Pagina 1 din 1
gintonic
Newbie 6 mesaje
|
Sugestii
scris pe 28 nov 2013 22:14 de gintonic
Salut, este primul meu post pe acest forum, desi ma uitam inainte doar ca simplu spectator, nu am indraznit sa imi fac cont, deoarece multe informatii le-am aflat din postura de spectator si am zis ca nu e nevoie.
Fac sala de aproximativ 7-8 luni, am facut progrese, avand in vedere ca inainte eram sedentar, mancam dezordonat (dulciuri multe), iar singurele sporturi pe care le practicam erau fotbalul (1 data pe saptamana maxim) si altele care nu implica efort fizic prea mare.
Progresele constau faptul ca am luat in masa musculara la toate grupele, inainte neavand nimic de calitate, acum a luat si corpul o forma ok, se vad umerii, spatele mai ales, bicepsii, si pieptul (care desi il lucrez cel mai intens, alaturi de spate - de cand m-am apucat de sala, fac o febra musculara foarte pronuntata a doua zi, mai ales la piept; nu a crescut asa de mult), dar de vreo 3 luni stagnez, nu am mai crescut mai deloc, cel putin in greutatile ridicate.
Am 183, si 75 de kg, niciodata nu am fost supraponderal, dar inainte am avut perioade cand ma ingrasam, dar nu se vedea foarte urat, si nu am luat niciodata foarte multe kilograme, doar oscilam 2-3 kg, ma ajuta si inaltimea probabil.
Problema este ca de cand m-am apucat, tot nu am reusit sa scap (complet) de tesutul adipos de pe pectorali si solduri, care cred ca s-a acumulat din cauza stilului de viata sedentar, sunt cert de treaba asta. De exemplu dupa ce termin exercitiul la piept, cand e pompat, nu se mai vede deloc tesut adipos, sau daca port maieu, camasa etc. Dar la cald, cand ma dezbrac, se mai vede in zona inferioare (spre sfarcuri), si nu imi place deloc.
Problema cred ca a fost faptul ca nu faceam aproape deloc cardio la sala, pentru ca mi-a spus un instructor ca nu am nevoie, si ca la piept o sa scap de tesut adipos prin exercitiile specifice (impins orizontal, inclinat, declinat, fluturari) si ca oricum prin exercitiul cu greutati se ard cele mai multe calorii.
Acum cred ca trebuie sa ma apuc de cardio, si sa fac in fiecare zi, pentru a scapa de tesutul adipos, + un supliment pentru acest lucru (ma gandesc la l-carnitina). Pana acum singurul supliment pe care l-am luat a fost Whey Standard Gold pe o perioada de aprox. 3 luni, am avut rezultate dar nu asa cum imi doream.
http://www.megaproteine.ro/Slabit-si-arderea-grasimilor/Pachet-pentru-Slabire/
Ma gandeam la pachetul asta, daca e bun, si programul de antrenament pare ok, doar ca eu as inlocui spatele cu pieptul in ziua de luni, iar miercuri as face spate, si picioare vineri.
Inca ceva, pentru o mai buna imagine de ansamblu, asta este alimentatia zilnica, cu mici schimbari :
Dimineata (orele 9-10) - 4 albusuri de ou de prepelita + o cutie mica de iaurt cu cereale de ovaz/seminte de in
Orele 12 - de obicei mancam sunca de curcan + un fruct (mar, nectarina, portocala, etc.), am renuntat intre timp
Orele 13:30-14:00, inainte de sala, mananc 1 banana, maxim 2 (uneori mai am pofta de ceva dulce, si mananc un baton fitness)
Dupa sala, orele 16:00, depinde cand termin - friptura din carne de vita + salata de varza + o felie de paine cu unt de arahide , cand luam suplimentul, mancam la 1 h dupa sala
Seara, orele 18-19:00 - mazare/fasole/linte/paste
orele 21:00-22:00 - un pahar de lapte
Si de obicei ma culc in jur de 12-1 seara, dormind cam 7 ore pe seara.
Sper sa imi dati sfaturi care sa ma ajute sa imi indeplinesc obiectivele, principalul ar fi sa scap de tesutul adipos, si secundar ar fi sa mai iau in masa musculara. O sugestie pentru un supliment ce m-ar ajuta ar fi binevenita, pana acum mi s-a recomandat Mass Tech, Synta, Hydrobuilder de la ON si BSN Serious Mass, dar mi-e frica sa iau gainer tocmai pentru a nu lua si mai mult tesut adipos, avand in vedere ca au o concentratie destul de mare de grasimi, singurul care mi se pare ok ptr mine ar fi Hydrobuilder, dar sunt foarte indecis. Deocamdata cred ca o sa il iau pachetul de slabit, dar dupa ce voi asculta parerile altora mai experimentati. Tocmai de asta am si deschis topicul.
Editat de gintonic pe 28 nov 2013 22:15
|
sus |
|
r_rrobi
Veteran member 215 mesaje
|
Re: Sugestii
scris pe 28 nov 2013 23:00 de r_rrobi
Salut, este primul meu post pe acest forum, desi ma uitam inainte doar ca simplu spectator, nu am indraznit sa imi fac cont, deoarece multe informatii le-am aflat din postura de spectator si am zis ca nu e nevoie.
Fac sala de aproximativ 7-8 luni, am facut progrese, avand in vedere ca inainte eram sedentar, mancam dezordonat (dulciuri multe), iar singurele sporturi pe care le practicam erau fotbalul (1 data pe saptamana maxim) si altele care nu implica efort fizic prea mare.
Progresele constau faptul ca am luat in masa musculara la toate grupele, inainte neavand nimic de calitate, acum a luat si corpul o forma ok, se vad umerii, spatele mai ales, bicepsii, si pieptul (care desi il lucrez cel mai intens, alaturi de spate - de cand m-am apucat de sala, fac o febra musculara foarte pronuntata a doua zi, mai ales la piept; nu a crescut asa de mult), dar de vreo 3 luni stagnez, nu am mai crescut mai deloc, cel putin in greutatile ridicate.
Am 183, si 75 de kg, niciodata nu am fost supraponderal, dar inainte am avut perioade cand ma ingrasam, dar nu se vedea foarte urat, si nu am luat niciodata foarte multe kilograme, doar oscilam 2-3 kg, ma ajuta si inaltimea probabil.
Problema este ca de cand m-am apucat, tot nu am reusit sa scap (complet) de tesutul adipos de pe pectorali si solduri, care cred ca s-a acumulat din cauza stilului de viata sedentar, sunt cert de treaba asta. De exemplu dupa ce termin exercitiul la piept, cand e pompat, nu se mai vede deloc tesut adipos, sau daca port maieu, camasa etc. Dar la cald, cand ma dezbrac, se mai vede in zona inferioare (spre sfarcuri), si nu imi place deloc.
Problema cred ca a fost faptul ca nu faceam aproape deloc cardio la sala, pentru ca mi-a spus un instructor ca nu am nevoie, si ca la piept o sa scap de tesut adipos prin exercitiile specifice (impins orizontal, inclinat, declinat, fluturari) si ca oricum prin exercitiul cu greutati se ard cele mai multe calorii.
Acum cred ca trebuie sa ma apuc de cardio, si sa fac in fiecare zi, pentru a scapa de tesutul adipos, + un supliment pentru acest lucru (ma gandesc la l-carnitina). Pana acum singurul supliment pe care l-am luat a fost Whey Standard Gold pe o perioada de aprox. 3 luni, am avut rezultate dar nu asa cum imi doream.
http://www.megaproteine.ro/Slabit-si-arderea-grasimilor/Pachet-pentru-Slabire/
Ma gandeam la pachetul asta, daca e bun, si programul de antrenament pare ok, doar ca eu as inlocui spatele cu pieptul in ziua de luni, iar miercuri as face spate, si picioare vineri.
Inca ceva, pentru o mai buna imagine de ansamblu, asta este alimentatia zilnica, cu mici schimbari :
Dimineata (orele 9-10) - 4 albusuri de ou de prepelita + o cutie mica de iaurt cu cereale de ovaz/seminte de in
Orele 12 - de obicei mancam sunca de curcan + un fruct (mar, nectarina, portocala, etc.), am renuntat intre timp
Orele 13:30-14:00, inainte de sala, mananc 1 banana, maxim 2 (uneori mai am pofta de ceva dulce, si mananc un baton fitness)
Dupa sala, orele 16:00, depinde cand termin - friptura din carne de vita + salata de varza + o felie de paine cu unt de arahide , cand luam suplimentul, mancam la 1 h dupa sala
Seara, orele 18-19:00 - mazare/fasole/linte/paste
orele 21:00-22:00 - un pahar de lapte
Si de obicei ma culc in jur de 12-1 seara, dormind cam 7 ore pe seara.
Sper sa imi dati sfaturi care sa ma ajute sa imi indeplinesc obiectivele, principalul ar fi sa scap de tesutul adipos, si secundar ar fi sa mai iau in masa musculara. O sugestie pentru un supliment ce m-ar ajuta ar fi binevenita, pana acum mi s-a recomandat Mass Tech, Synta, Hydrobuilder de la ON si BSN Serious Mass, dar mi-e frica sa iau gainer tocmai pentru a nu lua si mai mult tesut adipos, avand in vedere ca au o concentratie destul de mare de grasimi, singurul care mi se pare ok ptr mine ar fi Hydrobuilder, dar sunt foarte indecis. Deocamdata cred ca o sa il iau pachetul de slabit, dar dupa ce voi asculta parerile altora mai experimentati. Tocmai de asta am si deschis topicul.
alimentatia e baza atunci cand vrei sa slabesti,deficit caloric
daca zici ca iti place sa citesti sunt informati destule pe acest site,succes
|
sus |
|
gintonic
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 28 nov 2013 23:54 de gintonic
alimentatia e baza atunci cand vrei sa slabesti,deficit caloric
daca zici ca iti place sa citesti sunt informati destule pe acest site,succes
ms de raspuns, am inteles la ce te referi dar ma gandeam daca e necesar si vreun supliment, mi s-a parut destul de ok programul ala de pe megaproteine, daca as lua wheyul dupa sala, as muta gratarul in loc de mazare, linte etc. si as scapa de o masa ...
ma interesa daca are vreun efect carnitina aia, daca taie pofta de mancare, ard mai repede grasimile, da energie mai multa etc. , sa nu dau banii degeaba.
oricum cred ca si acum am inceput sa mananc mai putine calorii, nu prea am facut exces, cred ca de aia nici nu am luat cat vroiam in masa
Editat de gintonic pe 28 nov 2013 23:55
|
sus |
|
litllebear
Veteran member 487 mesaje
|
scris pe 29 nov 2013 10:15 de litllebear
ms de raspuns, am inteles la ce te referi dar ma gandeam daca e necesar si vreun supliment, mi s-a parut destul de ok programul ala de pe megaproteine, daca as lua wheyul dupa sala, as muta gratarul in loc de mazare, linte etc. si as scapa de o masa ...
ma interesa daca are vreun efect carnitina aia, daca taie pofta de mancare, ard mai repede grasimile, da energie mai multa etc. , sa nu dau banii degeaba.
oricum cred ca si acum am inceput sa mananc mai putine calorii, nu prea am facut exces, cred ca de aia nici nu am luat cat vroiam in masa
Whey-ul e un produs ok,carnitina daca nu o iei in doze mai mari nu prea are efect,in general produsele gen arzatoare de grasimi accelereaza arderea lor,iti dau energie,insa asa cum ai mai primit un raspuns alimentatia e cea mai importanta inn ecuatia asta.Succes.
E mai usor sa acuzi decat sa asculti si sa dai un sfat.
|
sus |
|
r_rrobi
|
scris pe 29 nov 2013 13:39 de r_rrobi
Nu exista pastila minune pt slabit...ca sa slabesti,trebuie doar sa manaci mai multe legume,albus de ou,un fruct pe zi,carne slaba sau grasa din anumiti pesti,fructe oleaginoase,carbohidrati complecsi doar inainte si dupa antrenament
Cu bani de whey mai bine ii dai pe mancare sau iti iei un complex de multivitamine+minerale sau ulei de peste.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 29 nov 2013 14:18 de marius0
Nu exista pastila minune pt slabit...ca sa slabesti,trebuie doar sa manaci mai multe legume,albus de ou,un fruct pe zi,carne slaba sau grasa din anumiti pesti,fructe oleaginoase,carbohidrati complecsi doar inainte si dupa antrenament
Cu bani de whey mai bine ii dai pe mancare sau iti iei un complex de multivitamine+minerale sau ulei de peste.
...si trebuie sa fi in deficit caloric.
|
sus |
|
gintonic
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 29 nov 2013 18:31 de gintonic
Multumesc de sfaturi, deja o sa incropesc un regim care sa fie ok pentru obiectivele mele, si sa am si deficit caloric.
De obicei mananc nuci, migdale, fistic, caju ... dar nu in cantitati mari, un pumn e de ajuns cred.
Carne cred ca o sa mananc numai de pui/curcan sau muschi de vita care sa nu aiba grasime deloc.
Albus de ou mananc si acum, si max 2 fructe pe zi, gen mar/banana,
Ca si carbohidrati complecsi cred ca o sa ma rezum la fulgii integrali din porumb, ovaz/orz ... sau fasole, mazare, linte, orez brun etc.
Si complexul de vitamine, minerale/uleiul de peste cand sa le consum ? Si daca poti sa imi recomanzi niste firme, producatori
Editat de gintonic pe 29 nov 2013 18:33
|
sus |
|
r_rrobi
|
scris pe 29 nov 2013 19:02 de r_rrobi
Multumesc de sfaturi, deja o sa incropesc un regim care sa fie ok pentru obiectivele mele, si sa am si deficit caloric.
De obicei mananc nuci, migdale, fistic, caju ... dar nu in cantitati mari, un pumn e de ajuns cred.
Carne cred ca o sa mananc numai de pui/curcan sau muschi de vita care sa nu aiba grasime deloc.
Albus de ou mananc si acum, si max 2 fructe pe zi, gen mar/banana,
Ca si carbohidrati complecsi cred ca o sa ma rezum la fulgii integrali din porumb, ovaz/orz ... sau fasole, mazare, linte, orez brun etc.
Si complexul de vitamine, minerale/uleiul de peste cand sa le consum ? Si daca poti sa imi recomanzi niste firme, producatori
Mai citeste de omega 3 ,macar de 2 ori pe saptamana baga somon
Multivitaminele ca si uleiul de peste se ia in timpul unei mese sau imediat dupa
Ca firme intra la mine la poze si ai sa vezi ce folosesc eu.
|
sus |
|
gintonic
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 30 nov 2013 14:06 de gintonic
Mai citeste de omega 3 ,macar de 2 ori pe saptamana baga somon
Multivitaminele ca si uleiul de peste se ia in timpul unei mese sau imediat dupa
Ca firme intra la mine la poze si ai sa vezi ce folosesc eu.
Ms de sfat. M-am uitat, si o sa imi cumpar si eu ce imi trebuie mie. Am ambitie mare si sper sa imi ating obiectivele.
|
sus |
|
yonyyy23
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 21 mar 2014 14:48 de yonyyy23
Am si eu o intrebare. Cum slabesc de grasimea de pe talie... sold... Tinand cont ca nu mananc doar 1000-1200 calori pe zi... ce exercitii sunt mai bune.
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 21 mar 2014 15:01 de shift
Am si eu o intrebare. Cum slabesc de grasimea de pe talie... sold... Tinand cont ca nu mananc doar 1000-1200 calori pe zi... ce exercitii sunt mai bune.
"Nu mananc DECAT"... Nu exista exercitii pentru slabire in afara de cele cardio. Deficitul caloric te ajuta sa slabesti, dar nu localizat, ci pe intreg corpul. AI grija la cat de putine calorii mananci si ai grija ca intr-adevar sa fie cate crezi tu ca sunt.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
AndreiPopovici87
Veteran member 203 mesaje
|
scris pe 21 mar 2014 18:11 de AndreiPopovici87
mai putin de 1800 kcal pe zi sunt prea putine pentru o slabire sanatoasa, asa ca >1800kcal/zi + cardio si antrenament cu greutati si este imposibil sa nu slabesti
"Legs make the difference between boys and men"
|
sus |
|
yonyyy23
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 21 mar 2014 20:32 de yonyyy23
Sunt constient ca nu este o slabire sanatoasa... si nush ce sa fac daca sa iau cleanbuterol..
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 21 mar 2014 21:36 de Gilu
Cum slabesc de grasimea de pe talie... sold... Tinand cont ca nu mananc doar 1000-1200 calori pe zi... Nu ai cum sa slabesti mancand asa putin.
Suna ciudat, nu?
Cat despre clenburterol sau alte substante interzise prin lege, discutia se incheie aici sau sterg tot topicul.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
AndreiPopovici87
|
scris pe 22 mar 2014 12:00 de AndreiPopovici87
Sunt constient ca nu este o slabire sanatoasa... si nush ce sa fac daca sa iau cleanbuterol..
si cam cate kg ai de slabit?
ce greutate ai acum?
cat despre clen ma abtin
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 22 mar 2014 12:13 de basu
Stii ce mi se pare mie de-a dreptul amuzant ? Ca nu stii cum sa faci sa dai niste kg jos, dar stii ce este si pt ce este clenbuterol. Foarte interesant !
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
danutz555
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 23 mar 2014 16:46 de danutz555
acuma am 85kg... dar am aproximativ. 5-6 kg de grasime si nush cum sa scap de ea . am multa pe solduri si sub piept.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 23 mar 2014 17:30 de marius0
acuma am 85kg... dar am aproximativ. 5-6 kg de grasime si nush cum sa scap de ea . am multa pe solduri si sub piept.
Fix 5-6 ?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 23 mar 2014 17:37 de basu
Fix 5-6 ?
Nu fix , aproximativ ....
|
sus |
|
danutz555
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 24 mar 2014 08:56 de danutz555
Daca tin 50-60zile regimul asta cu 1000kcal pe zi si antrenament la sala 5 zile din 7 si 3 zile pe saptamana cardio 30min respectiv (luni,miercuri, vineri) si martea si joia cate 10-15min cardio.. s-o arde cv din grasime?? (SUNT CONSTIENT CA PIERD MULT SI DIN MASA MUSCULARA DAR MA REFER DOAR LA GRASIME) . In aceste zile voi lua si 2-3mg de l-carnitina si clean........ Multumesc anticipat!!!
Editat de danutz555 pe 24 mar 2014 08:58
|
sus |
|
AndreiPopovici87
|
scris pe 24 mar 2014 09:15 de AndreiPopovici87
Daca tin 50-60zile regimul asta cu 1000kcal pe zi si antrenament la sala 5 zile din 7 si 3 zile pe saptamana cardio 30min respectiv (luni,miercuri, vineri) si martea si joia cate 10-15min cardio.. s-o arde cv din grasime?? (SUNT CONSTIENT CA PIERD MULT SI DIN MASA MUSCULARA DAR MA REFER DOAR LA GRASIME) . In aceste zile voi lua si 2-3mgpoate grame, 2-3 mg e o cantitate infima de l-carnitina si clean........ Multumesc anticipat!!!
Urca macar pana la 1700 kcal pe zi, tu trebuie sa ai cam 2-400 calorii sub rata de mentinere, daca rata ta de mentinere este 2500 kcal, nu ar trebui sa scazi sub 2000 kcal. Nu-ti priva corpul de mancare, mananci aproape de rata de mentinere cu mic deficit caloric, cardio si antrenament cu greutati si iti garantez ca vei slabi. Nu stiu cum poti tu sa faci sport in conditiile in care ai 1000 kcal pe zi, eu daca cumva scad 500 kcal sub rata de mentinere sunt ametit si fara vlaga, dar vad ca tu "stii ce faci", ai cerut sfaturi si cei ce au postat dorind sa te ajute si-au pierdut timpul degeaba cu tine ca tu tot cum vrei tu faci, tot la 1000 kcal pe zi vrei sa fii si colac peste pupaza mai vrei si clen. De ce nu vrei sa intelegi ca noi nu iti vrem raul, ci vrem sa te ajutam sa slabesti sanatos. Sper ca altii in cazul tau sa citeasca acest topic si sa nu repete greselile tale.
|
sus |
|
Alvaro95
Veteran member 256 mesaje
|
scris pe 24 mar 2014 09:16 de Alvaro95
Daca tin 50-60zile regimul asta cu 1000kcal pe zi si antrenament la sala 5 zile din 7 si 3 zile pe saptamana cardio 30min respectiv (luni,miercuri, vineri) si martea si joia cate 10-15min cardio.. s-o arde cv din grasime?? (SUNT CONSTIENT CA PIERD MULT SI DIN MASA MUSCULARA DAR MA REFER DOAR LA GRASIME) . In aceste zile voi lua si 2-3mg de l-carnitina si clean........ Multumesc anticipat!!!
Nu stiu daca rezisti tu doar cu 1000kcal zilnic timp de 50 zile si antrenament 5 zile + 3 de cardio dar faci ce vrei. Totusi ar fi mai bine sa scazi doar 500 kcal din cate ai nevoie pentru mentinere.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 24 mar 2014 10:02 de basu
Risti sa te inbolnavesti. Joaca-te !
|
sus |
|
hamaloiu
Junior member 33 mesaje
|
scris pe 24 mar 2014 11:02 de hamaloiu
Daca tin 50-60zile regimul asta cu 1000kcal pe zi si antrenament la sala 5 zile din 7 si 3 zile pe saptamana cardio 30min respectiv (luni,miercuri, vineri) si martea si joia cate 10-15min cardio.. s-o arde cv din grasime?? (SUNT CONSTIENT CA PIERD MULT SI DIN MASA MUSCULARA DAR MA REFER DOAR LA GRASIME) . In aceste zile voi lua si 2-3mg de l-carnitina si clean........ Multumesc anticipat!!![/quote
mai baiatule, daca tu ai varsta de 17 ani, termina cu prostiile. ce-i ala regim de 1000 kcalorii/zi ? timp de 50 de zile, wow!1000 kcalorii le faci din 3 mere, 100g carne slaba +2 iaurturi light +80g paine/100g cartofi/orez. cam cu asa ceva vrei sa te antrenezi de 5x/sapt +cardio (banuiesc ca hiit).
in caz ca vei reusi sa faci asta , desi nu cred ca rezisti mai mult de 1 sapt (cu greu) vei arata ca aia din lagare (daca stii ce-i aia).
incearca o dieta curata cu 2000kcal/zi + 3-4 sedinte antrenament/sapt si in 50 zile vei atinge obiectivul propus.
totul e sa o faci cu cap .(cu ala de pe umeri)
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 24 mar 2014 12:59 de Gilu
In afara de faptul ca multi colegi au postat incercand sa ajute acest baiat, alt motiv pt a nu sterge acest topic mai vedeti?
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 24 mar 2014 13:21 de basu
In afara de faptul ca multi colegi au postat incercand sa ajute acest baiat, alt motiv pt a nu sterge acest topic mai vedeti?
Nu stiu daca parerea mea se socoteste, dar eu cred ca este un topic cretin, complet lipsit de valoare si continut.
|
sus |
|
yonyyy23
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 10 apr 2014 10:58 de yonyyy23
Buna ziua! Va multumesc foarte mult de sfaturi am reusit sa slabesc 1.5kg in 2 saptamani cu un regim de 1800kcal si antrenamente. Mai am si eu o intrebare daca manac intr-o zi 2500kcal (sa depasesc doza de 1800) iar in a 2 zi sa mananc mai putin de 1800 daca este vreo problema??
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 10 apr 2014 13:40 de shift
Buna ziua! Va multumesc foarte mult de sfaturi am reusit sa slabesc 1.5kg in 2 saptamani cu un regim de 1800kcal si antrenamente. Mai am si eu o intrebare daca manac intr-o zi 2500kcal (sa depasesc doza de 1800) iar in a 2 zi sa mananc mai putin de 1800 daca este vreo problema??
Hai ma, serios, ce intrebare... in general este chiar indicat sa mai jonglezi cu numarul zilnic de calorii.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|