Pagina 1 din 1
Sedayuu
Junior member 19 mesaje
|
Am nevoie de niste sfaturi/pareri.
scris pe 16 mai 2012 17:24 de Sedayuu
Salut.
Am comandat Whey Mass-R + Powder Creatine .
Ani: 18
Inaltimea: 1,87
Kilograme: 68
Obiectiv: Vreau sa imi maresc masa musculara...sa am un piept mai mare, bine definit, spatele sa fie facut, sa se vada trapezul frumos, etc.
- Sunt Ectomorf. (Asa presupun...sunt slab de felul meu si chid ca mananc mult, nu ma ingras deloc.)
Asa ca as avea niste intrebari:
1. Este bine ce am comandat ?
2. Creatine Powder, imi mareste si ea masa musculara ?
3. E bine daca iau cu 30 minute inainte de sala creatina, dupa ce termin antrenamentul sa fac un shake cu proteine si creatina (amestecandu-le), iar inainte sa ma culc seara sa iau iar proteine ?
Daca mai am ceva intrebari, voi posta din nou in acest thread.
Daca nu am postat unde trebuie, va rog sa`mi dati un link sa postez acolo. Multumesc
Editat de Sedayuu pe 16 mai 2012 17:28
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Am nevoie de niste sfaturi/pareri.
scris pe 16 mai 2012 23:25 de basu
Salut.
Am comandat Whey Mass-R + Powder Creatine .
Ani: 18
Inaltimea: 1,87
Kilograme: 68
Obiectiv: Vreau sa imi maresc masa musculara...sa am un piept mai mare, bine definit, spatele sa fie facut, sa se vada trapezul frumos, etc.
- Sunt Ectomorf. (Asa presupun...sunt slab de felul meu si chid ca mananc mult, nu ma ingras deloc.)
Asa ca as avea niste intrebari:
1. Este bine ce am comandat ?
2. Creatine Powder, imi mareste si ea masa musculara ?
3. E bine daca iau cu 30 minute inainte de sala creatina, dupa ce termin antrenamentul sa fac un shake cu proteine si creatina (amestecandu-le), iar inainte sa ma culc seara sa iau iar proteine ?
Daca mai am ceva intrebari, voi posta din nou in acest thread.
Daca nu am postat unde trebuie, va rog sa`mi dati un link sa postez acolo. Multumesc
Da. Uite un link.
http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|