cu ajutorul testosteronului,PRACTICA FACE ORGANUL!!!au aparut destule tehnici de marire a p***ii.asa ca du te si f***o pe pretena ta fara retineri. >
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 6 sep 2005 17:38 de Anonim
CORNEL: imi explici si mie dece iei si M Stak si Stak normal ? m stak pe langa stak-ul simplu e methoxy isoflavone, deci o diferenta foarte mica defapt produsul este acelasi. vvvvvvvvvvvvvvvvvvv
|
sus |
|
gicu
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 6 sep 2005 18:17 de gicu
Daca a luat cineva un produs din gama Animal,sa imi zica shi mie de rezultate shi daca are ceva efect negativ. am folosit animal pak.e super !ideea e ca trebuie sa_l iei la 12 ore dupa masa iar dupa 1 1/2 ore sa te duci sa rupi fiarele.ai sa simti sigur diferenta pe pielea ta daca ai substrat muscular cat de cat
nu te ambala!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 6 sep 2005 18:27 de Gilu
Daca a luat cineva un produs din gama Animal,sa imi zica shi mie de rezultate shi daca are ceva efect negativ. Am bagat animal pak si stak.paku i bun da mai tre luat si proteine cu el,staku i cel mai tare,intradevar are prohormoni,dar are si inhibitori de estrogeni si de dihidrotestosteron(DHT),are 2,5g de arginina,nici un produs de pe piata nu are atata arginina,din pacate i interzis acuma si nu se mai importa.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
replay
Guest
|
scris pe 9 sep 2005 11:04 de replay
Viata sexuala la 18 ani ? Unde te grabesti tinere.
Nu te ajuta , bisturiul tata !
|
sus |
|
DrMihai
Veteran member 418 mesaje
|
scris pe 12 sep 2005 18:20 de DrMihai
Problema ta poate fi rezolvata foarte ushor!Pur si simplu dute si fa un sport, indiferent k ridici greutatzi sau orice alta metoda.Asa itzi vei creste cant. de testosteron din corp, in mod fiziologic si natural! Daca vezi k itzi dai silinta si tot nimic, in decurs de 6 luni(adica nu observi abbsolut nici o diferenta), consulta alt endocrinolog! Nu recurge la injectarea de steroizi, k daca chiar ai o problema endocrinologica ai sa o faci si mai grava, si o sa-ti desechilibrezi balanta hormonala.
|
sus |
|
needweed80
Veteran member 225 mesaje
|
Re: Re: pubertate intarziata...Animal Stack??
scris pe 6 oct 2005 00:18 de needweed80
am folosit si eu animal pak si mi s-a parut excelent.am crescut in forta cu 20-30%.partea proasta este ca la un moment dat forta a stagnat iar knd am incetat sa iau a scazut inapoi )
shut up and train!!!
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 6 oct 2005 09:24 de Anonim
Daca a luat cineva un produs din gama Animal,sa imi zica shi mie de rezultate shi daca are ceva efect negativ.[/quot
unii zic k e bun altii zic k nu e bun io zic sal incerci pe pielea ta.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Animal Pack!- The best U've ever seen!
scris pe 8 oct 2005 03:36 de Anonim
ANIMAL? Nu exista ceva mai bun. Iar Stak2 e crema! Pur si simplu te miri ca antrenamentele care te storceau pana luna trecuta de toata energia, acum ti se par o joaca de copii... Pleci de la sala convins ca trebuie sa-ti reevaluezi schema de antrenament: greutati mai mari, mult mai mari... Combinatia bomba e PAK+STAK2. Daca poti sa dormi minim 8 ore si iei suplimentele potrivite (atentie: Whey+prot secventiale+MRP de calitate) atunci vezi si-n oglinda schimbarea. E dramatica, numai cei care au luat constant stiu despre ce vorbesc. Daca va uitati mai bine la compozitie si stiti ce face fiecare ingredient, te intrebi pur si simplu daca nu cumva ti-ar trebui reteta!!! ))
Apoi, sa va mai spun ceva... e vorba si de genetic... pentru unii poate fi doar pierdere de bani. Ah... era sa uit: aveam si niste erectii aproape constante si ejaculam ff multa sperma, asa incat orgasmele erau mult mai intense. Asta am luat-o ca pe un bonus. In concluzie, fellows, merita toti banii, ca de altfel toate produsele de la Universal. Personal le folosesc cu succes, desi cand m-am apucat de sportul asta nu mi-am imaginat c-o s-ajung sa dau aproape 7 mil lunar pe suplimente. Si nu va bateti joc de voi combinand Pak-ul cu Pronutrition sau rahaturile de la Redis...
|
sus |
|
DrMihai
Veteran member 418 mesaje
|
scris pe 8 oct 2005 11:20 de DrMihai
salut!
eu am luat animal pack, animal cutts, si animal stak!
combinate te faci cat dulapul in vreo 6 luni!am observat efecte secundare de genu, eram galben la fatza, deci oleaca afecteaza ficatul,am facut gastrita, pt ca le luam pe stomacul gol,pt a se absorbi mai repede,scaunul era tare,proteic, si deseori faceam hemoroizi(sangerare).Din cauza ephedrinei nu prea mai dormeam noptile, eram agitat si deseori nervos).Deci creste agresivitatea, lucru bun dar si rau in acelasi timp!Iar urina era de culare calben maroniu, cu un miros specific si foarte puternic.PLus... cand trageam un gaz ... lu fratimu i-a cazut deja tot parul din nas..)
in afara de aceste efecte pe care le-am avut eu, chiar am fost fffff multumit de produse, pacat ca sunt scumpe!Din pacate dupa ce nu le-am mai luat m-am ingrasat 10 kg intr-o luna jumate!NU mi-a afectat viatza sexuala...
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 29 ian 2006 20:40 de Anonim
Tu vorbesti din auzite sau ai folosit Animal stack, mstack sau test?As vrea sa aud parerea unuia care a folosit produsele astea si ce efect au avut.
|
sus |
|
connected
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 27 apr 2008 17:39 de connected
omu are dreptate ...au prohormoni....chestia e...ce cantitate iei si ce perioada de timp...eu am luat si inca iau m.stak,pak,pump....si adevarul e ca se3 vede...dar acum vreau sa fac pauza sa vedem ce se intampla...pana acum totul e ok...de 2 luni ..au fost zile cand faceam antrenament dur si simteam ca nu mai pot luam si cate 2 pliculete de pak....si nu sa intamplat nimik...am prietena si totul e ok...nu ma f** in fiecare seara dar de 3-4 ori pe sapt da...
...Any jackass can go to the gym and train hard, that’s the easy part. No, all the really hard work is done in the kitchen...
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|