Pagina 1 2 din 2
black19
Senior member 79 mesaje
|
abdominali
scris pe 9 dec 2007 13:27 de black19
am si eu o problema.de cand am inceput sa iau suplimente(gain fast si creatina) mi s-a format putin strat adipos pe abdomen.ce exectii ar trebui sa fac sa scap de el?nu se vede foarte tare dar as vrea sa imi definesc abdomenu.credeti ca ar fi mai bn sa schimb gain fast`u cu altceva?poate ceva cu mai putini carbohidrati.daca cineva ma poate ajuta as fi recunoscator
|
sus |
|
cuando
Veteran member 286 mesaje
|
Re: abdominali
scris pe 9 dec 2007 17:07 de cuando
am si eu o problema.de cand am inceput sa iau suplimente(gain fast si creatina) mi s-a format putin strat adipos pe abdomen.ce exectii ar trebui sa fac sa scap de el?nu se vede foarte tare dar as vrea sa imi definesc abdomenu.credeti ca ar fi mai bn sa schimb gain fast`u cu altceva?poate ceva cu mai putini carbohidrati.daca cineva ma poate ajuta as fi recunoscator
nu poti sa il ai si pe dracu si pe tacsu in acelasi timp , ori vrei masa si bagi carbo mai multi cu depunerea inevitabila de grasime ori faci dieta proteica si te axezi pe un concentrat.
despre produse cauta pe net si compara singur , numai tu iti sti necesitatile , cat despre ex , poti face bicicleta , banda, ..chesti cardio, abdomenele nu sunt pt slabit !!!!!!! sunt pt definire musculaturi abdominale.
nu fiti purcei si raspundeti klumea :P
|
sus |
|
PopeyeTheSai
Veteran member 326 mesaje
|
Re: abdominali
scris pe 9 dec 2007 17:51 de PopeyeTheSai
am si eu o problema.de cand am inceput sa iau suplimente(gain fast si creatina) mi s-a format putin strat adipos pe abdomen.ce exectii ar trebui sa fac sa scap de el?nu se vede foarte tare dar as vrea sa imi definesc abdomenu.credeti ca ar fi mai bn sa schimb gain fast`u cu altceva?poate ceva cu mai putini carbohidrati.daca cineva ma poate ajuta as fi recunoscator Intradevar ai putea renunta la Gain Fast si sa iti iei un alt weight-gainer care sa contina mai putini carbohidrati.Gain Fast contine cam multi carbohidrati si anume 194 de grame/portie iar daca faci Get Big Quik formula se ajunge la 596 carbohidrati ceea ce este cam mult...Mai bine reprofileaza-te pe un weight-gainer cu un continut mai mic de carbohidrati iar pentru a scapa de stratul de grasime depus pe abdomen importanta este o dieta cu deficit caloric.Bafta!
|
sus |
|
black19
Senior member 79 mesaje
|
Re: Re: abdominali
scris pe 9 dec 2007 17:52 de black19
nu poti sa il ai si pe dracu si pe tacsu in acelasi timp , ori vrei masa si bagi carbo mai multi cu depunerea inevitabila de grasime ori faci dieta proteica si te axezi pe un concentrat.
despre produse cauta pe net si compara singur , numai tu iti sti necesitatile , cat despre ex , poti face bicicleta , banda, ..chesti cardio, abdomenele nu sunt pt slabit !!!!!!! sunt pt definire musculaturi abdominale.
pai eu nu vreau sa slabesc.vreau doar sa imi"fac patratele"...cum ar veni.sa definesc abdomenul.sa se vada muschii abdominali..sper ca ma exprim clar.
|
sus |
|
black19
Senior member 79 mesaje
|
Re: Re: abdominali
scris pe 9 dec 2007 17:54 de black19
Intradevar ai putea renunta la Gain Fast si sa iti iei un alt weight-gainer care sa contina mai putini carbohidrati.Gain Fast contine cam multi carbohidrati si anume 194 de grame/portie iar daca faci Get Big Quik formula se ajunge la 596 carbohidrati ceea ce este cam mult...Mai bine reprofileaza-te pe un weight-gainer cu un continut mai mic de carbohidrati iar pentru a scapa de stratul de grasime depus pe abdomen importanta este o dieta cu deficit caloric.Bafta!
imi poti recomanda ceva weight gainer?si mentionez ca vreau sa iau animal pak acum.e bun pentru masa musculara si forta din cate am inteles
|
sus |
|
PopeyeTheSai
|
Re: Re: Re: abdominali
scris pe 9 dec 2007 17:59 de PopeyeTheSai
imi poti recomanda ceva weight gainer? Pai intra si tu pe site-urile de suplimente nutritive si uita-te ce produs ai vrea sa alegi,uita-te la continut,nu pot sa iti recomand ceva,nu stiu ce varsta ai,cate kg.,ce inaltime etc.
pai eu nu vreau sa slabesc.vreau doar sa imi"fac patratele"...cum ar veni.sa definesc abdomenul.sa se vada muschii abdominali..sper ca ma exprim clar. Dupa cum am spus si mai sus daca vrei sa ti se vada acele patratele pe abdomen trebuie sa o faci printr-o dieta cu deficit caloric.
|
sus |
|
black19
Senior member 79 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: abdominali
scris pe 9 dec 2007 18:00 de black19
Pai intra si tu pe site-urile de suplimente nutritive si uita-te ce produs ai vrea sa alegi,uita-te la continut,nu pot sa iti recomand ceva,nu stiu ce varsta ai,cate kg.,ce inaltime etc.
Dupa cum am spus si mai sus daca vrei sa ti se vada acele patratele pe abdomen trebuie sa o faci printr-o dieta cu deficit caloric.
am 17 ani 1.85 75 de kg.gfx 8 ar fi bun ,in combinatie cu animal pak?
|
sus |
|
PopeyeTheSai
|
Re: Re: Re: Re: Re: abdominali
scris pe 9 dec 2007 18:03 de PopeyeTheSai
am 17 ani 1.85 75 de kg.gfx 8 ar fi bun ,in combinatie cu animal pak? Da, ar merge sa iei GFX 8 in combinatie cu Animal Pak.
|
sus |
|
black19
Senior member 79 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdominali
scris pe 9 dec 2007 18:04 de black19
Da, ar merge sa iei GFX 8 in combinatie cu Animal Pak.
ok ms.si daca fac abdomene ajuta cu ceva la definire?
|
sus |
|
PopeyeTheSai
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdominali
scris pe 9 dec 2007 18:21 de PopeyeTheSai
ok ms.si daca fac abdomene ajuta cu ceva la definire? Normal ca ajuta,abdomenele iti dezvolta musculatura dar daca vrei sa ti se vada patratelele trebuie sa ai o alimentatie bine pusa la punct.
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdominali
scris pe 9 dec 2007 18:23 de andy90
ok ms.si daca fac abdomene ajuta cu ceva la definire?
nu, ca nu scapi de grasimea de pe burta facand abdomene.
grasimea se arde cu efort aerob, anaerob, deci o sa mai arzi din grasime facand sala.
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
always two hundred pounds."
http://bodyspace.bodybuilding.com/andy90/
|
sus |
|
PopeyeTheSai
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdominali
scris pe 9 dec 2007 18:28 de PopeyeTheSai
grasimea se arde cu efort aerob, anaerob, deci o sa mai arzi din grasime facand sala. Andy intradevar grasimea se arde prin efort dar degeaba faci efort si mananci numai prostii ca atunci nu faci nimic...
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdominali
scris pe 9 dec 2007 18:29 de andy90
Andy intradevar grasimea se arde prin efort dar degeaba faci efort si mananci numai prostii ca atunci nu faci nimic...
deci un rasp complet: dieta+tras d fiare+aerobic si o sa vezi patratele, triunghiulete si ce mai vrei tu
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdominali
scris pe 9 dec 2007 18:32 de gere
grasimea se arde cu efort aerob, anaerob, deci o sa mai arzi din grasime facand sala.
cand faci abdomene nu depui efort?nu faci miscare?deci nu arzi calorii?prin cea mai mica miscare arzi calorii(chiar si cand nu faci miscare arzi calorii),deci si abdomenle ajuta,dar bineinteles nu se ard acelasi numar de calorii ca si la genuflexiuni de exmplu,sau alergat,DAR se ard.
|
sus |
|
black19
Senior member 79 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdominali
scris pe 9 dec 2007 18:32 de black19
deci un rasp complet: dieta+tras d fiare+aerobic si o sa vezi patratele, triunghiulete si ce mai vrei tu
am o dieta destul de buna.nu mananc tampenii+trag la sala si chestia asta cu abdomenele sper sa o rezolv.mie mi se vad patratelele alea cat de cat dar vroiam sa stiu cum pot sa fac sa se vada mai tare.oricum ms tuturor de sfaturi
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdomi
scris pe 9 dec 2007 19:30 de andy90
am o dieta destul de buna.nu mananc tampenii+trag la sala si chestia asta cu abdomenele sper sa o rezolv.mie mi se vad patratelele alea cat de cat dar vroiam sa stiu cum pot sa fac sa se vada mai tare.oricum ms tuturor de sfaturi
ca sa se vada mai tare trebuie strat adipos cat mai redus si masa musculara mai mare a abdomenului
|
sus |
|
black19
Senior member 79 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ab
scris pe 9 dec 2007 21:44 de black19
ca sa se vada mai tare trebuie strat adipos cat mai redus si masa musculara mai mare a abdomenului
si ce trebuie sa fac in privinta asta?
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdomi
scris pe 9 dec 2007 21:57 de Dave
trebuie sa mananci mai multi carnati
|
sus |
|
black19
Senior member 79 mesaje
|
scris pe 9 dec 2007 22:06 de black19
?
|
sus |
|
PopeyeTheSai
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 9 dec 2007 22:09 de PopeyeTheSai
si ce trebuie sa fac in privinta asta? Ti-am mai spus de cateva ori dar vad ca nu intelegi: trebuie sa ai o alimentatie bine pusa la punct,sa ai deficit caloric pentru a defini abdomenul!
|
sus |
|
black19
Senior member 79 mesaje
|
scris pe 9 dec 2007 22:12 de black19
Ti-am mai spus de cateva ori dar vad ca nu intelegi: trebuie sa ai o alimentatie bine pusa la punct,sa ai deficit caloric pentru a defini abdomenul!
ok ok
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
scris pe 9 dec 2007 22:38 de andy90
eu mananc carnati si nam sunculita
|
sus |
|
Lukiano
Veteran member 443 mesaje
|
scris pe 9 dec 2007 23:47 de Lukiano
Trebuie sa alegi cu grija ce vrei sa faci:
1. Pui masa(lasi definirea abdomenului pt altadata - si asa e iarna...) sau
2. Te pui sa iti definesti abdomenul si o sa pierzi inevitabil ceva din greutate si din dimensiunile actuale.
Daca ai pus grasime de la Gain Fast atunci poti sa il schimbi cu GFX8 sau alt supliment cu o concentratie de proteine mai mare si mai putini carbo simpli.
Este normala alternanta dintre perioadele de masa si cele de definire.
Consultanta si sfaturi culturism, fitness, nutritie, suplimente, slabire.
|
sus |
|
merce
Senior member 147 mesaje
|
scris pe 10 dec 2007 12:23 de merce
Black19 dar de cand folosesti Gain Fast si Creatina ai luat ceva in greutate/masa?
KeepWalking
|
sus |
|
cuando
Veteran member 286 mesaje
|
scris pe 10 dec 2007 13:27 de cuando
Black19 dar de cand folosesti Gain Fast si Creatina ai luat ceva in greutate/masa?
eu cred ca a luat, dar bag mana in foc ca de la atatia carbo si retentie de apa in organism nus ce o sa mai ramana masa in adevaratu sens al cuvantului dupa ce nu le mai ia, eu zic cao scada destul de drastic...
black uite un ex concret aplicat pe mine, am luat gfx pt ca nu are asa de multi carbo in schimb are destule " dulciuri " in el ceace nu e bine , am calculat antrenamentul in asa fel incat sa folosesc acei carbo pt refacerea organismului si sa nu fie mia multi si sa se depuna , asta ar fi o varianta , de altfel iti mai recomand ca dupa vreo 2-3 luni de sala sa renunti la creatina si sa treci pe glutamina, dar asta e doar parerea mea , tu faci cum vrei
si cum a zis toata lumea, ai grija la ce mananci !!!!
nu fiti purcei si raspundeti klumea :P
|
sus |
|
Lukiano
|
scris pe 10 dec 2007 15:09 de Lukiano
eu cred ca a luat, dar bag mana in foc ca de la atatia carbo si retentie de apa in organism nus ce o sa mai ramana masa in adevaratu sens al cuvantului dupa ce nu le mai ia, eu zic ca o scada destul de drastic...
E normal sa scada chiar drastic dar gandestete ca scapa de ceea ce nu ii trebuie... f buna glutamina ca sa nu pierzi masa musculara
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 10 dec 2007 15:15 de gere
, de altfel iti mai recomand ca dupa vreo 2-3 luni de sala sa renunti la creatina si sa treci pe glutamina, dar asta e doar parerea mea , tu faci cum vrei
E si mai bine sa ia de acuma glutamina,impreuna cu creatina.Glutmaina intra la acele suplimente care ar trebui sa fie luate zilnic de cineva care practica acest sport sau altele.
|
sus |
|
black19
Senior member 79 mesaje
|
scris pe 10 dec 2007 16:02 de black19
E si mai bine sa ia de acuma glutamina,impreuna cu creatina.Glutmaina intra la acele suplimente care ar trebui sa fie luate zilnic de cineva care practica acest sport sau altele.
da am pus ceva kg pe mine.deci voi imi sugerati sa iau glutamina.ok da in combinatie cu ce??ca as vrea sa mai pun masa musculara.animal pak ar fi bun in combinatie cu ceva proteine..de ex gfx 8 + glutamina?
si sa iau glutamina pastile?sau efervescenta?(ex glutamine fx de la pronutrition)am gasit ceva glutamina pastile de la universal.acolo scrie ca mareste producita hormonului de crestere.eu am doar 17 ani..chestia asta ma poate afecta intr-un mod negativ?
|
sus |
|
Lukiano
|
scris pe 10 dec 2007 16:30 de Lukiano
da am pus ceva kg pe mine.deci voi imi sugerati sa iau glutamina.ok da in combinatie cu ce??ca as vrea sa mai pun masa musculara.animal pak ar fi bun in combinatie cu ceva proteine..de ex gfx 8 + glutamina?
si sa iau glutamina pastile?sau efervescenta?(ex glutamine fx de la pronutrition)am gasit ceva glutamina pastile de la universal.acolo scrie ca mareste producita hormonului de crestere.eu am doar 17 ani..chestia asta ma poate afecta intr-un mod negativ?
Glutamina nu te poate afecta in mod negativ. Daca vrei sa alegi o marca alege dupa preferinta ta pt ca glutamina tot glutamina e...
|
sus |
|
black19
Senior member 79 mesaje
|
scris pe 10 dec 2007 16:33 de black19
Glutamina nu te poate afecta in mod negativ. Daca vrei sa alegi o marca alege dupa preferinta ta pt ca glutamina tot glutamina e...
da presupun ca cea efervescenta se asimileaza mai repede.glutamina e esentiala ca sa nu pierzi masa musculara?
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|