Buna sa va fie inima!Ma numesc Dragos am 30 de ani 1,88m si 130kg! Vreau sa intru si eu in randul oamenilor normali vreau sa scap de toate kg in plus. In curand am sa incep si cu mersul la sala,aici as vrea sa ma sfatuiti ce sa fac...sa incep cu mai mult cardio? Am auzit de acele batoane fibrobar... crede-ti ca m-ar ajuta la inlocuirea a unei sau mai multe mese pe zi?Stiu totodata ca trebuie sa incep cu o alimentatie sanatoasa! Stiu ca va fi greu dar o sa merite! Astept sfaturile voastre!
Va multumesc!
buna sa ne fie! 1- alimentatia.. trebuie sa reduci : paine (de orice fel ), cartofi, paste fainoase, dulciuri, sucuri carbogazoase, bere , alcool, carne de porc grasa... axeaza-te pe legume , piept de pui (carne slaba in general) , salate,...
2- cardio - 3-4 sedinte pe saptamana (de preferat dimineata pe stomacu gol sau imediat dupa antrenament) poti face alergari usoare, bicicleta, banda d alergat, scari.. depinde de ce dispui
3- nu stiu ce sa zic de fibrobar... ia un arzator de grasimi (l-carnitine) sau altul mai puternic (de ex. endo-burn - BSN) .. depinde de ce buget dispui .
4- odihna 8-9 ore pe noapte ... s-au scris N subiecte de genul asta, eu ti-am facut rezumatu