Pagina 1 din 1
fmarius
Newbie 5 mesaje
|
AMINO ST 5300 BIOTECH USA
scris pe 14 ian 2006 13:26 de fmarius
Am si eu o intrebare ... Imi poate spune cineva ceva despre amino st 5300 de la Biotech USA. Pe site-ul lor scrie cam cat scrie si pe cutie. M-ar interesa cam cît si cînd sa iau, nici sa nu abuzez, da nici sa nu le iau degeaba . Am inteles ca daca iau cat scrie pe cutie .. e cam degeaba.
M-ar mai interesa sa combin amino cu inca ceva ... o sugestie ceva ..
-- am 177 si 75 kg , nu m-ar interesa sa iau foarte mult in g
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: AMINO ST 5300 BIOTECH USA
scris pe 14 ian 2006 13:32 de Gilu
Am si eu o intrebare ... Imi poate spune cineva ceva despre amino st 5300 de la Biotech USA. Pe site-ul lor scrie cam cat scrie si pe cutie. M-ar interesa cam cît si cînd sa iau, nici sa nu abuzez, da nici sa nu le iau degeaba . Am inteles ca daca iau cat scrie pe cutie .. e cam degeaba.
-- am 177 si 75 kg , nu m-ar interesa sa iau foarte mult in g Amino ia 20g(calculeaza cam cate tablete de amino fac 20g amino)amino dimineata pe stomacul gol,inainte de antrenament si dupa antrenament,aceeasi cantitate.Poti combina cu un gainer de calitate,N-Large 2,Zell Volume,vezi tu....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
fmarius
Newbie 5 mesaje
|
Re: Re: AMINO ST 5300 BIOTECH USA
scris pe 14 ian 2006 16:07 de fmarius
-- am 177 si 75 kg , nu m-ar interesa sa iau foarte mult in g Amino ia 20g(calculeaza cam cate tablete de amino fac 20g amino)amino dimineata pe stomacul gol,inainte de antrenament si dupa antrenament,aceeasi cantitate.Poti combina cu un gainer de calitate,N-Large 2,Zell Volume,vezi tu....
20 de grame o data, sau intr-o zi ?
o pastila are 5 grame (cel putin asa stiu eu, ca numele amino 5300 inseamna ca contine 5300 mg amino ) ..
- si sa mai iau ceva pe langa .. ziceam ca nu as vrea sa iau prea mult in greutate, de asta am si ales amino ...
merci pentru raspuns !
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: AMINO ST 5300 BIOTECH USA
scris pe 14 ian 2006 17:18 de Gilu
20 de grame o data, sau intr-o zi ?
o pastila are 5 grame (cel putin asa stiu eu, ca numele amino 5300 inseamna ca contine 5300 mg amino ) ..
- si sa mai iau ceva pe langa .. ziceam ca nu as vrea sa iau prea mult in greutate, de asta am si ales amino ...
merci pentru raspuns ! Iei de 3x20g amino/zi.5300 se refera la cantitatea de amino/portie(4 tab aprox),ca nu are cum sa aiba atata amino o singura tableta.....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|