Pagina 1 din 1
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Problema
scris pe 2 ian 2006 20:28 de Komura
Nu se poate sa puneti un edit la fiecare post. Adica daca eu scriu ceva, si sa zicem ca fac o greseala, sa o pot corecta. Dar unde am scris eu, numai eu pot edita, in asa fel.
Multumesc.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
Re: Problema
scris pe 2 ian 2006 20:44 de Fedor
Nu se poate sa puneti un edit la fiecare post. Adica daca eu scriu ceva, si sa zicem ca fac o greseala, sa o pot corecta. Dar unde am scris eu, numai eu pot edita, in asa fel.
Multumesc. ...lasa dom'ne ca nu vine nimeni de la Academia Romana sa iti critice opera...
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
scris pe 3 ian 2006 01:10 de Spynes
Multumesc. NU
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 3 ian 2006 21:14 de Anonim
Multumesc. Nu se poate dupa ce imi sugi p*** sa dau un edit in cazul in care nu sunt satisfacut. mersi
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Re: Problema
scris pe 4 ian 2006 12:55 de Komura
Mai copii de la gradinita,
Cred ca ar fi vremea sa terminati odata cu exprimarea asta vulgara si sa va vedeti de treaba voastra.
Si pt. cei care se ocupa cu forumul asta, deja ar fi binevenit un update, un admin si cativa moderatori, ai caror scop, sa fie un forum cat mai bun cu putinta si fara postari care nu au ce cauta pe acest forum.
Cei care au numai prostii sa zica, sa se abtina.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Problema
scris pe 4 ian 2006 17:50 de Anonim
Komura ia mai taci tu din gura. si nu mai posta ca de acuma te faci veteran.
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Problema
scris pe 4 ian 2006 18:01 de Komura
Komura ia mai taci tu din gura. si nu mai posta ca de acuma te faci veteran.
Si care-i faza? Te deranjeaza? Cand terminati sa scrieti fel si fel de prostii despre mine, atunci nici eu n-o sa mai am la ce raspunde si n-o sa ajung asa de repede 'veteran'(de parca mi-ar pasa). Nu conteaza ce scrie langa avatar, conteaza ce stii tu.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
bytzu
Veteran member 174 mesaje
|
scris pe 5 ian 2006 22:44 de bytzu
Komura ia mai taci tu din gura. si nu mai posta ca de acuma te faci veteran. potzi sa fii si veteran de razboi si sa nu fi auzit foc de arma in viatza ta....
PS: nu fac aluzie la nimeni
o viata ai, macar traieste-o la maxim(FARA tigari, alcool sau droguri, implicit steroizi)
"Eat like a son of bitch and train like a mother fucker! "
|
sus |
|
bytzu
Veteran member 174 mesaje
|
scris pe 5 ian 2006 22:45 de bytzu
Komura ia mai taci tu din gura. si nu mai posta ca de acuma te faci veteran. potzi sa fii si veteran de razboi si sa nu fi auzit foc de arma in viatza ta....
PS: nu fac aluzie la nimeni
o viata ai, macar traieste-o la maxim(FARA tigari, alcool sau droguri, implicit steroizi)
"Eat like a son of bitch and train like a mother fucker! "
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Problema
scris pe 7 ian 2006 00:33 de Spynes
PS: nu fac aluzie la nimeni bine spus
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|