Pagina 1 2 3 4 din 4
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Alegere suplimente
scris pe 20 mar 2012 19:40 de basu
Am deschis un topic ca sa va dau ocazia sa spuneti intr-un mod poate mai organizat care sunt criteriile prin care va alegeti suplimentul sau suplimentele pe care intentionati sa le folositi. Scrieti aici si felul in care stabiliti care sunt nevoile voastre nutritionale.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Iancu96
Junior member 22 mesaje
|
Re: Alegere suplimente
scris pe 6 iun 2012 11:33 de Iancu96
Am deschis un topic ca sa va dau ocazia sa spuneti intr-un mod poate mai organizat care sunt criteriile prin care va alegeti suplimentul sau suplimentele pe care intentionati sa le folositi. Scrieti aici si felul in care stabiliti care sunt nevoile voastre nutritionale.
Eu as vrea sa incerc gfx,deoarece are un continut acceptabil..avand in vedere k am 65 de kg la 1.80 la doar 16 ani :P eu zic k m-ar ajuta..+o alimentatie bogata
|
sus |
|
AlexandruAG
Veteran member 470 mesaje
|
scris pe 7 iun 2012 11:30 de AlexandruAG
Personal, proteinele caut sa fie cat mai "curate" de carbohidrati deoarece sunt endomorf si incerc sa reduc numarul de carbohidrati ingerati de aceea am ales Iso 100 de la Dymatize care in plus are si o gramada de aminoacizi esentiali in compozitia lui.
Inainte de antrenament am luat tot de la Dymatize, Xpand deoarece are 3,5g de arginina si 5 g de creatina si efectul se simte. As vrea totusi aici sa incerc si no-explode de la BSN sa vad ce rezultate are.
Cu stima.
"Legs make the difference between boys and men." Dorian Yates
|
sus |
|
Digisport
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 22 iun 2012 15:12 de Digisport
Salut! Am nevoie de un sfat. Am 17 ani, in jur de 170cm inaltime si 60 kg. Mi-am cumparat L-carnitina de la ON pentru a scapa de cateva kg (3-4) de grasime. Dupa aceea doresc sa cresc in masa musculara si nu stiu ce sa aleg intre Dymatize Elite Mass 2.7 Kg ( http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/Dymatize-Elite-Mass-2-7-Kg/ ) si ON After Max 1,9kg ( http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/ON-After-Max-1-9kg/ ). Orice raspuns serios mi-ar fi de folos. Multumesc aniticipat!
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 23 iun 2012 01:08 de ricardo
Salut! Am nevoie de un sfat. Am 17 ani, in jur de 170cm inaltime si 60 kg. Mi-am cumparat L-carnitina de la ON pentru a scapa de cateva kg (3-4) de grasime. Dupa aceea doresc sa cresc in masa musculara si nu stiu ce sa aleg intre Dymatize Elite Mass 2.7 Kg ( http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/Dymatize-Elite-Mass-2-7-Kg/ ) si ON After Max 1,9kg ( http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/ON-After-Max-1-9kg/ ). Orice raspuns serios mi-ar fi de folos. Multumesc aniticipat!
...After Max, daca te tine buzunarul ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 23 iun 2012 01:18 de sZoTaK
Salut! Am nevoie de un sfat. Am 17 ani, in jur de 170cm inaltime si 60 kg. Mi-am cumparat L-carnitina de la ON pentru a scapa de cateva kg (3-4) de grasime. Dupa aceea doresc sa cresc in masa musculara si nu stiu ce sa aleg intre Dymatize Elite Mass 2.7 Kg ( http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/Dymatize-Elite-Mass-2-7-Kg/ ) si ON After Max 1,9kg ( http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/ON-After-Max-1-9kg/ ). Orice raspuns serios mi-ar fi de folos. Multumesc aniticipat! after max e mai buna daca vrei ceva cu caarbohidrati mai putini ( un gainer echilibrat). daca o iei asa cum voi/ as lua eu elite mass, adica doar ca o solutie de rezerva in cazul in care n-am o masa la indemana, e buna si acesta
Editat de sZoTaK pe 23 iun 2012 01:18
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
methadon_92
Veteran member 202 mesaje
|
scris pe 23 iun 2012 15:16 de methadon_92
as dori sa mai pun niste kg masa musculara si ma gandeam sa iau gfx amino bcaa, creatina aici nu stiu doresc o creatina mai buna dar nu stiu care ? si glutamina si oxid nitric inainte de antrenament .ce sa folosesc ?]
|
sus |
|
Digisport
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 23 iun 2012 17:24 de Digisport
Dar de ON PRO Complex Gainer ( http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/ON-PRO-Complex-Gainer-2-3kg/ ) ce parere aveti ? Merita ?
|
sus |
|
Liviu89
Veteran member 209 mesaje
|
scris pe 23 iun 2012 17:56 de Liviu89
Dar de ON PRO Complex Gainer ( http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/ON-PRO-Complex-Gainer-2-3kg/ ) ce parere aveti ? Merita ?
Merita, diferenta e ca asta contine proteine de tot felu nu doar zer
Success comes after hard work.
|
sus |
|
Liviu89
|
scris pe 23 iun 2012 17:59 de Liviu89
as dori sa mai pun niste kg masa musculara si ma gandeam sa iau gfx amino bcaa, creatina aici nu stiu doresc o creatina mai buna dar nu stiu care ? si glutamina si oxid nitric inainte de antrenament .ce sa folosesc ?]
Creatina oricare doar sa fie Creapure (eu mi-am luat de la ON ca aici doar de asta am gasit) , oxid nitric - no xplode de la BSN sau cel mai bine daca mai gasesti Jack3d - se zice ca e cel mai bun insa nu se mai produce, mai sunt si altele
|
sus |
|
methadon_92
|
scris pe 23 iun 2012 18:43 de methadon_92
dar merge sa iau gfx shi amino bcaa de la pn si hotblood si glutamina de la scitech.doresc sa iau in masa musculara .
|
sus |
|
Liviu89
|
scris pe 23 iun 2012 18:54 de Liviu89
dar merge sa iau gfx shi amino bcaa de la pn si hotblood si glutamina de la scitech.doresc sa iau in masa musculara .
Daca tot vrei sa cheltui o gramada de bani pe suplimente de ce nu-ti iai un concentrat intradevar bun? vezi ON, gaspari, Ultimate nutrition etc.
Scitech ...nu stiu, poate mai bine Dymatize? de pe mega vrei sa cumperi? sa vad ce alegere au ...
Daca iti iei concentrat lasa bcaa pe mai tarziu, vezi vreo 2-3 luni cel putin cum va reactiona corpul tau, dupa aia o sa te complici mai tare
|
sus |
|
methadon_92
|
scris pe 23 iun 2012 19:14 de methadon_92
am in jur de 300 de lei practic de 1 an shi o luna shi am schimbari foarte vizibile la corp dar doresc sa cresc mai repede .de la scitech iau .in medie doresc sa iau un gainer shi aminoacizi sa am proteine in sange un nivel constant glutamina seara sau sa iau un milk and egg sa fiu toata noapte in stare anabolica ,creatina am folosit de la on si muscletech si acum as lua vitar go de la scietech shi un stimulent hotblood sau animal rage am vazut k imi merge bn .
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 23 iun 2012 19:35 de raduroberti
am in jur de 300 de lei practic de 1 an shi o luna shi am schimbari foarte vizibile la corp dar doresc sa cresc mai repede .de la scitech iau .in medie doresc sa iau un gainer shi aminoacizi sa am proteine in sange un nivel constant glutamina seara sau sa iau un milk and egg sa fiu toata noapte in stare anabolica ,creatina am folosit de la on si muscletech si acum as lua vitar go de la scietech shi un stimulent hotblood sau animal rage am vazut k imi merge bn .
ca pre-workout ricardo zicea ca superpump max de la gaspari ia mers foarte bine si are un pret bun
|
sus |
|
Liviu89
|
scris pe 23 iun 2012 19:42 de Liviu89
Ca faci sala de mai mult timp stiam, nu stiam ca mai luasei suplimente ...daca o sa te grabesti prea tare risti sa pui prea multa grasime pe tine. Eu sunt de parerea ca gaineru e pentru acei care mananca ff mult si tot nu iau greutate, insa asta e doar parerea mea. E mai greu sa consumi necesarul de proteine zilnic dar carbohidratii nu sunt o problema.
p.s. vrei sa cumperi toate astea cu 300 lei? sau mai ai ceva ramas ca eu nu prea inteleg, scuze
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 23 iun 2012 23:56 de sZoTaK
am in jur de 300 de lei practic de 1 an shi o luna shi am schimbari foarte vizibile la corp dar doresc sa cresc mai repede .de la scitech iau .in medie doresc sa iau un gainer shi aminoacizi sa am proteine in sange un nivel constant glutamina seara sau sa iau un milk and egg sa fiu toata noapte in stare anabolica ,creatina am folosit de la on si muscletech si acum as lua vitar go de la scietech shi un stimulent hotblood sau animal rage am vazut k imi merge bn . daca ai scrie si corect.... eu n-as da bani pe vitargo. mai bine mi-as lua dextroza. in special daca as fi pe un buget restrans
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
methadon_92
|
scris pe 24 iun 2012 00:27 de methadon_92
mananc bine sa zicem 4 mese solide,si fructe , mananc orice adica incerc sa manac cat mai curat si iau greu in kg si daia incerc sa iau gainerul ... imi facusem o lista sa iau :volumass 35 profesional sau real gains sau gfx ,sa iau amino de la universal sau pn sau scitech ,glutamina de la scitech sau pn si un stimulator xplode ,hot blood sau animal rage ,sau in loc de stimulator sa iau o creatina ,sa renunt la stimulator si sa iau un cellmass de la bsn ,vreau sa acumulez mai multa masa cat timp merge sa castig mai repede .
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 24 iun 2012 00:57 de ricardo
mananc bine sa zicem 4 mese solide,si fructe , mananc orice adica incerc sa manac cat mai curat si iau greu in kg si daia incerc sa iau gainerul ... imi facusem o lista sa iau :volumass 35 profesional sau real gains sau gfx ,sa iau amino de la universal sau pn sau scitech ,glutamina de la scitech sau pn si un stimulator xplode ,hot blood sau animal rage ,sau in loc de stimulator sa iau o creatina ,sa renunt la stimulator si sa iau un cellmass de la bsn ,vreau sa acumulez mai multa masa cat timp merge sa castig mai repede .
...daca as avea 300 de lei as mai invarti ceva pentru 50 de lei si cu 350lei mi-as cumpara un complex de vitamine si minerale (animal pak) si un gainer (compres big- nutrend sau gfx8)...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
methadon_92
|
scris pe 24 iun 2012 01:10 de methadon_92
dar este greit sa imi iau un gainer si amino si o creatina ?doar nu stiam pe care sa le iau sa ma ajute ...
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 24 iun 2012 01:34 de ricardo
dar este greit sa imi iau un gainer si amino si o creatina ?doar nu stiam pe care sa le iau sa ma ajute ...
...suplimentele sa iau in ordinea importantei asa ca un complex bun de vitamine si minerale si o proteina din zer (whey) sau in cazul tau un gainer sunt primele suplimente care trebuiesc cumparate, abia apoi vin: omega 3, bcaa, glutamina, creatina...deci pana la stimulatoare (preworkout-uri) mai este cale lunga si sa nu uitam ca NR.1 trebuie sa fie intotdeauna ALIMENTATIA ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
methadon_92
|
scris pe 24 iun 2012 01:51 de methadon_92
stiu ca alimentiatia este nr 1 dar doresc ma merg cateva luni pe o combinatie de suplimente pt creste in masa musculara
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
scris pe 24 iun 2012 09:31 de murphy2
buna idee
1. procentul de proteine/ portie
2. ce fel de proteine...zer, hidrolizate, caseina, soia, ultrafiltrate, etc
3.cantitatile de aminoacizi si vitamine/ portie/100g
4. ar trebui sa fie in ultimul rand pretul da asta se bate pentru locul I mereu
Nevoile nutritionale sunt date/stabilite functie de obiective, eu de ex nu am un target in a pune masa musculara pentru ca se pune si grasime...asa ca prioritatea mea este de a avea o alimentatie sanatoasa, corecta si un suplimentare proteica in masura posibilitatilor financiare.
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 24 iun 2012 23:08 de raduroberti
eu de obicei impart pretul la gramaj...asa iese un numar. + ma uit la cantitatea de proteina pe care o contine. ce recomand e universal ultra whey pro...218 lei/3000 grame. 73 % proteina parca..
dece recomanzi?ce are in plus ?
|
sus |
|
tandreig
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 10 sep 2012 11:43 de tandreig
Salut mi-a trimis cineva din state urmatoarele proteine
MusclePharm Combat Powder, 4 Lbs.
Muscle Growth!*
Optimum Gold Standard 100% Casein, 2 Lbs.
MusclePharm Assault, 32 Servings
Preworkout Matrix!
SciVation Xtend, 30 Servings
Intra-Workout Catalyst!
Universal Animal Pak, 44 Packs
The True Original!
ProMera Sports CON-CRET, 24 Servings
Smaller Doses for Superior Results!*
Optimum Fish Oil Softgels, 200 Softgels
Omega-3's!
imi puteti spune cum sa le iau vreau sa mentionez ca sunt incepator si nu prea stiu care si cum tre sa iau.
image_prod_FASP006_450_white.jpg (56.45 KB)
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 13 sep 2012 21:08 de adi123
nu raspunde nimeni?????
doar nu vrei sa le iei pe toate odata nu?
gainer ia dimineata si dupa antrenament, caseina ia seara inainte de culcare. vitamine ia cum scrie pe ambalaj
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 14 sep 2012 01:44 de ricardo
Salut mi-a trimis cineva din state urmatoarele proteine
MusclePharm Combat Powder, 4 Lbs.
Muscle Growth!*
Optimum Gold Standard 100% Casein, 2 Lbs.
MusclePharm Assault, 32 Servings
Preworkout Matrix!
SciVation Xtend, 30 Servings
Intra-Workout Catalyst!
Universal Animal Pak, 44 Packs
The True Original!
ProMera Sports CON-CRET, 24 Servings
Smaller Doses for Superior Results!*
Optimum Fish Oil Softgels, 200 Softgels
Omega-3's!
imi puteti spune cum sa le iau vreau sa mentionez ca sunt incepator si nu prea stiu care si cum tre sa iau.
...powder combat : dimineata si dupa antrenament
caseina : inainte de culcare
assault: cu 30 de min inainte de antrenament
x/tend - in timpul antrenamentului
animal pak- impreuna cu masa dinaintea antrenamentului
con-cret -inainte si/sau dupa antrenament
fish oil- impreuna cu fiecare din cele 3 mese principale...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
vitamina
Senior member 82 mesaje
|
scris pe 14 sep 2012 10:29 de vitamina
salut, eu m-am hotarat sa iau syntha cu 5 glutamina dimineata, inainte de 3 mese cate o capsula opti-men, inainte de antrenament super pump, dupa antrenament monster mass +5g glutamina+5g creatina.. ce ziceti? precizez ca sunt mezomorf 80kg 1.80 inaltime.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 14 sep 2012 15:50 de ricardo
salut, eu m-am hotarat sa iau syntha cu 5 glutamina dimineata, inainte de 3 mese cate o capsula opti-men, inainte de antrenament super pump, dupa antrenament monster mass +5g glutamina+5g creatina.. ce ziceti? precizez ca sunt mezomorf 80kg 1.80 inaltime.
...e ok...opti-men dupa mese nu inainte...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 din 4
| |
|