Pagina 1 din 1
Hades
Senior member 125 mesaje
|
2 sugestii
scris pe 6 iun 2006 00:20 de Hades
1. Ar trebui sa interzici postarea de mesaje sub "protectia" anonimatului , daca cititi cu atentie mesajele anonimilor => 90% sunt date la misto si restul de 10% contin afirmatii eronate.Nu cred ca e atat de grea procedura de inregistrare pe forum .vor fi si mai multi membri
2. Ii rog pe cei care posteaza pe forum sa nu uite ce limba vorbesc si cel mai important sa nu-si bata joc de ea ignorand cele mai elementare reguli de gramatica. Stiu , or sa zica multi..e forum de culturisti nu de academicieni...dar cel putin mie imi este f greu sa urmez sfaturile unui individ care nu stie sa scrie corect. (nu se pun omisiunile de litere ..etc...:P )
Lucrurile cele mai frumoase sunt de obicei ale altor oameni!!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: 2 sugestii
scris pe 6 iun 2006 08:25 de Gilu
1. Ar trebui sa interzici postarea de mesaje sub "protectia" anonimatului , daca cititi cu atentie mesajele anonimilor => 90% sunt date la misto si restul de 10% contin afirmatii eronate.Nu cred ca e atat de grea procedura de inregistrare pe forum .vor fi si mai multi membri
2. Ii rog pe cei care posteaza pe forum sa nu uite ce limba vorbesc si cel mai important sa nu-si bata joc de ea ignorand cele mai elementare reguli de gramatica. Stiu , or sa zica multi..e forum de culturisti nu de academicieni...dar cel putin mie imi este f greu sa urmez sfaturile unui individ care nu stie sa scrie corect. (nu se pun omisiunile de litere ..etc...:P ) Despre "anonimat" s-a mai discutat....e decizia adminului,el a vrut sa se poata posta sub anonimat.
In legatura cu scrisul corect....da,ai dreptate chiar am pus in reguli ceva in legatura cu asta,dar nimeni nu le respecta toata lumea.....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
testsuspensi
Veteran member 410 mesaje
|
Re: 2 sugestii
scris pe 6 iun 2006 08:30 de testsuspensi
Hades... hai sa iti zic ceva ;aceste lucruri s-au mai discutat ideea cu anonimi este nu tocmai buna pt. ca s-ar inregistra si atunci ar fi plin forumul de membri care nu ar avea raspunsuri bune . NU zic ca toti anonimi au msg rele dar cum ai zis si tu (pe aproape se afla si parerea mea ) majoritatea au posturi incomplete sau luate asa la misto dar macar acum exista un criteriu stim ca majoritAtea membrilor forumului au msg bune iar majoritatea celor anonimi au msg rele.
A 2 problema . un mare avant il are in ziua de azi mesingerul (nu stiu daca am scris corect) care are niste reguli nescrise care navigatorilor pe net le intra in sange si..........
Dar sa stii ca Gilu sterge acele posturi si sunt si niste legi ale forumului care interzic c scris ca si k
etc pa si numai bine
Te antrenezi.Transpiri.Te doare. Aici nu esti la bai de namol!Nu ai timp de taclale sau filozofie de doi bani. Doar tragi de fiare.Asta e adevarata afacer. asta e culturismul......daca poti si daca vrei!
|
sus |
|
Hades
Senior member 125 mesaje
|
Re: Re: 2 sugestii
scris pe 6 iun 2006 13:12 de Hades
Eu nu ma refer la abrevierile tipic pt messenger,,ci la greselile gramaticale: ortografie ,acordul subiectului cu predicatul..etc...de ex eu nu as urma un sfat de genul : "eu nu tias recomanda sa iei creatina si aminoacizi pt ca iti face rau la sanatate" .... nush...oi fi eu mai pretentios..dar denota prostie :P..
Lucrurile cele mai frumoase sunt de obicei ale altor oameni!!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|