Pagina 1 din 1
DraKo5thF
Newbie 3 mesaje
|
100% Egg Aminos / Ectomorf
scris pe 5 apr 2012 11:32 de DraKo5thF
Salut,
Sunt ectomorf (173 / 61 kg) si evident targetul este sa adaug niste kilograme (as dori numai masa musculara, dar sincer in situatia mea, pot sa ma multumesc si cu niste kilograme in plus care nu sunt muschi :P).
Am 2 intrebari;
1) Am incercat sa iau un Gainer (gain fast) dar corpul meu nu sa inteles prea bine cu el. Posibil sa fi folosit o cantitate prea mare iar corpul meu neobisnuit, la respins, nu a putut sa asimileze intreaga cantitate; o sa incerc sa iau treptat. In afara de asta...este foarte dificil sa fac amestecul fara blender (gainerul nu se dilueaza foarte bine si se formeaza numai bulgari mici de substanta nediluata); neavand blender, nu vreau sa fac aceasta investitie de cateva milioane decat daca stiu ca va avea rezultat. Drept urmare, interbarea mea este daca blenderul va rezolva problema mai sus mentionata.
2) Am inceput sa iau 100% Egg Aminos. Intrebarea este daca acest produs este potrivit pentru situatia mea si tipul meu somatic?
PS: scuze daca aceste intrebari au mai fost si in alte topicuri, dar din rezultate searchului de pe forum nu am gasit nimic despre 100% Egg Aminos.
Va multumesc anticipat.
Editat de Gilu pe 5 apr 2012 12:25
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: 100% Egg Aminos / Ectomorf
scris pe 5 apr 2012 12:29 de Gilu
1.Un gainer de calitate facut cu suficienta apa nu lasa cocoloase si nu are efecte adverse daca folosesti cantitatea potrivita tie si daca esti esti ok din pctdvd medical.
2.Muschii tot din proteina cresc si la ectomorfi.Evident ca iti sunt benefici, ii poti lua intre mese si seara inainte de culcare.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
DraKo5thF
Newbie 3 mesaje
|
Re: 100% Egg Aminos / Ectomorf
scris pe 11 apr 2012 17:09 de DraKo5thF
si ar trebui sa iau aceste suplimente in fiecare zi a saptamanii sau doar in cele in care merg la sala?
Si inca un lucru: evident ca suplimentul pe baza de aminoacizi ma ajuta, intrebarea este de fapt cat de bun este? Mam exprimat gresit initial
Multumesc
Editat de DraKo5thF pe 11 apr 2012 17:57
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|