Pagina 1 din 1
mona23
Newbie 6 mesaje
|
Slabire
scris pe 8 mai 2012 20:11 de mona23
Buna,probabil ma puteti ajuta,am inceput sa merg la sala de aprox. 1 sapt, dar nu stiu care dintre cursuri sa le fac pentru a slabi nu pentru a pune masa musculara,precizez ca am 24 de ani 160 si 57 de kg si am pur si simplu picioare de culturista foarte bine definite(mostenire de familie) asa am fost dintotdeauna, sunt binecuvantata ce pot sa zic. Dar pt inaltimea mea aceste 7 kg in plus pe care le-am pus in ultimul an sunt un calvar,ma misc greu obosesc mai repede. Sper sa a puteti ajuta cu o recomandare de anumite cursuri de exercitii pe are sa le fac gen fitball pilates . Pot merge la sala in fieare zi, imi place, dar nu vreau sa fac si mai multi muschi!Si desigur am si o dieta cat de cat buna zic eu dar am auzit ca sunt si pastile de arderea grasimilor,ce imi recomandati?
jpg..jpg (92.17 KB)
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: Slabire
scris pe 8 mai 2012 23:10 de ricardo
Buna,probabil ma puteti ajuta,am inceput sa merg la sala de aprox. 1 sapt, dar nu stiu care dintre cursuri sa le fac pentru a slabi nu pentru a pune masa musculara,precizez ca am 24 de ani 160 si 57 de kg si am pur si simplu picioare de culturista foarte bine definite(mostenire de familie) asa am fost dintotdeauna, sunt binecuvantata ce pot sa zic. Dar pt inaltimea mea aceste 7 kg in plus pe care le-am pus in ultimul an sunt un calvar,ma misc greu obosesc mai repede. Sper sa a puteti ajuta cu o recomandare de anumite cursuri de exercitii pe are sa le fac gen fitball pilates . Pot merge la sala in fieare zi, imi place, dar nu vreau sa fac si mai multi muschi!Si desigur am si o dieta cat de cat buna zic eu dar am auzit ca sunt si pastile de arderea grasimilor,ce imi recomandati?
...ce poza edificatoare ai pus...ca raspuns, in primul rand alimentatia conteaza, pentru a slabi ai nevoie in primul rand de deficit caloric, adica sa consumi mai multe calorii decat mananci...in al doilea rand selectia alimentelor, consum de carbohidrati doar cand ai nevoie de ei, eviti sa consumi carbo seara etc...cardio este un element de care ai mare nevoie pentru a arde direct grasime sau pentru a consuma calorii...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: Slabire
scris pe 8 mai 2012 23:12 de ricardo
...cel mai bine este sa-ti faci un jurnal ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|