Pagina 1 din 1
Nick
Guest
|
Sfaturi
scris pe 23 sep 2005 12:38 de Nick
Salutari,
Practic culturismul de cativa ani cu intreruperi, si am ajuns intr-un punct in care nu sunt multumit de cresterea masei musculare, am 1,87m si in jur de 85-80kg cu variatii, sunt mezomorf, iar problema mea de la un timp ar fi urmatoarea, avand in vedere ca am o crestere f rapida a masei in momentul in care iau suplimente(total mass4200 favoritul meu) iau in greutate dar doar o dezvoltare in masa in sensul procentului de grasime, devin ca un taurash si ma exaspereaza, slabesc la loc si arat ca inainte, progrese doar in forta care scad odata cu masa, vreau sa obtin crestere in muschi propriu zis si se pare ca nu prea reusesc, am variat antrenamentele si cred ca stiu destul de bine sa storc muschii odihna am destula, am ajuns sa am doar 2 mese si sa nu mai iau proteine, cum iau cum ma ingrash, devin masiv muschi nexam, ma enervez si revin la loc si tot asa, o fi de vina organismul meu ?
Multumesc mult
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Sfaturi
scris pe 23 sep 2005 12:39 de Anonim
Salutari,
Practic culturismul de cativa ani cu intreruperi, si am ajuns intr-un punct in care nu sunt multumit de cresterea masei musculare, am 1,87m si in jur de 85-80kg cu variatii, sunt mezomorf, iar problema mea de la un timp ar fi urmatoarea, avand in vedere ca am o crestere f rapida a masei in momentul in care iau suplimente(total mass4200 favoritul meu) iau in greutate dar doar o dezvoltare in masa in sensul procentului de grasime, devin ca un taurash si ma exaspereaza, slabesc la loc si arat ca inainte, progrese doar in forta care scad odata cu masa, vreau sa obtin crestere in muschi propriu zis si se pare ca nu prea reusesc, am variat antrenamentele si cred ca stiu destul de bine sa storc muschii odihna am destula, am ajuns sa am doar 2 mese si sa nu mai iau proteine, cum iau cum ma ingrash, devin masiv muschi nexam, ma enervez si revin la loc si tot asa, o fi de vina organismul meu ?
Multumesc mult
pardon, am 85-90kg
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Sfaturi
scris pe 23 sep 2005 12:47 de Gilu
Salutari,
Multumesc mult N-ai cum sa fi mezomorf.Mezomorful este acel binecuvantat genetic,nu se ingrasa niciodata,pune muschi f repede cu un volum mai mic de antrenament.Eu cred ca esti o amestecatura de tipuri somatice,mai putin mezomorf.Cred sa fie de vina geneticu in mare parte,dar da si antrenamentu care-l faci ,ce mananci,etc...Sa-mi dau seama unde i hiba.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|