Pagina 1 din 1
AntiBordura
Guest
|
Pentru Gilu
scris pe 5 iul 2006 00:03 de AntiBordura
Fara suparare Gilu, dar daca arati cartonasul galben atunci cand este cazul, arata-l tuturor nu doar anumitor persoane. Pana una alta daca citesti mai atent pe forum ai sa vezi o gramada de rahaturi si jigniri d-ale lu' Bordura si altii care n-au fost sterse, in schimb eu cand atrag situatia asupra unor lucruri care se intampla aici imi dispar toate mesajele. Un moderator care se respecta este in primul rand OBIECTIV, dupa parerea mea. Iar pana acum acest Bordura n-a venit cu nimic constructiv si daca ai fi onest cu tine insuti ai vedea ca nu zic nimic deplasat.
Pentru Bordura: tare as vrea sa te vad in realitate sa vad daca esti la fel de "viteaz" si "destept" ca in spatele monitorului. Ca din avatar....
. Atunci sa vad daca mai strigi la mine cu vocea aia pitigaiata. Nu scriu mai multe ca iar imi sterge Gilu mesajul.
|
sus |
|
RaduZZZ
Veteran member 379 mesaje
|
Re: Pentru Gilu
scris pe 5 iul 2006 00:06 de RaduZZZ
Fara suparare Gilu, dar daca arati cartonasul galben atunci cand este cazul, arata-l tuturor nu doar anumitor persoane. Pana una alta daca citesti mai atent pe forum ai sa vezi o gramada de rahaturi si jigniri d-ale lu' Bordura si altii care n-au fost sterse, in schimb eu cand atrag situatia asupra unor lucruri care se intampla aici imi dispar toate mesajele. Un moderator care se respecta este in primul rand OBIECTIV, dupa parerea mea. Iar pana acum acest Bordura n-a venit cu nimic constructiv si daca ai fi onest cu tine insuti ai vedea ca nu zic nimic deplasat.
Pentru Bordura: tare as vrea sa te vad in realitate sa vad daca esti la fel de "viteaz" si "destept" ca in spatele monitorului. Ca din avatar....
. Atunci sa vad daca mai strigi la mine cu vocea aia pitigaiata. Nu scriu mai multe ca iar imi sterge Gilu mesajul.
de ce nu ne spui cine esti..?ma intreb si eu dk tu,la randul tau,ai fi la fel de tare dk ai sta fata in fata cu mine
what goes around comes around
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Pentru Gilu
scris pe 5 iul 2006 01:02 de Gilu
. Atunci sa vad daca mai strigi la mine cu vocea aia pitigaiata. Nu scriu mai multe ca iar imi sterge Gilu mesajul. Treaba sta in felul urmator:
1.Incerc sa incurajez lumea sa se inregistreze prin a defavoriza "anonimii".Oricum un anonim todeauna va bv la "vrajeala" si eu in generel nu prea ii iau in serios,doar daca are ceva inteligent de spus
2.Eu in general sterg tot ce e jignire sau atac la persoana,dar mai sunt posturi care imi scapa,sorry.
Voi incerca pe viitor sa fiu mai vigilent.
PS:Stai tu linistit ca si lui johnny i-am sters posturi...cam peste 100,la cate prostii a scris....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|