suastika
Newbie 7 mesaje
|
1000 de calorii- 12 PM*
scris pe 8 apr 2013 13:56 de suastika
Eu momentan am un saculet de Serious Mass de la ON pe care-l goloesc in zilele de antrenament, adica luni, miercuri, joi si vineri.
Merg de fiecare data dimineata la sala, la 10 de obicei incep incalzirea, ori chiar incep antrenamentul in sine.
La micul dejun, de regula mananc lapte cu musli, un aport de aproximativ 500 de calorii, un ou fiert, un fruct, insa uneori, din cauza ca laptele cu musli ma umfla nu mai mananc nimic pe langa. Asta nu se intampla mai tarziu de 7:30
Pe la ora 9, imi pun un varf de creatima tot de la ON, ca apoi sa ma pregatesc de sala.
Dupa efort, cand ma schimb, imi beau si Serious Mass-ul, care are si el un varf de creatina. Pun aproximativ o cupa intreaga, shaker-ul aratandu-mi 300 ml de pudra. De asemenea, il iau si seara- asta doar in zilele de antrenament, cand nu merg, atunci nu iau nimic.
Ca apoi sa-mi vad de ziua obisnuita.
Ok, asta e monotonia. Ce vreau sa stiu, pe la sfarsitul lunii cred ca o sa mi se termine gainer-ul si nu sunt decis daca sa aleg Serious Mass sau Dextroza- Redis+Whey Gold- ON. Eventual daca aveti alte pareri despre cum sa iau creatina, sau micul dejun.
Ok, acum sa dau cateva date despre fizicul meu. Am aproximativ 1,8 si am inceput de la 57 de kg. Nu stiu cat de eficient a fost Serious Mass-ul sau incercarea de a schimba ceva in alimentatie, probabil mai mult pt ca am inceput sa am mese mai regulate, gainer-ul fiind prea recent. Ehh, am ajuns la 61 de kg, insa nu ma opresc aici
Edit: Pot sa iau creatina cu plicutelele energizante de la Redis? Daca o sa comand dextroza, sa comand si niste pliculete energizante, plus niste batoane.
Edit II: Ce sfatuiti persoanele slabe sa manance dupa antrenament, uneori sunt extrem de exenuat si chiar adorm uneori Daca nu se-ntampla asta, la 11 PM, deja cedez.
Editat de suastika pe 8 apr 2013 14:04
|