Pagina 1 din 1
Marianus
Newbie 6 mesaje
|
Administrate Bcaa4500 Ast
scris pe 18 mar 2013 07:50 de Marianus
Buna ziua, ma poate cineva va rog frumos lamurii cum se administreaza bcaa 4500 de la AST ?
Pe cutie scrie in felul urmator " on training days, take 7 capsules before, during, and after training and 7 capsules before bed." .
Eu din asta inteleg ca e nevoie de 28 de pastile pe zi?! Este cam exagerat totusi.
Mai administrez si animal pump + creatina de la white knight...astfel a-s ajunge la 45 capsule pe zi, ceea ce mi se pare exagerat! Va rog dati-mi un raspuns.
Multumesc.
Editat de Marianus pe 18 mar 2013 07:52
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
Re: Administrate Bcaa4500 Ast
scris pe 18 mar 2013 08:28 de Tooxie
Buna ziua, ma poate cineva va rog frumos lamurii cum se administreaza bcaa 4500 de la AST ?
Pe cutie scrie in felul urmator " on training days, take 7 capsules before, during, and after training and 7 capsules before bed." .
Eu din asta inteleg ca e nevoie de 28 de pastile pe zi?! Este cam exagerat totusi.
Mai administrez si animal pump + creatina de la white knight...astfel a-s ajunge la 45 capsule pe zi, ceea ce mi se pare exagerat! Va rog dati-mi un raspuns.
Multumesc.
Dupa spusele lor se iau 14 capsule pe zi. 2 capsule inainte de antrenament, 2 in timpul antrenamentului si 3 dupa antrenament. Si mai iei 7 inainte de culcare.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 18 mar 2013 09:26 de Gilu
Multumesc. Eu as lua 5caps x 4.
Dimineata, inainte de antrenament, dupa antrenament, seara.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Marianus
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 19 mar 2013 08:41 de Marianus
Eu as lua 5caps x 4.
Dimineata, inainte de antrenament, dupa antrenament, seara.
Multumesc de sfat. O alta intrebare ar fi daca am nevoie de protectie pentru ficat? Ajung undeva la 35 pastile pe zi .
|
sus |
|
AlexandruAG
Veteran member 470 mesaje
|
scris pe 19 mar 2013 11:58 de AlexandruAG
Multumesc de sfat. O alta intrebare ar fi daca am nevoie de protectie pentru ficat? Ajung undeva la 35 pastile pe zi .
5x4=20...
Iei doar amino? Sau folosesti si alte suplimente?
Nu stiu daca e nevoie sa suplimentezi cu amino chiar atat de mult.
Eu as lua 7 inainte de antrenament si 7 dupa in zilele de antrenament si 7 dimineata in zilele de pauza.
Daca vrei neaparat sa iei si seara...tu sti, numai sa iti permita bugetul.
Ficatul o sa fie mai stresat dar nu atat de mult incat sa iei alte pastile pentru a-l proteja.
"Legs make the difference between boys and men." Dorian Yates
|
sus |
|
Marianus
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 19 mar 2013 13:39 de Marianus
5x4=20...
Iei doar amino? Sau folosesti si alte suplimente?
Nu stiu daca e nevoie sa suplimentezi cu amino chiar atat de mult.
Eu as lua 7 inainte de antrenament si 7 dupa in zilele de antrenament si 7 dimineata in zilele de pauza.
Daca vrei neaparat sa iei si seara...tu sti, numai sa iti permita bugetul.
Ficatul o sa fie mai stresat dar nu atat de mult incat sa iei alte pastile pentru a-l proteja.
20 amino + 9pastile ce contine un pachetel de animal pump + 6 pastile creatine de la white knight...sunt 35 de pastile si de aceea sunt cam speriat.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 19 mar 2013 14:19 de Gilu
Ficatul o sa fie mai stresat dar nu atat de mult incat sa iei alte pastile pentru a-l proteja. N-ai nici o treaba.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Marianus
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 19 mar 2013 18:04 de Marianus
Nu stiu exact daca merita , dar voi lua si essentiale forte N pentru protectie. Multimesc pentru raspunsuri.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 19 mar 2013 19:37 de basu
Nu stiu exact daca merita , dar voi lua si essentiale forte N pentru protectie. Multimesc pentru raspunsuri.
Pt protectie contra ce ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Marianus
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 20 mar 2013 05:08 de Marianus
Pt protectie contra ce ?
Ficat. Imi este cam frica pentru ca sunt cam multe pastile.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 20 mar 2013 07:07 de basu
Ficat. Imi este cam frica pentru ca sunt cam multe pastile.
Pastielel alea reprezinta niste aminoacizi. Nu de aia trebuie sa te feresti. Hepatprotectorul se ia in alte conditii sau se ia uneori si profilactic (preventiv). Nu cred ca ar trebui sa iei asa ceva. Terminam o data cu discutia asta ? Daca stii ce trebuie sa faci ,ia heptaprotector si nu mai pune atatea intrebari ca oricum vad ca nu te intereseaza ce scriem aici .
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Marianus
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 20 mar 2013 08:13 de Marianus
Pastielel alea reprezinta niste aminoacizi. Nu de aia trebuie sa te feresti. Hepatprotectorul se ia in alte conditii sau se ia uneori si profilactic (preventiv). Nu cred ca ar trebui sa iei asa ceva. Terminam o data cu discutia asta ? Daca stii ce trebuie sa faci ,ia heptaprotector si nu mai pune atatea intrebari ca oricum vad ca nu te intereseaza ce scriem aici .
Ok, iti multumesc frumos pentru lamurire. O zi frumoasa tuturor.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |

|