Pagina 1 2 din 2
dangeo
Junior member 14 mesaje
|
administrare suplimente dimineata ora 7:00
scris pe 6 feb 2012 15:22 de dangeo
Salut,
Am sa va rog sa ma sfatuiti cum as putea administra concentratele proteice, avand in vedere ca ma trezesc la 7:00 si la 7:30 sunt la sala.
Dimineata la 7:00 pe stomacul gol si dupa antrenament?
Mersi
am deschis un topic nou pentru ca oricat am cautat, nu am vazut pe nimeni sa vorbeasca de administrare sau de antrenamente dimineata devreme
Editat de dangeo pe 6 feb 2012 15:32
|
sus |
|
NimeniAltu
Junior member 16 mesaje
|
Re: administrare suplimente dimineata ora 7:00
scris pe 6 feb 2012 16:26 de NimeniAltu
se spune ca e cel mai bine sa faci dimineata , dar sincer sati spun exact numaai imi aduc aminte ce anume produce corpul si il are in evidenta pana dupa trezire. Pai iei ce suplimente trebuie inainte de antremant , daca ai si ceva in timpul antrenamentului si cele de dupa . ex inainte cu 30-45 min de sala Creatina , in timpul antrenamentului IntraVol ( asa luam eu ) si dupa Nitro-Tech sau mass tech sunt multe . ti se specifica si cand sa le iei la Administrare.
|
sus |
|
dangeo
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 6 feb 2012 20:27 de dangeo
alte pareri?
|
sus |
|
NimeniAltu
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 6 feb 2012 20:49 de NimeniAltu
alte pareri?
cam ce sumplimente vrei sa iei . nici nu spui ce anume si gata Ce si cand pot lua!!
|
sus |
|
dangeo
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 6 feb 2012 21:09 de dangeo
cam ce sumplimente vrei sa iei . nici nu spui ce anume si gata Ce si cand pot lua!!
Inca nu am luat nimic....am tot citit postul despre suplimente pt incepatori dar inca nu reusesc sa fac conexiunile...
am 1.89 si 83 kg
m-am gandit initial sa iau on platinum hydrowhey fara nimic altceva, dar nu stiu daca la inaltimea si greutatea mea e suficient. e nevoie si de creatina, sau gainer, sau amandoua? ca nu mai inteleg nimic ))
|
sus |
|
NimeniAltu
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 6 feb 2012 21:13 de NimeniAltu
Inca nu am luat nimic....am tot citit postul despre suplimente pt incepatori dar inca nu reusesc sa fac conexiunile...
am 1.89 si 83 kg
m-am gandit initial sa iau on platinum hydrowhey fara nimic altceva, dar nu stiu daca la inaltimea si greutatea mea e suficient. e nevoie si de creatina, sau gainer, sau amandoua? ca nu mai inteleg nimic ))
atat am si eu . eu am inceput prin 190 inaltime si 70 kg si in 4 luni am luat zic eu ca mam cantarit pe acelasi cantar 14 kg deci am ajuns la 84. DAr am manancat FOARTE FOARTE mult fara carne de porc , dulciuri si suc doar apa, am stomacul daca ma unflu parca sunt gravid ) + sala + Serious mass ON + creatina On 2500Caps + IntraVOl Muscletech iar dupa Real Gain + Creatina + Intravol din nou . asa am luat eu in masa si in greutate.
|
sus |
|
dangeo
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 6 feb 2012 21:17 de dangeo
atat am si eu . eu am inceput prin 190 inaltime si 70 kg si in 4 luni am luat zic eu ca mam cantarit pe acelasi cantar 14 kg deci am ajuns la 84. DAr am manancat FOARTE FOARTE mult fara carne de porc , dulciuri si suc doar apa, am stomacul daca ma unflu parca sunt gravid ) + sala + Serious mass ON + creatina On 2500Caps + IntraVOl Muscletech iar dupa Real Gain + Creatina + Intravol din nou . asa am luat eu in masa si in greutate.
bun, dar la tine cele 14 kg pe care le-ai pus sunt masa musculara....eu de 1 luna m-am apucat de sala, nu am mai facut de 3-4 ani.....deci eu acum am 84 si nu am nu stiu ce masa. De aia ma intreb oare trebuie sa bag in mine carbohidrati?
|
sus |
|
NimeniAltu
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 6 feb 2012 21:22 de NimeniAltu
bun, dar la tine cele 14 kg pe care le-ai pus sunt masa musculara....eu de 1 luna m-am apucat de sala, nu am mai facut de 3-4 ani.....deci eu acum am 84 si nu am nu stiu ce masa. De aia ma intreb oare trebuie sa bag in mine carbohidrati?
nu prea inteleg ce vrei sa spui dar infine . in timpul ala de 3-4 ani nici pana acum nu sti ce trb sa iei ? vrei sa dai kilogramele jos ? baga Dieta + cardio alergat bicicleta + un Hydroxycut sau Animal Cut unu din ele . trebuie sa iasa ceva sau daca vrei DIN NOU reincepe in forta sala si baga Nitro Tech + Cell Tech
|
sus |
|
dangeo
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 6 feb 2012 21:27 de dangeo
nu prea inteleg ce vrei sa spui dar infine . in timpul ala de 3-4 ani nici pana acum nu sti ce trb sa iei ? vrei sa dai kilogramele jos ? baga Dieta + cardio alergat bicicleta + un Hydroxycut sau Animal Cut unu din ele . trebuie sa iasa ceva sau daca vrei DIN NOU reincepe in forta sala si baga Nitro Tech + Cell Tech
Deci eu m-am reapucat de sala acum 1 luna. Vreau sa pun masa musculara, dar ziceam ca am 83 de kg ceea ce nu mi se pare chiar putin. Daca bag gainere mi-e teama sa nu cresc in greutatea prea mult
|
sus |
|
NimeniAltu
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 6 feb 2012 21:29 de NimeniAltu
Deci eu m-am reapucat de sala acum 1 luna. Vreau sa pun masa musculara, dar ziceam ca am 83 de kg ceea ce nu mi se pare chiar putin. Daca bag gainere mi-e teama sa nu cresc in greutatea prea mult
baga Nitro - TECH si cell tech de la muscle tech sunt scumpe dar mertia am laut si eu 2 luni atat miau ajuns $ pentru 2 luni dar pe bune au si rezultate.
|
sus |
|
dangeo
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 6 feb 2012 21:32 de dangeo
baga Nitro - TECH si cell tech de la muscle tech sunt scumpe dar mertia am laut si eu 2 luni atat miau ajuns $ pentru 2 luni dar pe bune au si rezultate.
aici vroiam sa ajung sa imi recomandati suplimentele pe care e cel mai indicat sa le iau indiferent de pret.
|
sus |
|
NimeniAltu
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 7 feb 2012 11:47 de NimeniAltu
si ON HYDRO BUILDER cum e?
http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/ON-PLATINUM-HYDROBUILDER-1-040g/
SE PARE CA este ceti trebuie tie . pretul este ridicat la asa cantitate ca cele de la muscletech . incarca dar nush eu nu am luat acesta. nai nimic de pierdut
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 7 feb 2012 12:02 de ricardo
Salut,
Am sa va rog sa ma sfatuiti cum as putea administra concentratele proteice, avand in vedere ca ma trezesc la 7:00 si la 7:30 sunt la sala.
Mersi
am deschis un topic nou pentru ca oricat am cautat, nu am vazut pe nimeni sa vorbeasca de administrare sau de antrenamente dimineata devreme
...si totusi tu de ce te antrenezi la 7.30? este cam nasol la jumatate de ora dupa ce te-ai trezit, nu ai alte alternative?...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
dangeo
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 7 feb 2012 17:50 de dangeo
...si totusi tu de ce te antrenezi la 7.30? este cam nasol la jumatate de ora dupa ce te-ai trezit, nu ai alte alternative?...
din pacate nu am cand sa ma antrenez decat dimineata, toata ziua sunt la birou pana seara, e singura "fereastra" in care pot merge 1 ora la sala
|
sus |
|
dangeo
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 7 feb 2012 23:51 de dangeo
ce ar trebui sa iau dimineata cand ma trezesc, inainte de antrenament, ca sa nu merg cu stomacul gol?
e nevoie sa iau si micul dejun? problema e ca sunt doar 30 min de cand ma trezesc pana ajung la antrenament.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 8 feb 2012 00:36 de ricardo
ce ar trebui sa iau dimineata cand ma trezesc, inainte de antrenament, ca sa nu merg cu stomacul gol?
e nevoie sa iau si micul dejun? problema e ca sunt doar 30 min de cand ma trezesc pana ajung la antrenament.
...fiecare cum poate, ramai la un shake inainte + 1 dupa , in schimb micul dejun sa fie unul copios...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
dangeo
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 8 feb 2012 12:36 de dangeo
...fiecare cum poate, ramai la un shake inainte + 1 dupa , in schimb micul dejun sa fie unul copios...
micul dejun inseamnand in cazul meu, masa pe care o iau la 1 ora dupa shake-ul de dupa antrenament?
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 9 feb 2012 00:18 de ricardo
micul dejun inseamnand in cazul meu, masa pe care o iau la 1 ora dupa shake-ul de dupa antrenament?
...exact, ideal ar fii sa contina oua, iaurt, fulgi de ovaz, 1-2 fructe sau ceva de genul...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
gino27
Veteran member 175 mesaje
|
scris pe 9 feb 2012 16:50 de gino27
Salut,
Mersi
am deschis un topic nou pentru ca oricat am cautat, nu am vazut pe nimeni sa vorbeasca de administrare sau de antrenamente dimineata devreme dar de ce nu te trezesti mai de dimineata cu vreo 2-2.5 ore?mananci bine si astepti pana se deschide sala si mergi.
go hard or go home!!!
|
sus |
|
dangeo
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 9 feb 2012 17:51 de dangeo
dar de ce nu te trezesti mai de dimineata cu vreo 2-2.5 ore?mananci bine si astepti pana se deschide sala si mergi.
in caz ca era o gluma.....
e nevoie si de odihna, nu?
Tocmai mi-am cumparat ON Platinum HydroBuilder, pe care il iau dupa sala, am mai comanda Optimen, dar va rog sa imi spuneti ce sa iau dimineata inainte de sala, daca trebuie sa iau ceva sa nu fac efort pe stomacul gol...as avea nevoie de un gainer?..mai exact spuneti-mi cam de ce suplimente as avea nevoie in fiecare zi.
23 ani / 1,89 / 83kg
inca nu reusesc sa asimilez toate informatiile referitoare la suplimente. imi trebuie gainer, nu imi trebuie, e ok doar cu hydrobuilder, nu e ok
Editat de dangeo pe 9 feb 2012 17:53
|
sus |
|
dragos1907
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 10 feb 2012 18:21 de dragos1907
dimineata inainte de sala poti manca niste oua,paine si poti sa iti iei un gainer de ex serious mass de la optimum e bun si le iei inainte de antrenament.daca ai un supliment pre antrenament care sa iti ofere energie e si mai bine ,iti recomand hot blood ,nu e scump si e benefic.bafta multa!!!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 10 feb 2012 21:10 de basu
dimineata inainte de sala poti manca niste oua,paine si poti sa iti iei un gainer de ex serious mass de la optimum e bun si le iei inainte de antrenament.daca ai un supliment pre antrenament care sa iti ofere energie e si mai bine ,iti recomand hot blood ,nu e scump si e benefic.bafta multa!!!
Sa fie prajita sau cum ... ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
dangeo
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 10 feb 2012 21:17 de dangeo
asta ma intereseaza, un supliment pre antrenamet pt energie gen superpump 250, si un iaurt slab ar fi suficient? sau sa imi iau un gainer gen Pro Complex Gainer si sa beau unu dimineata inainte de antrenament impreuna cu un supliment pre-workout?
|
sus |
|
dragos1907
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 11 feb 2012 12:09 de dragos1907
prajita sau cum iti place.nu fa lucrurile mai complicate.mananci dimineata ,iei shakeul cu gainer,energizantu si mergi la sala.nu trebe sa ai stomacul prea plin ca e timp scurt de la micul dejun la antrenament.de cat timp faci sala?
|
sus |
|
dangeo
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 11 feb 2012 12:28 de dangeo
prajita sau cum iti place.nu fa lucrurile mai complicate.mananci dimineata ,iei shakeul cu gainer,energizantu si mergi la sala.nu trebe sa ai stomacul prea plin ca e timp scurt de la micul dejun la antrenament.de cat timp faci sala?
de 1 luna. am mai facut de ceva vreme, doar acum m-am reapucat
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 11 feb 2012 13:15 de basu
Prietene , am incercat sa iti atrag atentia prima data punand accentul pe ''prajirea aia a painii''. Eu inteleg ca doresti sa dai un sfat expert si crede-ma ca aveti dreptul sa fiti experti aici oricare dintre voi, dar crezi ca a recomanda cuiva sa manance dimineata inainte de a pleca la sala niste oua cu paine este un sfat ? Tu asa faci ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
gino27
Veteran member 175 mesaje
|
scris pe 11 feb 2012 15:11 de gino27
in caz ca era o gluma.....
e nevoie si de odihna, nu?
Tocmai mi-am cumparat ON Platinum HydroBuilder, pe care il iau dupa sala, am mai comanda Optimen, dar va rog sa imi spuneti ce sa iau dimineata inainte de sala, daca trebuie sa iau ceva sa nu fac efort pe stomacul gol...as avea nevoie de un gainer?..mai exact spuneti-mi cam de ce suplimente as avea nevoie in fiecare zi.
23 ani / 1,89 / 83kg
inca nu reusesc sa asimilez toate informatiile referitoare la suplimente. imi trebuie gainer, nu imi trebuie, e ok doar cu hydrobuilder, nu e ok ce te face sa crezi ca este o gluma??? nu vad sa ne fi precizat la ce ora ajungi acasa sau la ce ora mergi sa dormi.ca daca te pui la 21.00 sa dormi,te poti trezi la ce mult ora 06.00.
go hard or go home!!!
|
sus |
|
dragos1907
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 13 feb 2012 16:25 de dragos1907
Prietene , am incercat sa iti atrag atentia prima data punand accentul pe ''prajirea aia a painii''. Eu inteleg ca doresti sa dai un sfat expert si crede-ma ca aveti dreptul sa fiti experti aici oricare dintre voi, dar crezi ca a recomanda cuiva sa manance dimineata inainte de a pleca la sala niste oua cu paine este un sfat ? Tu asa faci ?
ma gandeam ca e bine sa manance oua deoarece au absorbtie rapida si cum nu se prea pot manca goale...scuze oricum
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|