Pagina 1 din 1
kickboxingma
Senior member 96 mesaje
|
AMINO 4600 >Vita Life
scris pe 18 apr 2006 17:22 de kickboxingma
ce ziceti de astia e ceva de capu lor ,au 2,3 grame per tableta si se ia o portie pe zi (o portie e 10 tablete )si ceea ce ma nelamureste este ca portia se ia la o ora de la servirea mesei
If you want to grow eat like a son of a bitch and train like mother fucker.
|
sus |
|
kickboxingma
Senior member 96 mesaje
|
Re: AMINO 4600 >Vita Life
scris pe 19 apr 2006 14:06 de kickboxingma
ce ziceti de astia e ceva de capu lor ,au 2,3 grame per tableta si se ia o portie pe zi (o portie e 10 tablete )si ceea ce ma nelamureste este ca portia se ia la o ora de la servirea mesei A luat cineva asa ceva credeti ca merita ?
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
scris pe 19 apr 2006 21:56 de crististrong
ce ziceti de astia e ceva de capu lor ,au 2,3 grame per tableta si se ia o portie pe zi (o portie e 10 tablete )si ceea ce ma nelamureste este ca portia se ia la o ora de la servirea mesei
in general o firma care se respecta nu pune intr-o tableta de aminoacizi mai mult de 1,4- 1,8g de aminoacizi si spune ca aminoacizii se iau in special dupa antrenament
|
sus |
|
RaduZZZ
Veteran member 379 mesaje
|
Re: Re: AMINO 4600 >Vita Life
scris pe 20 apr 2006 00:00 de RaduZZZ
in general o firma care se respecta nu pune intr-o tableta de aminoacizi mai mult de 1,4- 1,8g de aminoacizi si spune ca aminoacizii se iau in special dupa antrenament
de amino 2700 si 4300 de la universal ai auzit?ghici cate grame de amino au pe tableta!!!
what goes around comes around
|
sus |
|
kickboxingma
Senior member 96 mesaje
|
scris pe 20 apr 2006 09:19 de kickboxingma
in general o firma care se respecta nu pune intr-o tableta de aminoacizi mai mult de 1,4- 1,8g de aminoacizi si spune ca aminoacizii se iau in special dupa antrenament sti la ce m-am gandit ?...sa iau o cutie de 200 tab si portia aia de 10 sa o iau dupa antrenament nu cum zic ei "dupa o ora de la servirea mesei " si sa vad ce rezultate o sa am ,eu cred ca numai asa pot vedea daca merita
|
sus |
|
crististrong
|
Re: Re: Re: AMINO 4600 >Vita Life
scris pe 20 apr 2006 10:31 de crististrong
de amino 2700 si 4300 de la universal ai auzit?ghici cate grame de amino au pe tableta!!! nu ma lua pe mine cu de astea ca nu cred ca ai "consumat" tu mai multi aminoacizi ca mine.
pt curiozitatea ta sa stii ca amino2700 contin(1,875g proteine/tb) amino4300(desi nu intra in aceeasi categorie fiind inbunatatiti cu cantitati considerabile de leucina,izoleucina valina si acid glutamic ajungand intradevar la 2,945g proteina/tb) whey aminos(weider) contin 1,6g/tb, super aminos(victory line weider) contin1,6g/tb iar cei de la prolab au si ei 2g deci oricum ar fi maximul este 2 g la mai toti amino
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 20 apr 2006 12:44 de Anonim
sunt mai buni ca 2700 de la universal.
numele firmei vorbeste de la sine, nu vad ce are respectul cu gramele de amino dintr-o tableta.
cantitatea si orele la care ii iei ti le stabilesti singur.ce vrei sa spui cu ora care te nelamureste?
|
sus |
|
crististrong
|
scris pe 20 apr 2006 17:48 de crististrong
sunt mai buni ca 2700 de la universal.
numele firmei vorbeste de la sine, nu vad ce are respectul cu gramele de amino dintr-o tableta.
cantitatea si orele la care ii iei ti le stabilesti singur.ce vrei sa spui cu ora care te nelamureste?
eu voiam sa zic ca am rezerve in privinta unei firme care spune ca o tb de amino contine 2,3g proteina. nu am incercat niciodata si nu cred sa o fac.
asteptam si parerea celor care au consumat
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 21 apr 2006 02:10 de Anonim
ce vrei sa spui cu ora care te nelamureste?
ma nelamureste pt ca eu din cate stiu amino se iau in cele mai multe cazuri imediat cand te-ai trezit inainte de antre ,imediat dupa ,de cele mai multe ori asa vad pe alte cutii de amino ,si asta nu am inteles de ce ei spun sa se ia la o ora dupa masa ,(eu cred ca e alegerea fiecaruia)
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|