Pagina 1 din 1
A
Veteran member 227 mesaje
|
50 lei-suplimente
scris pe 28 oct 2006 15:49 de A
Ce supliment/e sa imi iau in valoare de 50 lei.Ziceti-mi ceva idei.
|
sus |
|
jockasta
Veteran member 392 mesaje
|
Re: 50 lei-suplimente
scris pe 28 oct 2006 17:15 de jockasta
Ce supliment/e sa imi iau in valoare de 50 lei.Ziceti-mi ceva idei.
Greu de tot! Da incearca ceva de la Activ. Exclus Redis, ProNutrition, etc! Parerea mea!
no fear
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: 50 lei-suplimente
scris pe 28 oct 2006 17:27 de Gilu
Ce supliment/e sa imi iau in valoare de 50 lei.Ziceti-mi ceva idei. Daca e vb de 500mii/luna eu as merge pe ideal protein....alta solutie nu vad.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
jockasta
|
Re: Re: 50 lei-suplimente
scris pe 28 oct 2006 17:50 de jockasta
Daca e vb de 500mii/luna eu as merge pe ideal protein....alta solutie nu vad.
Evident e una de compromis!
Da amicul nostru trebuia sa spuna ce vrea: gainer sau proteina! Ca la Gainer hai sa zicem ca o mai scoate!
Da la proteina totusi isi ia Pure Whey Pro de la Activ la un kil patru sute cu aproape 60 ron!
no fear
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: 50 lei-suplimente
scris pe 28 oct 2006 18:05 de Gilu
Evident e una de compromis!
Da amicul nostru trebuia sa spuna ce vrea: gainer sau proteina! Ca la Gainer hai sa zicem ca o mai scoate!
Da la proteina totusi isi ia Pure Whey Pro de la Activ la un kil patru sute cu aproape 60 ron! Nu are sens...Si la ectomorfi muschii cresc tot din proteine.Carbs sunt iefini si usor de luat din mancare...nu vad ce sens are sa mai dai bani pe ei separat mai ales cand ai un buget cat se paote de restrans.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Marco
Veteran member 180 mesaje
|
Re: Re: 50 lei-suplimente
scris pe 28 oct 2006 18:17 de Marco
Greu de tot! Da incearca ceva de la Activ. Exclus Redis, ProNutrition, etc! Parerea mea!
De ce exlus ProNutrition?
|
sus |
|
jockasta
|
scris pe 28 oct 2006 18:24 de jockasta
De ce exlus ProNutrition?
Oare?
Palarie'ntr-un picior, ghici ciuperca ce-i? Ca si la copii!
De ce sunt naspa mai omule. La bani putini calitate asemenea! Efecte slabe, gust, lactoza in aproape orice concentrat, etc!
De exemplu baga un milk&egg de la pronutrition si dupa unul de la universal sau alta firma si vei vedea diferenta!
Sau un whey de la pronutrition si dupa unul de la california fitness si iar vei vedea diferenta!
Si iti mai dau N exemple!
no fear
|
sus |
|
Marco
|
Re: Re: Re: Re: 50 lei-suplimente
scris pe 28 oct 2006 18:36 de Marco
Oare?
Palarie'ntr-un picior, ghici ciuperca ce-i? Ca si la copii!
De ce sunt naspa mai omule. La bani putini calitate asemenea! Efecte slabe, gust, lactoza in aproape orice concentrat, etc!
De exemplu baga un milk&egg de la pronutrition si dupa unul de la universal sau alta firma si vei vedea diferenta!
Sau un whey de la pronutrition si dupa unul de la california fitness si iar vei vedea diferenta!
Si iti mai dau N exemple!
Se pare ca vorbesti dupa ureche. Linia noua de produse ProNutritin corespunde standardelor europene, aceste produse fiind exportate in uniune. De asemenea, multe produse de la Pro sunt f. calitative, comparbil cu SCiTEC (daca ai anumite infomatii intelegi de ce). Cu Milk&Egg de la ProNutrition se suplimenteaza numerosi culturisti romani care chiar fac fata cu brio la nationale. Stiu asta din surse sigure, evident nu vorbesc dupa ureche ca si tine.
Totusi, spui ca ProNutrition nu sunt calitative dar alegi Activ, whey-ul care este de cea mai slaba calitate. Poate trebuie sa mai folosesti WPC sau GFX de la ProNutrition si apoi sa vorbesti.
|
sus |
|
jockasta
|
Re: Re: Re: Re: Re: 50 lei-suplimente
scris pe 28 oct 2006 18:58 de jockasta
Se pare ca vorbesti dupa ureche. Linia noua de produse ProNutritin corespunde standardelor europene, aceste produse fiind exportate in uniune. De asemenea, multe produse de la Pro sunt f. calitative, comparbil cu SCiTEC (daca ai anumite infomatii intelegi de ce). Cu Milk&Egg de la ProNutrition se suplimenteaza numerosi culturisti romani care chiar fac fata cu brio la nationale. Stiu asta din surse sigure, evident nu vorbesc dupa ureche ca si tine.
Totusi, spui ca ProNutrition nu sunt calitative dar alegi Activ, whey-ul care este de cea mai slaba calitate. Poate trebuie sa mai folosesti WPC sau GFX de la ProNutrition si apoi sa vorbesti.
La omul de mai sus i-am recomnadat wheyul de la Activ, ca are doar 50 ron! Eu folosesc CaliforniaFitness in materie de whey!
Faz cu multi culturisti care consuma Pronutrition, e um marketing jenant, in care unii ca si tine pica in plasa! Pentru bani oricine ar zice ca foloseste pronutrition si si-ar face poze cu o cutie din aia si ar aparea in revista lor!
Auzi ca aia au facut fata ci brio la nationale cu ajutorul produselor pronutrition. Eventual cu banii de la astia din reclama si-au cumparat BSN, MuscleTech sau mai stiu io ce chestii beton!
Cati ani ai?
no fear
|
sus |
|
A
Veteran member 227 mesaje
|
scris pe 28 oct 2006 19:10 de A
Ce parere aveti de Supro de la redis?
|
sus |
|
jockasta
|
Re: Re: Re: Re: 50 lei-suplimente
scris pe 28 oct 2006 19:15 de jockasta
Ce parere aveti de Supro de la redis?
In nici un caz! Vezi ca a pus Gilu undeva pe forum o chestie interesanta de tot despre soia! Citeste neaparat!
no fear
|
sus |
|
Marco
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 50 lei-suplimente
scris pe 28 oct 2006 23:01 de Marco
Incepand cu data de 28.10.2006, Domnul Marco, de pe forumul Culturism.ro este decretat "Maestru emerit al sportului, nutritiei si bunului simt". Si produsele Pronutrition si Redis (aka Supro) produsele care iti garanteaza succesul la nationale!
Semnat
Jockasta!
P.S. Uitasem de titlul asta cu: "Cele mai inteligente si puse la punct argumente postate". Il fac cadou tot pt tine in seara asta!
Totusi te-am mai intrebat: Ai mai mult de 16 ani?
Am terminat o facultate de specialitate. Tu probabil ca nu ai terminat liceul, sau daca l-ai terminat a fost cu cafea si flori
|
sus |
|
jockasta
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 50 lei-suplimente
scris pe 28 oct 2006 23:26 de jockasta
Am terminat o facultate de specialitate. Tu probabil ca nu ai terminat liceul, sau daca l-ai terminat a fost cu cafea si flori
Eu sunt ofiter si spre deosebire de tine am psihicul tare! Diferenta intre noi doi este ca am psihicul rodat prin scoala militara, unde am avut parte de diverse tentatii de a sari la cearta sau de a jigni, dar nu am facut-o. Maestre proaspat decretat al sportului si nutritiei, daca la prima chestie care nu iti convine,sari la cearta si la jigniri si nu vii cu argumente viabile ci cu aberatii, esti nul! Cunostintele tale nu vor avea nici o valoare!
Si la faza cu pronutrition si redis care dau succesul garantat la nationale, imi vine sa rad!
As vrea sa ii vad pe campionii din culturism ca iau ASA CEVA! Cand astia numa in Prolab, BSN si alte chestii o tin!
P.S. ACUMA DACA ESTI TARE IN PSIHIC NU MAI RASPUNZI! DAR PROBABIL VEI VREA SA AI ULTIMUL CUVANT!
Fa un exercitiu! Ia sa te vad copile!
no fear
|
sus |
|
Marco
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 50 lei-suplime
scris pe 29 oct 2006 00:06 de Marco
|
sus |