Pagina 1 din 1
frin_89
Newbie 1 mesaje
|
Administrare suplimente
scris pe 1 sep 2007 07:06 de frin_89
Salut.As vrea sa va rog sa imi dati niste sugestii in legatura cu un program de administrare suplimente...Mi-am cumparat urmatoarele:Supro-Redis,Daily Formula,Vitamina C Formula-Universal si Creatina la 250 g.-Pro Nutrition.Eu m-am gandit in acest fel:vitaminele sa le iau dupa micul dejun,creatina sa iau 5 g. inainte de antrenament si 2 portii de Supro in timpul zilei...Ce parere aveti?Si inca ceva:dati-mi va rog o idee,cum sa i dau un pic de gust,mai bun la Supro ca sincer i cam naspa...Mentionez ca am cam 1,80 si la vreo saizeci si ceva de kilograme.Va multumesc!
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Administrare suplimente
scris pe 1 sep 2007 19:19 de Macho
Salut.As vrea sa va rog sa imi dati niste sugestii in legatura cu un program de administrare suplimente...Mi-am cumparat urmatoarele:Supro-Redis,Daily Formula,Vitamina C Formula-Universal si Creatina la 250 g.-Pro Nutrition.Eu m-am gandit in acest fel:vitaminele sa le iau dupa micul dejun,creatina sa iau 5 g. inainte de antrenament si 2 portii de Supro in timpul zilei...Ce parere aveti?Si inca ceva:dati-mi va rog o idee,cum sa i dau un pic de gust,mai bun la Supro ca sincer i cam naspa...Mentionez ca am cam 1,80 si la vreo saizeci si ceva de kilograme.Va multumesc!
nush daca ti se potriveste proteina ce ai ales-o ...nu vrea sa zic de o firma ca e mai buna sau mai proasta dar cred ca ai ales redis din cauza bugetului si e de inteles...daca ai 1,80 si in jur de 60 de kile ...tre sa iei niste weight gainere ..astea au un continut mare de carbohidrati ...si sa stii ca nu sunt scumpe la firmele mai cunoscute aceste produse...si acum in functie de buget ti-as recomanda sa iei seara inainte de culcare milk&egg....iar weight gaiherele dimineata si dupa antrenament...binenteles sa pui accent mai mare nutrientii ce ii iei din mancare dar si astea doua produse o sa te ajute f mult...succes
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Administrare suplimente
scris pe 1 sep 2007 19:25 de Macho
sincer eu nu am o parere prea buna despre proteinele obtinute din soia ....cumpara un gainer ce contine zer si nu uita de milk&egg...
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|