Pagina 1 din 1
leontedragos
Junior member 16 mesaje
|
aminoacizi
scris pe 10 iun 2012 13:08 de leontedragos
Va rog sa imi faceti si mie un top 5 alt aminoacizilor(indiferent de pret)ma refer doar la calitate.si pentru cei care chiar stiu imi puteti spune care aminoacizi sunt mai buni :lichizi sau tablete ?
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: aminoacizi
scris pe 11 iun 2012 00:49 de ricardo
Va rog sa imi faceti si mie un top 5 alt aminoacizilor(indiferent de pret)ma refer doar la calitate.si pentru cei care chiar stiu imi puteti spune care aminoacizi sunt mai buni :lichizi sau tablete ?
...topul meu ar fi: Aminomax 8000 -Gaspari Nutrition pentru amino spectru larg, iar pentru amino bcaa, BCAA 6000- Gaspari Nutrition sau Amino X - BSN ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
leontedragos
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 11 iun 2012 12:27 de leontedragos
...topul meu ar fi: Aminomax 8000 -Gaspari Nutrition pentru amino spectru larg, iar pentru amino bcaa, BCAA 6000- Gaspari Nutrition sau Amino X - BSN ...
ms
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 12 iun 2012 06:36 de raduroberti
parerea mea,amino acizi sunt o mare teapa ,adica mai pui ceva si iti iei proteine de calitate care au mai multi amino
|
sus |
|
leontedragos
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 12 iun 2012 19:02 de leontedragos
parerea mea,amino acizi sunt o mare teapa ,adica mai pui ceva si iti iei proteine de calitate care au mai multi amino
ce te face sa zici asta ?nu teau ajutat amino ?
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 12 iun 2012 19:10 de raduroberti
ce te face sa zici asta ?nu teau ajutat amino ?
asta e parerea mea,ce te miri
eu nu am zis ca nu te ajuta amino acizi,
amino acizi sunt caramizile vieti asa mai spun alti,eu ma refer la supliment
Editat de raduroberti pe 12 iun 2012 19:11
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 13 iun 2012 00:39 de ricardo
asta e parerea mea,ce te miri
eu nu am zis ca nu te ajuta amino acizi,
amino acizi sunt caramizile vieti asa mai spun alti,eu ma refer la supliment
...amino BCAA fac minuni in diete, ajutandu-te sa pastrezi mai multa masa musculara cu 0 calorii...iar Leucina este aminoacidul cu cel mai mare efect anabolic iar din pudre proteice nu poti satisface cu adevarat nici canitatea necesara si nici rapiditatea de absorbtie...si apropo, cunosc foarte multi culturisti pentru care amino lichizi (in special aminofuel) reprezinta optiunea nr 1 si nicidecum whey-ul ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 13 iun 2012 06:03 de raduroberti
...amino BCAA fac minuni in diete, ajutandu-te sa pastrezi mai multa masa musculara cu 0 calorii...iar Leucina este aminoacidul cu cel mai mare efect anabolic iar din pudre proteice nu poti satisface cu adevarat nici canitatea necesara si nici rapiditatea de absorbtie...si apropo, cunosc foarte multi culturisti pentru care amino lichizi (in special aminofuel) reprezinta optiunea nr 1 si nicidecum whey-ul ...
aici nu era vorba de BCAA,glutaimina .....si eu cunosc culturisti care nu folosesc nici un supliment dar acum fiecare face cum e mai bine pt corpul lui
ca absortie cel mai rapid este hidrolizatu deci intre super amino dymatize care e o mare teapa contiine mai mult gelatina decat amino si hydrowhey de la optimum care crezi ca e mai bun
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 13 iun 2012 15:50 de ricardo
aici nu era vorba de BCAA,glutaimina .....si eu cunosc culturisti care nu folosesc nici un supliment dar acum fiecare face cum e mai bine pt corpul lui
ca absortie cel mai rapid este hidrolizatu deci intre super amino dymatize care e o mare teapa contiine mai mult gelatina decat amino si hydrowhey de la optimum care crezi ca e mai bun
...fiecare isi face singur comparatiile intre produse...si eu folosesc whey si nu aminoacizi (doar suplimentez cu BCAA si glutamina) si daca stau si ma uit bine 80% din suplimentele mele sunt de la Dymatize si Gaspari...mai am si cate 1-2 de la: ON, BSN, QNT, Scitec, Muscle Pharm si Allmax Nutrition...si apropo, am avut noi o discutie despre preworkout-uri si vroiam sa-ti zic ca Superpump MAX (pe care-l folosesc acuma) este cel mai bun din toate pe care le-am incercat, atat ca efect cat si ca gust (pink limonade)...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 13 iun 2012 19:31 de raduroberti
...fiecare isi face singur comparatiile intre produse...si eu folosesc whey si nu aminoacizi (doar suplimentez cu BCAA si glutamina) si daca stau si ma uit bine 80% din suplimentele mele sunt de la Dymatize si Gaspari...mai am si cate 1-2 de la: ON, BSN, QNT, Scitec, Muscle Pharm si Allmax Nutrition...si apropo, am avut noi o discutie despre preworkout-uri si vroiam sa-ti zic ca Superpump MAX (pe care-l folosesc acuma) este cel mai bun din toate pe care le-am incercat, atat ca efect cat si ca gust (pink limonade)...
eu nu mai folosesc pre- workout deocamdata sunt bine
sa mai citesti de firma dymatize eu am auzit niste chesti de nu prea mai am incredere in ia
si ca firma era pe primul loc in top ,in suplimentele folosite de mine
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 14 iun 2012 01:18 de ricardo
eu nu mai folosesc pre- workout deocamdata sunt bine
sa mai citesti de firma dymatize eu am auzit niste chesti de nu prea mai am incredere in ia
si ca firma era pe primul loc in top ,in suplimentele folosite de mine
...am citit o data pe supplementpolice cum ca protein deluxe nu avea in realitate 80% prot ci mai putin dar asta a fost prin 2010, de atunci nu am mai vazut nimic legat de ei...
Editat de ricardo pe 14 iun 2012 01:20
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 14 iun 2012 12:49 de raduroberti
...am citit o data pe supplementpolice cum ca protein deluxe nu avea in realitate 80% prot ci mai putin dar asta a fost prin 2010, de atunci nu am mai vazut nimic legat de ei...
eu ori cum trebuie sa iau pauza de suplimente si cand o sa ma apuc din nou o sa folosesc doar hydrowhey ca proteine, creatina creapure,l-carnitine carnipure si atat
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|