[red]Salut, sunt Alex si am nevoie de ceva sfaturi din parte celor experimentati in domeniu. Am 23 ani, am un corp bine definit si de 1 sapt. merg la sala de 4/sapt. In greutate nu vreau sa iau pentru ca sunt multumit de constructia corpului meu... Adica nu sunt gras dar nici slab. Problema mea este ca nu stiu daca trebuie sa iau ceva Suplimente pentru a creste masa musculara. Daca cineva ma poate ajuta cu un soi de program sau cu sfaturi vis- a- vis de suplimente... Va multumesc[/red]
In primul rand nu prea stii ce vrei: nu vrei sa cresti in greutate dar vrei sa cresti masa musculara. Poate vrei sa-ti elimini ceva oase intre timp asa ca sa ramai la greutatea asta.
Daca esti multumit de constructia corpului tau, dar totusi mai vrei sa faci ceva (???) exprima mai clar ceea ce vrei. Probabil o reliefare gandesc eu.
Despre ceea ce spune unul mai sus de creatina il informez ca aceasta exista in muschi sub forma unor compusi care intra in reactiile energetice ale acestora si ca nu vad nici o diferenta in a ajuta organismul cu vitamine de care are nevoie cand depune un efort mai mare si a lua si creatina a carei efect principal este cel de a marii rezervele energetice (ATP) din muschi necesare in primele secunde de efort.